Header

Skrevet i : Hverdag

God kveld/Natt kjære lesere :)

I denne skrivende stund sitter jeg i senga under dyna, er egentlig på tur til og legge meg for og være helt ærlig. Jeg er trøtt og sliten. I dag har jeg fått unnagjort to turer med Lazzi og fått litt intervall trening selv, utrolig deilig skal jeg være helt ærlig. Og selvfølgelig har jeg jobbet med Forever Living, og fått lest noen sider i teori boka. Jeg har også fått gjort unna litt mer på prosjektet jeg holder på med som kommer på bloggen 1.juli. Så jeg håper selvfølgelig at dere gleder dere til det. Jeg må ærlig innrømme at jeg er egentlig ikke helt fornøyd med treningen i dag, hadde egentlig tenkt meg en tur på Håmyrfjellet, men det kunne jeg bare glemme for tåka kom og la seg som et tykt teppe så jeg så ikke en gang toppen av fjellet og når jeg i tillegg ikke har noen og gå ilag med i slikt vær var det helt uakseptabelt, Det er ikke sikkerhet i det i det hele tatt. Så da ble det heller to turer i kulturstien noe Lazzi er super fornøyd med. Hun er sliten, matmor er sliten! Er deili det for og være helt ærlig. Kjenne at man har brukt litt mer av energien som egentlig ikke er der. I morgen har jeg ikke store planene egentlig ikke.

Jeg skal ha en treningsøkt i morgen kjører jeg rett og slett Yoga, det er noe nytt som jeg ikke har prøv noe særlig av før, men jeg har koblet opp kontoen min på Livegym igjen så i morgen kl 10:00 skal jeg ha min første Yoga økt. Så følg med på bloggen sier jeg bare. Jeg gleder meg til og gi dere et referat i fra det.

I morgen skal jeg se litt på et prosjekt jeg har tenkt og ha her på bloggen i September.  Jeg vet ikke helt enda om hvordan det vil bli, så jeg gleder meg litt til og se hvordan dette første prosjektet går. Om det er noe intressant for dere og om dere i det store hele gidder og være med. For hvis dere syns det første prosjektet er gøy så kommer jeg selvfølgelig til og lage flere.  Dere får vente i spenning til August for da får dere høre om det blir flere prosjekt eller om jeg legger det litt på IS.. 


Men nå er det kveld for min del kjenner jeg, begynner og bli så trøtt nå at jeg ser snart ikke hva jeg skriver til dere :) SÅ da er det vel strengt talt på tide og prøve og sove noen timer.. Før det blir en ny dag, i morgen håper jeg tåken har lettet og at det er muligheter for en tur. Hvis ikke har jeg en liten plan på hvilken trening det blir.. 


Følg meg på Snapchat:
Bentelills

Instagram:
bentelillstegali

Facebook:
Treningsveitja

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Hei og God Lørsdag godt folk :)

Jeg tenkte jeg skulle dele mine beste Treningstips med dere i dag siden det er Lørdag og det snart er ny uke :)
Det som har funket utrolig bra for meg er rett og slett og komme meg ut, nå er vi som bor i Namsos veldig heldig med at vi har en konkurranse gående der vi får forskjellige poeng etter som hvilken fjelltopp vi er på og at den toppen selvfølgelig er registrert. Dette er en av grunnene til at jeg har brukt veldig mye tid i kulturstien en periode selv om det ikke er mer enn 10 poeng og hente så er det fine bakker og ta bakkeintervaller eller rett og slett bare ta seg en løpe tur i tillegg til at jeg får slitt ut Lazzi.


Men så tilbake til tipsene :)

Sett deg små mål i løpet av uka, som du vet du kan klare og start i det små. Si at du tar to dager i uka med kondisjons trening og 2 dager med styrketrening så er du kommet langt på vei på en god start og så øker du etter hvert som du føler at kroppen henger med.

1. Sett deg små mål som du vet du kan klare.
2. Kjøp deg nytt treningstøy.
3. Finn deg en venn og trene sammen med hvis du ikke ønsker å trene alene.
4. Lag deg en spilleliste med musikk som setter litt fart på sakene.
5. Gjør treningen gøy.


