Tänkte skriva ett inlägg om vad som är "normalt"... Vad är normalt? Tror ingen vet.. Eller vet o vet kanske vissa gör men bara för det är" normalt" för den o den o dom så kanske det för nån annan är helt onormalt, eller hur?

Det här är ju ganska normalt måste man väl ändå påstå?! (Läs med ironi)

Att hitta just det jag tänkt skriva om i en tidning kl 6 en lördagmorgon? Normalt..
Om att gräma sig,  oroa, inte kunna sova mm..om hjärtat om att kroppen ger en "payback-time"
Jag behövde ju inte använda alls så mkt tid o bokstäver till o skriva som jag tänkt.. Det va ju bra,  bekvämt, "BARA"  ta en bild eller 2 ju!!!  :D
För det är ju normalt.. Att ta bild på allt!?  :D
Eller...
Hashtagga #A#L#L#T#######!?
Checka in överallt  - Sturegatan 9 B... ##!? #kaffe#godmorgon#prima liv###########

Godmorgon Sanna är vaken o har varit sen kl 3, det är väl normalt?!?!?! Oj förlåt glömde ########

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vad vore livet utan Max Factor? Haha mycket kanske men roligare med!

It's been a hard week but I made it.. Höhöhö..
Det tar sig iallafall..
Skönt att vara hemma igen.
Rensa, tvätta, plocka, fixa, sooool & vårkänslor! Max Factor på allt!

Have a nice Sunday!

Likes

Comments

Fick permission över påsken.  Var hemma i Söderköping o fick lite annat att se än sjukhuskorridorer o personer i stela sjukhuskläder. Farmors omelett med kantarellstuvning, vårblommor som glädjer o soligt o fint väder.Fick en LED-SLINGA med rosa fjärilar som matchar perfekt i köket! Träffade nära o kära o bara längtar tills jag får komma hem igen. Åkt mycket tåg.. Fick lära att tåg går som på räls så länge rälsen funkar och är fria att åka på eller om det inte springer troll på spåren så man får invänta klartecken att tuffa vidare..

Känns bara rörigt och ovisst allting nu.. Man får bara gå o vänta o vänta.. Vänta på vad? Inte ens det vet jag..
Ohh Ahh tååålamod!

Likes

Comments

Låååångfredag..har en satans huvudvärk som inte vill ge med sig..

Går i väntans tider.. Förra långfredagen vill jag inte ens minnas... Hemskaste dagen ja nästan varit med om...den avslutades iaf med litet påskbord kl 21 på kvällen när allt lugnat sig en aning..

Våffeldagen.. Ofta det inträffar på samma dag då.. Innebär ju att man både ska moffla i sig både av påskens all mat, ägg, Jansson, sill,  godis i överflöd o så toppar man det med en våffla med grädde o sylt.. Mm yammi!

Nu blir det lunch här innan avfärd.. Laxqeuneller i buljong med Hollandsisesås o potatis.. Måste väl va nåt liknande fiskbullar.. Aldrig hört talas om nåt liknande innan!

Önskar en trevlig Låååångfredag o glöm ffan inte våfflorna haha!
KRAAAM

Likes

Comments

Sovit gott, väldigt välbehövligt! Dejtat stocken lixom.. Honom kan man lita på haha! Alltid tyst o stör en aldrig 👍

Lite spänd inför dagen.. Man vet aldrig vad som hända ska.. Min advokat kommer i eftermiddag så ska vi väl prata igenom lite grejer inför imorgon när mötet med förvaltningsrätten är. Har väl inga bra erfarenheter av sånna möten men saker o ting kan ju ändras :)

Just det, vart ju klippt här om dagen! Värsta lyxen o även det välbehövligt! Blir alltid så mycket fräschare när slitna toppar ryker. Och även att man klipper bort ganska så rejält så blir det inte så märkbart kortare, DÖNÖJD!!

Ha en fin dag!

Likes

Comments

Känns som jag vandrat i en dimma idag. .Fredagens "festligheter" sätter väl sina spår.. Fick ju en smaskig cocktail av diverse saker så får väl låtsas o skylla på att jag är bakis o att det är självförvållat så som man brukar tänka när man varit ute o druckit o festat..

Dock blir mycket av det man "måtse" just nu där jag är lidandes och man får total panik men inte ens det orkar jag bry mig om o dess konsekvenser. Vadå likgiltig lixom?

Ligger skapligt back med maten.. så blir det tjafs o allt om det o hur man ska ta igen det man missat o när man får höra hur många näringsdrycker man lagt på lager känns ju mängden totalt orimlig. Dom räknar såhär..

Huvudmål (frukost,lunch middag = 2 Näringsdrycker

Förmiddagsmellis = 1 Näriningsdryck

Eftermiddag/kvällsmellis = 1,5 Näringsdryck

Igår vart det ingen middag, och inte mycket av kvällsmellis. 3.5 ND innestående från igår.

