Igår (18/11-2016) flyttade en av de, första ponnyerna jag någonsin ridit... Han heter Bubi och även om han inte var min favorit och jag helt ärligt tyckte att han var rätt jobbig ibland så hade vi våra fina stunder... Jag har lärt mig så otroligt mycket av honom... Men nu är han gammal och trött så det var bra att han fått flytta till ett nytt ställe där han kan få ta det lite lugnt... Men kommer sakna den envisa lilla hästen :(

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

För någon månad sedan var jag i Italien och jag tänkte att ni kanske ville se några bilder från det. Jag var i Italiens huvudstad, Rom och jag säger bara em sak... Det var fantastiskt! Byggnaderna var så vackra och jag blev lite chockad när en vild papegoja kom flygande rakt emot mig, jag är ju van vid Sveriges duvor och så kommer en grön papegoja... Enda saken som var lite jobbigt var att det var så varmt. Jag hade precis börjat vänja mig vid Sveriges "varma" 15°C och så åker man till Rom där det är 33°C och stekande sol, ja ni kan nog föreställa er vilken skillnad det var.

En till sak som inte var jätterolig var att när vi skulle till St. Peterskyrkan så skulle moder Theresa helgonförklaras så det var en gigantisk folkmassa utanför kyrkan (kanske 50000-100000 pers) så man kom inte i närheten av kyrkan.

Men annars var set helt fantastiskt i Rom och jag vill bara sätta mig på att flygplan och åka tillbaka.

Hoppas ni gillade bilderna förresten ;)

Likes

Comments

Det här är då några bilder jag tog när jag var ute på en promenad för att tag sedan. Är inte hösten vacker? :)

Likes

Comments

Hej igen hörni!

Nu är det så att jag tänker börja blogga igen! Kommer dock inte vara så jätte aktiv och set kommer mest komma upp bilder jag tagit och ja... Men jag hoppas ni uppskattar det iallafall.

Likes

Comments