​Jeg ønsker deg masse lykke til med treningen og har du andre tips som funker for deg! Kommenter gjerne :)


Likes

Comments

Skrevet i : Trening

Hei kjære lesere :)

Nå sitter jeg godt plantet på stolen tenkte jeg skulle lese litt teori i Veien til Førerkorte, før det blir en litt jobbøkt helt på tampen. Utrolig deilig og kunne bestemme arbeidstidene sine selv. Jeg skal ærlig innrømme og si at jeg kunne ikke hatt en bedre jobb enn dette :) I tillegg har jeg jo selvfølgelig bloggen også som er en jobb i seg selv. Det og klare og skrive innlegg som dere syns er greie og lese og ikke minst som dere får lyst til og fortsette og titte innom og hilse på meg :)

I denne skrivende stund sitter jeg rett og slett og koser meg med en boks burn, som jeg skulle ha etter trening i dag :D I dag tok jeg en bakke intervall utrolig deilig, med dra kraft på Tuppa på fire bein :) Hun syns alltid det er gøy og springe i bakker så det og kunne ha henne med på det er bare helt fantastisk! I tillegg til at det ble en økt med styrke når jeg kom hjem!
Styrke økta i dag besto av: Sit up, armhevinger, utfall og løfting av vekter!! DEILIG !!

Så nå sitter jeg her og slapper av og bare nytter livet mitt så lenge det varer! Skal være helt ærlig og fortelle dere at det var bare helt fantastisk med en dusj etter trening i dag!
​Følg meg gjerne på:
Facebook - Treningsveitja
Snapchat: bentelills
Instagram: bentelillstegali

Likes

Comments

Ja klokken har passer 01:00 å jeg er fremdeles våken har holdt på siden kl 20 med pc, da den plutselig bestemte seg for at jeg ikke skulle få lov å logge meg inn på selvepc. Yes kjempe trivelig.. Først sliten etter en herlig topptur på Håmyrfjellet å så begynne å slite med pc som ikke ville fungere.

Men klarte til slutt å finne ut hvordan jeg skulle klare å fabrikkinnstille den så det får den bare jobbe med mens jeg skal sove :) Det eneste som er veldig positivt er at jeg får i vertfall tømt den får masse søppel jeg ikke har bruk for. Men alle bildene mine mister jeg nå da. Men har de på ailler fleste på telefonen :)

Men nå er det tid for å sove litt :) Når pcen er oppe å går igjen kommer jeg med ny produkt anbefaling :)

Likes

Comments

Skrevet i : Innkjøpt

I går fikk jeg pakke i fra Sportamore og nå gleder jeg meg virkelig til og vise dere hva jeg fikk :) Jeg handlet på salg og det er alltid like gøy :) Det er alltid gøy med nytt treningstøy og det hjelper virkelig på motivasjon!

​Nå gleder jeg meg virkelig til og sette i gang med treningen for fult denne uka :) I dag har jeg store planer for hvilken trening jeg skal ha, så følg med på bloggen i løpet av kvelden :)

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdag

Hei og God Tirsdag kjære flotte lesere :)

Endelig kan jeg faktisk sette meg ned og jobbe litt jeg også. Det og ha to jobber er ikke alltid like enkelt og derfor blir bloggen noen ganger prioritert litt bort og Forever Living få det meste av fokuse! I denne skrivende stund sitter jeg nå og slapper av og ser på mailene i fra dere som har spurt angående jobben min på mail.
Jeg har nemlig Søvsugd, vasket og skiftet på senga mi, og skal ta støvsugeren og støvsuge gangene snart.. Men først litt jobb. Selv om jeg kanskje ikke er akkurat der i dag at dette var det jeg helst ønsket og gjøre, så må det bare takkes innimellom om man ønsker eller ikke.
Jeg føler jeg har fått gjort ganske mye egentlig i dag og jeg har to ting igjen om skal gjøres før jeg tar kveld i kveld :) Utenom støvsugingen i gangen da selvfølgelig. Men nå var jeg bare nøtt til og ta en pause på grunn av kroppen min sin del.

