Familj

Idag avslutade vi vårt höstlov med ett besök på Liseberg! Tycker nästan det är som finast här under Halloween och julen.

Mina två tjejer har lärt mig genom åren att gilla Halloween. Så nu innehåller Halloween för oss pyssel, dekorationer, halloweenmiddag hos mormor, bus eller godis, Lisebergsbesök m.m.
Me like🎃

Sagaslottet har blivit spökslottet👻😬Lilla Saga hade mkt att titta på❣️

Kram💗

Likes

Comments

Recept

Bara fräs paprika, sockerärtor, purjolök hastigt och avsluta med vitlöken så inte den bränner. Sen lägg till alla ingredienser till såsen och låt det puttra ihop några minuter. Lägg tillsist i räkorna och rör runt sen är det färdigt!

Tillbehör kan varieras från olika rissorter eller olika pastasorter🍴
Samt en god sallad eller bara lite plommontomater och kanske lite vitlöksbröd!!!

Ha en bra helg❣️
Kram

Likes

Comments

Djur, Familj

Denna underbara hund vill alltid hjälpa till när vi grejar här hemma. Han tror ibland att hans tassar är armar😂 antingen när vi skruvar upp saker eller som idag när jag grävt lite i trädgården. Synd bara att han grävde precis där jag satt lite nya växter😱

Såhär ser det ut på natten här hemma just nu med lilla Saga hon älskar att ligga på magen efter amningen. Funderar på att köpa ett andningslarm så även jag kan få sova😴

Kram

Likes

Comments

Djur, Familj

Titta vilken sötnos, här har vi en häst med stora öron som hon lyssnar väldigt bra med🤗

Min stora tjej har fått möjligheten att bli medryttare på en ny häst då hon tyvärr blivit för lång för ponnyn. Ska bli spännande att få följa detta ekipagets utveckling. Hästen verkar vara helt underbar, men nu i början känns hon väldigt stor. Men det kommer vi nog in i snart. Emelie är väldigt lycklig och det känns bra på väldigt många sätt.
Så nu får lillasyster ta helt ansvar för Juppe.

Det blir mycket häst i sommar😜

Kram

Likes

Comments

Familj

Tagit lite bloggpaus nu när min lilla Saga har kommit till världen! Nu är hon snart en månad och vi njuter till fullo av henne. Hon växer så det knakar så mat i kanonerna har jag😆

Nu ska vi strax ta en promenad till BVC för läkarkontroll, tycker inte om när de små får spruta i benet💉👶men det går ju över snabbt!

Ha en bra dag☔️

Likes

Comments

Recept

Lite annorlunda smak på denna kaka men väldigt go och fräsch. Väl värd att baka till helgfikan!

Likes

Comments

Recept

Denna goa rätt åt vi förra helgen!

Kan varmt rekommendera om era rabarber och gräslök har hunnit komma upp!

Så härligt att kunna skörda de första nyfikna grödorna i trädgården. Gillar även att grönsaksavdelningarna börjar fyllas på med massa gott🌱

Kram🌞

Likes

Comments

Må bra, Tänkvärt

Dalai Lama

Stora ord men lite såhär var det för mig när jag drev mig själv in i väggen. Kände att allt var lite för mkt utan att riktigt förstå varför eller hur man skulle hantera det. Vaknade med ångestattacker ngt år innan jag blev dålig, utan att riktigt veta att det just var en ångestattack. När energin började dala la jag in en växel till och gav mig själv dåligt samvete för att jag inte orkade vara den perfekta mamman, kollegan eller kompisen mm. Tillslut när jag inte orkade mer trots alla växlar förstod jag inte hur jag skulle gå tillväga för jobba måste man ju annars får man ingen inkomst, och jag kunde ju inte bara vara hemma för att jag inte orkade mer, eller att jag var full med ångest. Det blev tillslut min ständigt återkommande migrän och en ihållande förkylning som gjorde att jag gick till läkaren. Efter tre månaders sjukskrivning kunde jag landa i att jag drivit mig själv alldeles för hårt och tillslut tillåta mig att falla ner i gropen för att sedan starta min resa för att långsamt klättra upp igen😊jag är inte uppe ur hålet ännu men på god väg! Ibland tappar man fästet och faller ner en bit igen men fallet bli aldrig lika stort, får vi hoppas! Jag lär mig nya vägar att ta och nya tankebanor får växa fram!

Kram

Likes

Comments