BRCA1

Kl. 9 i morse befann jag mig på gynmottagningen, avdelning 1 A, för genomgång, provtagning och information inför operationen nästa vecka.

Igår slog det mig på riktigt att jag kommer aldrig mer ha mens!! Definitivt inget jag kommer sakna, men känns ändå lite konstigt.

Angående operationen så är det både livmoder och äggstockar som ska tas bort. Förhoppningsvis kan de göra det genom titthål och slippa öppna upp hela bilen, men det återstår att se. Jag har ett kejsarsnitt och en blindtarmsoperation bakom mig och de kan ha medfört en del sammanväxtningar som nu kan göra att titthålsoperation inte är möjligt. Operationen utförs i alla fall av en robot av något slag... jag har inte vågat fråga för mycket då jag tycker det känns lite för hightec 😂

Min stora oro nu är att när jag kommer dit på operationsdagen måste jag ta en del tabletter... och jag kan verkligen inte svälja tabletter! minsta lilla allergitablett behöver jag svälja med yoghurt eller nyponsoppa och nu vill de få i mig många stora tabletter innan på fastnade mage, så de ska sväljas med minimalt med vatten... Det kommer aldrig gå!
Min andra stora oro är att de ska lägga ryggbedövning likt den man får under förlossningen (och den har jag blandade känslor och erfarenheter om!)

Allt går säkert bra i slutändan, men just nu är det detta som tar upp mina tankar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag har fått ett så roligt uppdrag... En gravidfotografering!

Hannah hade sett bilderna jag tog på min vän Sofia för ett tag sedan och undrade nu om jag kunde fota även henne och bebisen i magen ♡  Jätteroligt att hon gillade bilderna så mycket, glädjer mitt hjärta.

Så ikväll ska jag möta upp Hannah vid havet och förhoppningsvis lyckas få till några fina gravidbilder. Det blir säkerligen bra men jag är lite nervös måste jag erkänna!

Här ovan är några av mina favoritbilder från min graviditet med Tyra ♡

Likes

Comments

Nya inlägg