​I denne skrivende stund sitter jeg også og jobber med prosjektet som komme ut på bloggen nå den 1.juli så her har jeg mange baller i lufta på en og samme tid og det er litt gøy for og si det sånn :) Men nå er jeg bare nøtt til og gjøre meg ferdig med det som har med Forever og gjøre så vi blogges litt senere :)

Likes

Comments

​Hei og God kveld kjære lesere :) 
I denne skrivende stund sitter jeg og jobber med noe spennende som kommer ut på bloggen 1.Juli. Grunnen til at det er så sent er for at der mye som må gjøres før det slippes ut på bloggen! Dette er noe jeg har begynt med i dag og jeg tror mange kan glede seg til og se hva dette egentlig er!! :) Tro meg jeg gleder meg masse til og presentere dette på bloggen for dere! Jeg sitter nå og skriver ned alle idene mine og jobber med dette prosjektet :) Spennende tid i vente for mange av dere som leser bloggen min det kan jeg virkelig love dere. 

Så følg med fremover så kanskje det dukker opp noen smakebiter på hva som kommer etter hvert på bloggen :)

Likes

Comments

Skrevet i : Produkt Anbefalinger

Hei og Hopp alle sammen :)
Jeg tenkte jeg skulle komme med Produkt anbefaling til dere, og håper selvfølgelig at dere setter pris på det! Jeg tenkte at jeg skulle prøve og få til minst 1 innlegg i uken angående produkter jeg liker og som jeg ønsker og anbefale videre til dere! Kanskje er dette noe du også har lyst til og prøve eller kanskje du allerede har prøvd de også. Men jeg ønsker i vertfall og gi dere mine beste anbefalinger når det kommer til produkter jeg liker og produkter som jeg alltid har tilgjenngelig :)

Produktene jeg tenkte jeg skulle anbefale dere akkurat nå er to produkter jeg har forelsket meg i og som jeg til og med har i tursekken :) Disse to produktene er blitt en del av min hverdag og jeg kan ikke annet enn og si at jeg faktisk elsker de. Grunnen til at jeg velger to produkter er rett og slett for at disse to kan brukes sammen :)

​Aloe Propolis Creme og Aloe Vera Gelly ​disse to har jeg alltid tilgjengelig :)

Propolis Cremen er en dykk deilig krem som kan brukes som håndkrem og fuktighetskrem den kan brukes på hele kroppen og den dufter deilig honing :) Grunnen til at jeg elsker denne så mye er at den gir fuktighet og den kan brukes på vinteren som en kuldekrem eller underlags krem for sminken.  


Aloe Vera Gelly er rett og slett bare planten på tube og er helt fantastisk for de som vet litt om Aloe Vera Planten så vet de at den er god for mye. Aloe Vera Gelly kan brukes som fuktighetskrem, mange bruker den i ansiktet for og legge sminke eller rett og slett bare en helt vanlig dagkrem :) Mens andre bruker den på tørr hud, solbrenthet eller for og dempe kløen på innsektsbitt. Den har mange bruksomårder og jeg anbefaler virkelig alle og ha denne hjemme. 

Aloe Vera Gelly og Aloe Propolise Cream kan også bruker sammen som hårkur eller om du sliter med problemhud :) Og den kan brukes av hele familie :) Kjempe gode produkter for nyfødte og de som er eldre med tanke på tørr hud! 

Ønsker du mer info om disse to så ta gjerne kontakt med meg på bentelills94@gmail.com :)
Likes

Comments

Skrevet i : Forever Living

Hei alle sammen :)

Jeg har fått en del spørsmål den siste tiden i fra dere leserne som går ut på hva jeg jobber med og hvordan dere kan gjøre dette også :) Jeg jobber som Independent Forever Business Owner og jeg trives kjempe godt med det. Jeg må ærlig innrømme og si at jeg elsker rett og slett jobben min der jeg helt selv kan bestemme når og hvor jeg vil jobbe! Og dette er faktisk noe alle kan jobbe med uansett om de er syke eller om de er friske! Jeg trives veldig godt med og være min egen sjef for da kan jeg bestemme helt selv når jeg ønsker og jobbe og når jeg ikke vil eller kan jobbe :)

