Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ær så så såååååå taggad på att tatuera mig!! lutar mest åt att tatuera in mamma, pappa och syrrans fødelsedatum på underarmen ( textstil och placerad som den stora høgra) waah can't wait!! :D

/L

Likes

Comments

Ær det inte konstigt att man sæger att man ska "ut och æta" nær man ska gå på resturang?...
/L

Likes

Comments

Idag behövde jag peppas, behöver ni?
Det som hjälper mig en grå och tråkig dag som denna är att läsa mitt hyllningstal jag höll för klassen 3 dagar innan studenten. Hoppas ni blir lika peppade som jag. kramkram.

Hyllningstal till ungdomen
Kära klasskamrater,
"Livet handlar inte om att vänta tills ovädret går över
utan det handlar om att lära sig dansa i regnet"
Jag tror att vad det citatet betyder är att livet är för kort för att inte ta vara på det. När det blåser motvind får man försöka klä sig efter väder och göra så gott man kan för att må bra och försöka gå vidare. Det handlar om att försöka hitta ljusglimtarna i vardagen och lära sig leva med ärren. För livet är nu och det ska vi ta vara på. Inte låta något ovädret stå i vägen för att se världen och att fortsätta leva, så som vi unga ska. För chanserna till äventyr är sällsynta, och ung är man bara en gång.
Omger er med människor i er närhet som ger er ovillkorlig kärlek för det är vi värda efter alla dessa år i skolan där vi har kämpat med betygen men inte minst en eloge till oss klasskompisar som har stöttat varandra under de mörkaste tiderna. För jag vet att iaf att inte jag bara lärt mig om phytagorasats och om svensk litteratur, nej,.. jag har även lärt mig att bli en bättre medmänniska. Att vara närvarande när någon behöver mig. För det kanske är det största. Att lära sig luta sig mot andra när det behövs. Och det är nog det viktigaste. Jag tror att alla här inne har vuxit enormt som medmänniskor de senaste åren.
Kära klasskamrater, ungdomen är här och nu och vi har möjligheten att börja om på ny kula, om vi inte har blivit de personer vi vill, om vi kanske har vart elaka, eller kanske har vart för blyg och inte vågat visa sitt bästa jag så kommer möjligheten att kunna ändra på det nu. Eftersom detta är inte slutet, det är bara en början på vårat liv efter gymnasiet, så var galna, bli kära, uppfyll era drömmar och inte någon annans, va erat bästa ja. För ungdomen är här och den är nu. Och den ska vara underbar.
Enda sedan jag var liten har jag fått frågan om vad jag vill bli när jag blir stor. I lågstadiet så ville många av mina kompisar bli delfinskötare, och som en fisk i strömmen så följde jag med och svarade samma sak.
När vi sedan började mellanstadiet och fick samma fråga så ville de flesta bli rockstjärnor eller skådespelare men i mitt fall svarade jag kanotproffs.
Men nu när jag går i gymnasiet och får samma fråga så har jag inte en aning. Faktum är att jag inte behöver veta det heller. För nu när vi går ut gymnasiet om 3 (say weeehoo) dagar så är det okej att inte veta vad man vill, eftersom vi är ungdomar. Det är sen okej att ändra sig, byta åsikt, igen och igen eftersom inget är bestående. Det är okej att vara vilsen på vägen, för kanske är det på främmande mark som man hittar de personer som fulländar ens liv, som ens livs kärlek eller kanske nya vänner.
Det är nu vi ska göra misstag, eftersom detta är vår tid att vara unga och dumma. Byta åsikt om och om igen angående om vad vi vill jobba med och om vad vi tycker och tänker. För sen när de frågar slipper vi gissa då vet vi. Kära klasskamrater, detta är inte slutet, det är bara början.

/L

Likes

Comments

Är inne på vår sista månad i Oslan. Vi carpar de sista nätterna i läggan och börjar verkligen inse att denna period av våra liv går mot sitt slut. Vi har alltid sett tiden i Norge som ett mellanläge, i väntan (läs: i slit och köttande) och längtan till något bättre. Men i liknelse till minnen man har från skolan, det är inte dagarna jag skolkade och låg hemma och grät för jag hade så mycket att göra jag minns, jag saknar dagarna med klassen, att alltid ha de man älskar omkring sig. Man underskattade det as hell då men när jag tänker efter så älskade jag skolan. Det är likadant med Oslo, vi kan klaga på hur tråkiga jobb vi har, hemska chefer osv men att bo med sina bästisar är bland det bästa man kan göra. Vi har haft våra ups and downs men fyfan vad kul det varit. Nu tänkte vi ge oss ut i världen, närmre bestämt Asien för att mätta våra äventyrslystna hjärtan (haha asså försöker va poetisk och misslyckas). Vi har även utökat vårt crew och världens bästa Sandra hakar. Mer info om resan kommer men satan i gatan vad kul det ska bli!!!!

Likes

Comments

Man ger inte musik nog med cred, seriöst kan ändra ett humör helt. 

Jag låter mig oftast inte känna, jag är rädd för vad som skulle hända om jag lät allt det där komma upp till ytan igen. Det går oftast bra, längtar till saker jag har framför mig, tänker enbart på praktiska saker som jobb och elräkningar, för jävlar vad ont det skulle göra om... Ibland påminns jag och innan jag hinner slå bort tanken så hugger det till, magen hinner vända sig upp och ner på en liten sekund. Jag undrar om det är ett litet smakprov på vad jag har att vänta, för inte går det att bara trycka ner smärtan gång på gång, tänk om man måste låta det explodera för att kunna må bra igen?

