mat og oppskrifter, Trening og velvære

\\ i samarbeid med Sigdal bakeri


I samarbeid med sigdal bakeri kjører jeg nå en giveaway på Instagram profilen min her hvor du kan være så heldig å vinne en NORTH face bag full av kjempe gode knekkebrød fra sigdal bakeri!

Konkurransen avsluttes i morgen kveld, så du har fortsatt tid på deg til å delta :)

Har du ikke smakt disse knekkebrødene, anbefales de på det sterkeste!
De er sunne, grove og enkle å ta med seg.


Ønsker dere lykke til!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Skjønnhet og velvære

//Innlegg skrevet i samarbeid med Shadowtans


Været her i Norge har jo ikke vært mye å skryte av. Hvertfall ikke her jeg bor.

for meg så er det viktig å føle meg vel og litt brunfarge på kroppen gjør nettopp dette. Jeg er ikke veldig glad i å ta solarium, mye på grunn av skadeligheten dette har på huden.

derfor er det perfekt med selvbruning som ikke gjør noen skade, men samtidig gjør deg brun og fin!

jeg har testet ut konkurranse moussen til shadowtans. Veldig fornøyd med denne og den var enkel å påføre.

Med et lag selvbruning får man en passende farge som ikke er for mørk.

jeg passet på å skrubbe meg og smøre meg godt med fuktighetskrem først så fargen skulle bli jevnere uten skjolder. Både skrubb og fuktighetskrem får du hos Shadowtans.


link til konkurranse fargen finner du Her og den og masse andre produkter er nå på tilbud, så anbefaler dere å ta en titt 😊

Likes

Comments

mat og oppskrifter

Håper dere har hatt en fin start på uken :)

Jeg tenkte jeg skulle dele den absolutt beste pannekake-oppskriften jeg vet om! Den blir mye brukt her og jeg er sikker på at jeg kunne levd på disse pannekakene både til frokost, lunsj, middag og kvelds. Hehe

De er like gode om man spiser de uten pålegg som med pålegg :)OPPSKRIFTEN ER SOM FØLGER:

1 Banan

3 egg

3 ss cottage cheese

1 ss flytende honning

3 dl havregryn

1 ts bakepulver

1/2 ts salt

2,5 dl melk

4 ss toppet fibra fullkornsmel

1-2 ts kardemomme

1 ts sukrin.

Bland alt oppi en blender/kjøkkenmaskin og kjør til du har en jevn røre. Melk/havregryn/fullkornsmel kan varieres alt ettersom hvor tynn/tykk du vil ha den.

Jeg pleier å toppe mine pannekaker med cottage cheese og eplemos (uten sukker), hjemmelaget syltetøy, sjokolade pålegg, vanilje kesam med honning og valnøtter. Alt ettersom hva jeg har lyst på :)


HÅPER DET SMAKER!

Følg meg gjerne på instagram HER.

Likes

Comments

mat og oppskrifter, Tips og triks, Trening og velvære

//innlegget inneholder reklame


Hei fine lesere 💗

Tenkte jeg bare skulle stikke innom for å tipse dere om at Gymgrossisten har 50% rabatt på alle Goodlife barer. Det vil si at en eske med 15 barer koster nå 135/165kr!

I tillegg får du barene i mange forskjellige smaker.

Absolutt et tilbud det er verdt å benytte seg av 😊 en proteinbar er alltid kjekk å ha i veska i tilfelle man blir sulten og ønsker et raskt og enkelt måltid 😊 Jeg har alltid en liggende i veska hvertfall, uansett hvor jeg skal 😊

linken til proteinbarene finner du HER


Følg meg gjerne på instagram HER :)


Nå skal jeg gå igang med å male gjestedoen og trappa opp i 2etg :) 

ØNSKER DERE EN FORTSATT FIN SØNDAG <3#protein #proteinbar #kosttilskudd #trening #kosthold

Likes

Comments

Trening og velvære

Holá!

Jeg har noen gledelig nyheter å fortelle dere!
Jeg har nå fått den ære av å bli en del av Hollywoodtreneren sitt nye team og vil over de neste ukene og månedene bli med på å gjøre Norge til verdens sunneste nasjon igjen! 😃

Følg med på Corneliselander på INSTAGRAM og bloggen hans WWW.ELANDER.BLOGG.NO for utfordringer, konkurranser og ikke minst saker der i tiden fremover, der målet vil være å motivere deg!

Nylig ble det nemlig lagt frem en rapport i norsk media som viser at stadig flere av oss dropper- så det er hvorfor jeg ønsker å være med på hans prosjekt og hjelpe andre med å bli den sunneste og beste versjonen en kan bli! 😃

FØLG MEG GJERNE PÅ INSTAGRAM TRENINGSJENTAAA PÅ VEIEN VIDERE OG FOR OPPDATERINGER ANG. PROSJEKTET.