Har du en drøm om å glede og hjelpe andre, eller bare få det bedre med deg selv ? Forever Living forandret med SÅ til det bedre. Jeg fikk tilgang til rå gode produkter som hjalp meg å bli mer fit, som hjalp meg til å ta mer vare på meg selv og ikke minst, den hjalp meg til å se bedre ut og føle meg bedre. Att på til fikk jeg et så flott team og gode bonuser. Og ikke minst en haug med fornøyde kunder. Forever ble min faste jobb og jeg elsker å kunne jobbe hjemmefra og styre dagene selv. Jeg savner ikke den tøffe laksejobben og nå som jeg venter enda en, setter jeg ekstra pris på hjemmekontor og ikke minst er det så kjekt å ha bedre økonomi, flere bekjentskaper og en framtid du selv bestemmer over :) Jeg utvider stadig teamet og er du nysgjerrig på dette, hvordan det fungerer, hvordan jeg kom i gang - ikke nøl med å ta kontakt. Jeg kan også sende deg info på mail om ønskelig, bare skriv den under her :) Min mail adresse er; bentelills94@gmail.com

Likes

Comments

Skrevet i : Toppturer

Hei og God søndag`s kveld kjære lesere :)
Jeg syns alltid det er gøy og logge inn på Nouw for og enten blogge eller bare rett og slett sjekke kommentarfeltet. Og ekstra gøy er det når leser antallet har økt veldig. Kjempe fornøyd med at dere er innom og tar en titt :) Må ærlig innrømme at jeg trives generelt bedre her på nouw enn på blogg.no.

Som dere som har lest gårs dagens innlegg har dere sikker fått med dere at jeg og ei venninne skulle på tur i dag og dere som følger meg på facebook har også fått livesending direkte fra Valan i dag eller Vattafjellet som noen også kaller det. Vi kom oss opp og vi fant ut at vi brukte i rundt 30 minutter opp og da er da ikke så galt. Turen var fin og det var utrolig deilig for og si det slik. Jeg og Victoria tok denne turen alene, siden jeg verken har førerkort eller bil enda sier det seg selv at det er ikke alle som vi ha en hund i bilen og Lazzi har langt i fra godt av disse turene for skuldra sin del.

Jeg må bare få si at det er så utrolig trivelig og gå på tur med denne jenta her, jeg kan ikke forstå noe annet enn at hun er en fjellgeit. Hun labber av gårde og jeg henger etter som regel, men i dag klarte vi faktisk og holde ganske grei fart begge to og det er lenge siden sist :) I tillegg kan vi snakke om alt og ingenting når vi har disse turene våre :) Det er alltid gøy og gå sammen med noen. Og siste biten ned fra fjellet og helt ned til der vi parkerte jogget vi og det er et lite stykke for og si det sånn :)

Jeg hadde akkurat rukket og fått i meg middagen når jeg skulle sjekke telefonen da lå det ny melding i fra Victoria om jeg ville være med i kulturstien en tur og det kunne jeg ikke si nei til siden Lazzi måtte ha turen sin, så da tok vi like gjerne en tur oppi der også :) I dag føler jeg egentlig at jeg har vært utrolig sprekk :)

​Jeg regner med at dere forstår at jeg elsker naturen, og det gjør meg så utrolig godt og komme meg ut på tur. Morgen vet jeg ikke helt hvordan det blir enda. Men må i vertfall komme meg en tur til Namsos sånn at jeg får byttet jakken min som jeg kjøpte meg som er defekt og så får jeg se hvordan formen er i morgen.. Jeg kjenner det godt i rompa å lårne for og si det sånn etter dagens treningsøkt på fjelltur og det er kjempe deilig det altså ikke noe i veien med det...

I tillegg fikk jeg akkurat en telefon i fra kjørskolelæreren min om at han kunne tilby meg 4 dobblekjøretime når før 1.juli for da går han ut i ferie så nå ser det ut som det går litt fortere mot oppkjøring og hele pakka :) Så nå fremover blir det kanskje litt rolig med turer da jeg skal prøve og få til og ta teorien i juli :) Hjelp, men dette klarer jeg! Jeg håper i vertfall det. 

Så nå skal jeg sette meg ned og jobbe litt og så skal jeg lese litt til teorien etterpå :)


Ønsker dere en flott kveld videre :)

Likes

Comments