Likes

Comments

Bilden har inget med texten att göra what so ever, tyckte bara jag såg proffsig och brun ut.

Nej nu har jag tröttnat på att va nån seriös så nu tänkte jag byta samtalsämne lite smidigt (känns som bloggen är en kompis) . Jag tror inte ni förstår hur taggad jag är över att komma hem till nypan!!!! Har saknat alla så stört mycket den senaste tiden att allt får mina ögon att vattnas (hahah vattnas wtf, det lät bra i huvudet...) Snackade med pappsen i telefon och han berättade att Nils (bästa hunden) hoppade upp i hans knä mot telefonen när han hörde min röst 😭, Mamma skickar bild på när dom tänder fjärde ljuset och skriver att dom saknar mig 😭, lillebror SVARAR på mina sms 😭, Filippa pratar om söta drinkar 😭, sandra köper biljetter till JULDAGEN😍 😭,

Speaking of JULDAGEN!! Har nu kollat på en sminkvideo hahaha, har insett att jag mååå försöka lära mig sminka mig så alla mina snygga vänner inte behöver skämmas, skoja kjolen är ju köpt så man kommer ju va on fire (eller bara blotta pussyn). NEJ MEN VEM BRYR SIG OM UTSEENDE JAG SKA FESTA MED MINA ÄLSKLINGAR!!!

LIVET SÄGER JAG BARA

Likes

Comments


Tjänade runt 300/h idag och kunde inte bry mig mindre om mitt jobb. Finns en enda anledning till att jag inte drar på en gång, jag jobbar mot ett mål. Vägen dit är fan aldrig lätt. Jag vill göra något som har en mening, förändra något, göra något bättre. Jag kan inte vänta tills jag får börja leva det liv jag drömmer om, för jag vet att jag kommer ta mig dit, problemet är att jag vill ha det nu. Därför bestämde jag mig för att kämpa lite hårdare, jobba lite mer och nu när jag sitter här i soffan och inte kan minnas min senaste lediga dag inser jag att livet är det som händer runt omkring mig varje dag medan jag planerar för det(haha djup som havet). Nej men det jag försöker säga är att livet är nu, dör jag idag så vill jag ha levt helhjärtat. Därför skärpte jag till mig när jag kom tillbaka från sjukskrivningen, började skriva låtar igen, gick på julmarknader, gick på bio, festade, började njuta av småsakerna här i livet så att säga lol, slutade klaga och till slut började jag till och med ha kul på jobbet. Det är jag som valt att vara här, detta är ett steg på vägen mot mina drömmar and you better make the most out of it bitch. 

​Snart så är jag på väg ut i världen och jag kunde inte varit stoltare över mig själv. 

Likes

CommentsJag må vara den mest lyckligt lottade personen i världen. Jag har dom mest fantastiska, otroliga och godhjärtade vännerna någon kan önska sig. Blir lycklig och varm i hela kroppen när jag tänker på att jag kommer träffa nästan alla av er om några dagar. Jag älskar er mer än livet, skulle aldrig varit så stark som jag är idag utan er. Ni är det mest äkta jag har och jag hatar att alla dessa fina ord är så jävla överanvända för det kommer aldrig gå att förklara min tacksamhet till er.

Likes

Comments

Ok så om man ska sammanfatta första halvåret som "vuxen". 

Jobb. Jobb. Lite mer jobb. Sjukskrivning. Förvirring. Ångest. Hjärtekross. Lycka. Glädje. Saknad. Saknad. Lite mer saknad. Och ännu mera jobb. 


Jag har börjat tänka att det finns fan en mening med allt(lol det blir enklare då iaf). Att dra på sig en ryggskada när man vill tjäna pengar som mest var väl inte riktigt något jag tänkt mig, inte heller att vakna upp en dag och inse att man måste släppa personen man gjort allt för. Men allt detta har också lärt mig något viktigt. Man ska välja noggrant vad/vem man väljer att lägga sin tid på, för minnen är ingenting som någonsin försvinner, du bär med dig dom hela livet. Ett helt år att skapa minnen av gav jag till honom. Kvällar med mina älskade vänner som blev till tragiska bråk hos honom. När någon nämner någon utav dom kvällarna så kommer jag ihåg dom som "kvällen jag bröt ihop pga han gjort det och det" när dom egentligen kunde varit så mycket mer. Men även dom fina minnena har jag kvar, och det kanske är det som gör mest ont, att veta att personen jag älskade verkligen fanns. 


Jag tittade aldrig tillbaka. På flygplatsen den där hemska hemska dagen. Han vände sig om lite för snabbt och hans röst var lite för tunn när han kramade om mig och sa åt mig att inte börja gråta. Inombords brast allt men jag tittade aldrig tillbaka.  Hur rätt det än kändes då, hur rätt det fortfarande känns så tänker jag aldrig vända mig om, jag har kommit för långt för att gå tillbaka nu. Jag vill skapa minnen med människor som värdesätter mig lika högt som jag gör dom. Uppfylla mina egna drömmar, älska och leva så jävla hårt och passionerat, inse mitt eget jävla värde.


6725,45 km land och ett fruktansvärt stort hav bort är du just nu. Från att veta allt om varandra till att inte ens veta om du lever. We could have loved the shit out of each other and you know it. Men aja vi lever och lär, man måste dra upp några bottenskrap för att veta vad riktigt bra fångst är 😉 hahah lol fyfan vad klyschig. Hur som helst, dags att börja embracea singellivet, haaaaadeeee 😘

Likes

Comments