Photos: Alexander White

Denna sekelskiftestvåa på Roslagsgatan skulle mer än gärna få bli min. Högt i tak, takstruckatur och superfin kakelugn. Lägenheten innehåller dessutom pardörrar och ett badrum helt i min smak. Är faktiskt lite åt det hållet jag har tänkt att mitt badrum ska se ut inom en snar framtid ;-)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Flower photos - Pinterest

Över ett halvår har gått sedan jag uppdaterade bloggen. Idag är det 3 december och ynka 3 veckor kvar till julafton. Innan vi är där måste jag bara slänga in två bilder på oss från halloween.

Likes

Comments

Photos - Pinterest

Måndag igen! Veckorna flyger förbi och nästa vecka(!!) ska juridiktentan skrivas och kort därefter är det dags för en tenta i Kemiska principer, vilket innebär att detta blir en pluggvecka för min del. Igårkväll åt jag och Markus pizza medan vi såg några avsnitt av Desperate Housewives, säsong 1. Imorse åkte han tillbaka till Skellefteå. Jag har kikat runt en del på Pinterest ikväll och fattade tycke för dörren ovanför. Så fin! Sedan hade det inte varit fel med några rosa pinoner i en vas här hemma vid sidan av sängen.

Likes

Comments

Photos - Pinterest and Nasty Gal

Godmorgon! Sitter och äter en sen frukost medan jag drömmer mig bort till varmare breddgrader med sol, bad och goda drinkar. Förra veckan bokades en veckas resa till Sardinien. Vi åker dit i början av juni och planerna är att ha en hyrbil och åka runt på ön och uppleva olika stränder. Så härligt! Ikväll väntas festligheter. Vi blir ett gäng hos mig och sedan är tanken utgång på universitetets eget uteställe. Ha en bra lördag!

Likes

Comments

​Photos - Pinterest

​När jag flyttade till min nuvarande lägenhet ville jag ha en Tom Dixon copper shade pendel ovanför köksbordet. Priset ligger förstås lite över en students budget så det slutade med kopian från Ellos som ni kan se till höger i bilden. 3700 kr VS 599 kr. Tips!

Likes

Comments

Photos - Pinterest

I min etta har jag i nuläget ett enkelt, mindre kök med vita skåp, svart kakel och en bänkskiva i trä. Ända sedan lägenheten köptes hösten 2014 har det funnits ett intresse att göra om lite. Projektet som är på gång just nu är att riva ut hela köket och ersätta det med ett nytt. Tanken är att det nya köket ska gå i svart, grått, vitt, marmor och mässing med inslag av trä och läder. Köksluckorna och vitvarorna är beställda och beräknas levereras om två veckor. Ugnen står redan här på golvet vid sängen och väntar, haha. 

Likes

Comments