Header

Gravid

Jaha, då har jag blivit sjukskriven.
Eller ja, det blev jag redan i fredags på grund  av foglossning, ischiasnerv i kläm & överrörlighet. När jag var hos sjukgymnasten och läkaren i fredags hade jag överbelastat bäckenet så mycket att jag näst intill inte kunde gå för att jag hade så ont. Det var riktigt otäckt! Så jag blev sjukskriven rakt av i sex veckor till att börja med och ska idag prova på akupunktur för att se om det kan lindra lite.

Så! Nu har jag gnällt färdigt för idag!
Läkaren ordinerade dagliga promenader och sjukgymnastik, så jag gav mig ut på en liten promenad och gick tills jag började få ont, skönt att få frisk luft iallafall! ⭐

Bullen börjar synas ordentligt nu, vecka 22 på torsdag. Fyndade skjortan på H&M (MAMA) på deras cybermonday.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår kväll hade jag bjudit hem mina b-rudar på glögg och snittar, årets glögg till dom och alkoholfritt till mig. Hittade recept på riktigt goda och enkla snittar som passade bra till glögg, mums. Vi hann med att spela kanske världens fulaste spel också, speak out.. herregud vad fult det är!

Jag fick även en välbehövd present, ett jättefint kit från Rituals, ÄLSKAR allt därifrån! Och blödig som man är just nu var det nära till krokodiltårar ❤

Likes

Comments

Hej på er!

Just nu regnar det här, vi som hade fått så mycket snö.
Imorgon ska jag till en sjukgymnast som är specialiserad inom graviditet. Provade ut ett fogbälte för någon vecka sedan men det fungerade inte alls för min del, jag misstänker att förutom någon slags foglossning så är ischiasnerven i kläm. Aldrig varit med om en sån smärta.. ser ut som jag är åttio år när jag hasar mig fram.
Håller tummarna att jag kan få hjälp med det här. Ikväll ska jag och John ta tag i tvättberget, eller ja, mest John då eftersom jag knappt kan gå. Mer spännande torsdag än så blir det inte den här gången!

Likes

Comments

Skönhet

Idag kom det ett litet men välbehövt paket från fantastiska skincity.se. Kändes som att jag fått en present, då det var så fint inslaget. Jag har verkligen fastnat för märket Bliss, jag har sedan innan provat både deras handkräm och läppbalsam, och jag lovar er, dom är dunder! Så det blev ett återköp. Redan efter en applicering så känner man sig mjukare och lenare om både läppar och händer. Det kallar jag bra produkter! Det slank även med en olja från Paulas Choice (resist moisture renewal booster) som ska bli spännande att prova!

Likes

Comments

I helgen har det inte alls blivit många knop.
Hade planer men det var bara att stryka då min rygg inte är samarbetsvillig överhuvudtaget.
Försöker febrilt få kontakt med min sjukgymnast men det var lättare sagt än gjort.

Det vi däremot gjorde i helgen var att sätta upp lite julpynt och baka lussekatter och lussebullar med kardemumma och mandelmassa, möms! Lite julpynt har vi också fått upp, jag personligen gillar inte när det blir för mycket pynt, utan jag nöjer mig med julstjärna i fönsterna, någon adventsljusstake och någon liten tomte.
Jag och John är lite osäker på hur vi ska göra med julgran då vi har en liten huligan på nio månader och fyra ben här hemma som säkerligen tycker att julgranskulorna är lika fina som vi gör, men gärna ser att dom hamnar på golvet och inte hänger kvar i granen. Så det återstår att se hur vi gör.


Likes

Comments

Igår fick John en ölkalender av mig, tjugofyra stycken olika och lite annorlunda öl. Allt från lokala mikrobryggerier till mer välkända märken. Roligt med en liten twist på en julkalender!

Likes

Comments

Gravid

Har precis slängt i mig både lunch, kaffe, två chokladbollar och två gifflar. Var tydligen hungrig..

Blev ett besök på vårdcentralen idag då mina eksem verkligen har ballat ur. Misstänker att det är graviditeten som triggar igång det. Så nu är det smörjschema med mjukgörande och kortisonsalva som gäller ett tag.

Likes

Comments

Finns det väl egentligen ingenting som heter, allt är relativt.
MEN, jag skulle verkligen behöva klippa och färga mitt hår.
Det är katastrof...

Tyvärr så innehar jag någon form av frisörskräck sedan ett otrevligt besök när jag var i yngre tonåren, jag gick in med hoppet om att få håret klippt strax nedanför axlarna och en längre lugg. Jag gick ut med en pottpage och lugg ovanför ögonbrynen. Kanske inte den roligaste frisyren när man är fjorton år gammal och går i högstadiet med elaka ungar.

Det återstår att se om jag finner mod till att boka en tid innan årets slut, eller om jag helt enkelt bara låter det växa. Har det uppsatt i en katastrofal knut varje dag ändå.

Likes

Comments