Idag åt jag enligt dom typ halva frukosten (inte mackan) sen efter det vart det inget mål för ens lite av eftermiddagsmelliset och nu vid middagen tog det tvärstopp när jag såg vad som serverades.

Så summan av kardemumman 10.5 näringsdrycker har jag samlat på mig.. smarrigt.. Tar fram bikinin så kan ja fylla en pool o simma i eller om dom vill ta prover så har jag inget blod i kroppen, det flyter bara omkring näringsdryck i mina ådror hahaha asså åhhhh!

Känns bara ovärt att äta/dricka ND om man vet att man ändå inte får sina små "belöningar" efteråt...som att få komma ut och röka.  Du får vänta tills på måndag innan eventuellt nya beslut fattas.. Jaaaa men det är jävligt långt till måndag om varje minut känns som en evighet.. Hatar att vänta, ni som känner mig vet ju att tålamod inte är min bästa egenskap..Allting ska ske på stört eller helst igår.

Får väl hoppas på en hyfsat okej kväll iallafall!

Önskar alla detsamma och var rädda om er!Likes

Comments

Har efter 6 timmars lång ångest attack o ja vet inte hur mkt piller dom tryckt i mig, har jag samlat ihop lite o sitter med tårana rinnandes ned för kinderna i soffan för att försöka distrahera tankarna med att se på Let's Dance..
Tankarna i huvudet snurrar i sin negativa virvelvind lika mycket för det..

Hatar o yser agg mot allting här just nu,  som en igelkott med taggarna utåt.  Alla vill bara jävlas,  man är bara ett jobb för dom o man kan inte lita på nån. Gång på gång på gång uppstår fel o missförstånd. Spelar ingen roll vad man än säger för ingen lyssnar ändå.

Ta emot hjälpen,  dom vill dig väl.. My as.. Önskar just nu ja kunde ta tillbaka min egenanmälan hit o sluppit allt.. Nu är man fast här inne till typ torsdag då jag ska på förhandling i förvaltningsrätten.. Prata med min advokat förut,  skön snubbe men vore ju ett mirakel om han kunde hjälpa mig..
Hur man nu ska stå ut till torsdag när varje minut är plågsam..

Ja det va min Fred-dag.. Krutet i bössan lades på att välta omkull o kasta allt som va mjukt o gick o greppa i mitt rum (förutom säng o sängbord ) och att slå sönder armbågarna så det blödde samt i allt bankande slog jag väl i skallen oxå så fick en blå bula i tinningen.

Synd att man inte har en "OFF-knapp"  så man kan slippa tänka så mycket för ett tag.. Den som uppfinner den borde få nobelpriset..

Förlåt för ett väldigt deppigt inlägg men ska man bara tiga o va tyst då? Sanningen är inte alltid rolig att höra,  that's life..
Nu fick ja en shot kalium oxå.. Fan en stor shot bailys hade ju smakat bättre hahaha.. Blää!

Får väl hoppas ja kan sova o vakna till en bättre dag imorgon..
Hopp, hoppa, hoppas och Tro?
Tro gör man väl i kyrkan? Ser inte skymten av en kyrka här.. Bara vita väggar,  låsta dörrar o hänglås.. Jävla fängelse..

Likes

Comments

Fredag, fred, dag...

Inatt dejtandes det med stocken, somna i soffan igår strax efter 21 o vakna av att personal väckte mig 06.45 för  o ta prover, igen.. Helt sönderstucken..

Sitter o funderar på vart ska krutet läggas idag? Efter gårdagens beslut o händelser som jag då bara tacklade med total likgiltighet känner jag mig idag mer beslutsam att göra nåt åt saken.

Så vi får se hur det blir.. Åsnan Ior, Iiiihaaa...


Frukosten gick iallafall bra nu på morgonen.. Frukost har ju alltid varit ett av mina favvomål.. Man måste bara tillåta sig det o inse att det inte är farligt, mer farligt o ohälsosamt att skippa den!


Och det där med rökning.. Fick nikotinplåster igår.. Bullshit tänkte jag, va f*n ska ett jä*la plåster hjälpa .. så fånigt.... MEN kände knappt nåt röksug igår.. jäkligt skönt!


Likes

Comments

Ingen utgång,  ingen rökning.. Hej då giftpinnar! Haha som man bäddar får man ligga sägs det ju o kan väl inte annat än att instämma just nu!
Puss på er ute i fina solskenet ❤

Likes

Comments

Vet varken in eller ut...
Ont överallt i hela kroppen o huvudvärken ska ja inte tala om. Benen känns som spagetti med stora blyklumpar i ena änden.
Magen svider av hunger o munnen är som Saharas öken av torka.
Så jävla kaffesugen o röksugen men dörren är låst så man varken kommer in eller ut.

Trött.. trött.. trött... Trött..
Och att titta ut genom fönstret blir man ju inte piggare av idag.

Känner mig totalt opepp idag igen..Ska ha samtal med läkaren på avdelningen senare... Jippi!

Likes

Comments