Nerja - Spanien

Vi har inte hittat något om luciafirande här i Spanien, de kanske inte firar just Lucia lika mycket som vi gör hemma i Sverige...
Någon som vet?

Vårt Luciafirande idag blir i alla fall lite mindre. Någon lussekatt till frukosten ska vi nog lyckas med.
De flesta sover fortfarande här och det börjar bli dags att väcka de små. Idag ska vi nämligen åka bussen till Malaga och första gången på ca 1 månad så har vi en tid att passa.

♡ Hoppas ni får en fin Lucia ♡

Jag bjuder er på tre gamla bilder från Lucia 2015 ♡ Så små Freja och Alva var och ingen liten Tyra fanns.

Kram Johanna♡

Likes

Comments

Freja, Nerja - Spanien

God kväll ♡

Herregud halva december har redan gått och på lördag har vi varit här i Spanien i 4 veckor!! Men hallå! Hur galet är inte det?!

Jag glädjs åt att min fina vän med sin dotter kommer och hälsar på oss några dagar i mitten av januari ♡ då ska vi bo några nätter i Malaga. I slutet av januari kommer även några andra vänner till mig på besök och även då blir det några nätter i Malaga att börja med.
Vi försökte för några veckor sedan att åka in till just Malaga som en dagsutflykt, men vi lyckades inte hitta en enda parkering då så de planerna fick ersättas med andra... Imorgon tänkte vi göra nästa försök, men nu har vi kollat upp och köpt biljetter till bussen... Så 9.40 imorgon sitter vi på ALSA bussen mellan Nerja - Malaga.
Spännande dag väntar alltså!

Idag var det marknad precis bredvid där vi bor, som det alltid är på tisdagar... Köpte mig en kjol, pyjamasar till Freja och Alva samt en massa frukt och grönsaker. Freja blev lite ledsen att vi inte köpte några pekannötter som hon blivit bjuden på vid ett stånd... så det var bara att gå tillbaka och köpa några hekto, men hon skötte det så bra själv. Sa vad hon ville ha och betalade själv, endast lite översättningshjälp behövdes. Problemet blev hur vi skulle öppna nötterna väl hemma, på marknaden såg det så lätt ut när de knäckte dem i handen, men riktigt så lätt var det inte 🤣 Efter lite jobb fick vi äntligen till rätt teknik och goda nötter avnjöts tillsammans med de godaste dadlarna jag smakat, färsk mango, små bananer och massor av clementiner. Denna vecka köpte vi också över 1 kg små ekologiska sötpotatis för cirka 12 kr, det ska bli gott att ungsrosta ♡

Freja fick välja mellan stora och små pekannötter och valde självklart de Stora! Goda var de också kan jag lova.

Måste även visa er en bild jag tog från eftermiddagens promenad... Denna är tagen vid Balcon de Europa ♡

Kram Johanna♡

Likes

Comments