#trening #kosthold #teamcornelis #aktivejenter #styrketrening #aktivhverdag #corneliusutfordring 

Likes

Comments

Personlig (tanker og meninger)

BESTEMOR

En bestemor gjør livet mykt, trygt og varmt. Hun er en viktig støttespiller og har alltid gode råd. hun gir de beste klemmene og heier på deg. Hos bestemor er det alltid godt å være. Her er det masse omsorg, kjærlighet og masse god mat. Kalles bla. mormor, farmor, mommo, besta, bestemor, gommo eller mor. Mamma kan mye, men bestemor kan alt!


GRANDMOTHER.

God looked around his garden

and found an empty space

then he looked down upon this earth

and saw your tired face

he put his arms around you

and lifted you to rest

God`s garden must be beautiful

he only takes the best <3


Det var i går 1år siden du forlot oss og det går ikke en dag uten at jeg ikke tenker på deg. Jeg skulle så ønske at du kunne komme tilbake, men jeg vet at den siste tiden du hadde her, ikke gjorde deg noe godt. Jeg vet at sykdom tok ditt gode deg og tok over både kropp og sinn. Derfor håper jeg at du nå er på et bedre sted, at du har truffet igjen bestefar og dere har det fredfullt og fint sammen på et vakkert sted med masse fargerike blomster 💗 

Takk for alt du lærte meg og alt du gjorde for meg 💗 Minnene skal jeg ta med meg videre på veien og de skal gjemmes lengst inne, slik at ingen kan ta de fra meg 💗

Likes

Comments

Tips og triks, Trening og velvære

// inneholdet er sponset

Altså, hva er vel bedre enn å våkne opp å se at man har fått hente melding på telefonen?

Og i tillegg da en overraskelses pakke man overhodet ikke var klar over at man skulle få :)

Jeg er helt i 100 og gleder meg virkelig til å teste ut produktene :)

Det jeg fikk i pakken var:

Star Nutrition whey 80 proteinpulver i smaken sjokolade (en av mine favoritter. I tillegg har de 16 andre forskjellige smaker, så garanterer at du finner en du liker)

Star Nutrition creatine monohydrate

Protein pancakes (aldri smakt før, men gleder meg virkelig til å teste den!)

2 smart shaker med 2 rom for f.eks vitaminer og ekstra proteinpulver.

Chained nutrition bcaa i smaken mango

chained nutrition zma

Fit & Smart protein pudding i smaken espresso chocolate (aldri smakt før, men tror den er super god!)

Smartsupps pwo i smakene ginger lemon og fruitmix lemonade

I tillegg fikk jeg 30 barer fra Goodlife i smakene milky cookie dough, cookies & cream, strawberry cheesecake, coconut white choco og dark chocolate brownie.

Forresten kjører Gymgrossisten tilbud på Goodlife low sugar barene fra i morgen tom. søndag kveld. Du får nemlig 50% rabatt på en eske med 15 barer i! LØP OG KJØP!

Du finner de HER


                             #gymgrossisten #sponset #kosttilskudd #trening #produkter #helse #proteiner

Likes

Comments

Skjønnhet og velvære, Tips og triks

//sponset innehold

Jeg har lenge ønsket å prøve ut tannbleking. Pga. endel kaffe og te-drikking føler jeg at tennene mine fort blir misfargede og jeg merker at jeg smiler mindre med tennene synlige pga. jeg er redd for at det skal synes.

Er det noe jeg absolutt synes er kjempe vakkert, er det mennesker som virkelig gir et ekte og troverdig smil! Og overskriften til teksten her passer så godt.

Jeg har aldri bleket tennene før da jeg rett og slett ikke har turt. Tannbleking hos tannlegen har vært for dyrt og jeg har ikke tatt sjansen på å kjøpe tannbleking fra butikker og nettbutikker, da jeg har vært redd for å ødelegge emaljen og tennene.

Helt til jeg kom over prowhitening.no

prowhitening.no er godkjent etter mattilsynets krav til hjemmebleking og produktet er peroxidfri.

det er veldig enkelt å bruke stripsene fra prowhitening. Man klistrer på stripsene, en oppe og en nede, venter i 30minutter og så tar de av. Fjern evt. resterende gele.

Jeg har nå brukt produktet i 4 dager og ser allerede forskjell :) Jeg har ingen ubehag ved bruk av stripsene og merker heller ingen ising i tennene.

Gleder meg til å se det endelige resultatet :)


​ØNSKER DU Å KJØPE PROWHITENING.NO KAN DU BRUKE RABATTKODEN "STINE50" 

Likes

Comments

Mote og fashion, Trening og velvære

//inneholder reklame

Utrolig godt med helg! Sove til man våkner, spise hva man vil og egentlig gjøre hva man vil også :)

Jeg kan ikke si jeg har gjort så veldig mye i dag. Bare ryddet litt i huset, vært på butikken og vært ute og tatt noen bilder. I skrivende stund sitter jeg og spiser taco-rester fra i går. Senere blir det hjemmelaget pizza :)

har dere gjort noe spennende i dag?

Jeg må bare tipse dere om et nytt norsk treningsmerke AWANT. Tightsen jeg har på meg på bildene er fra dem og jeg er kjempe imponert over kvalitet og passform. Jeg har nevnt tidligere at jeg kun går god for klær/produkter jeg er fornøyd med seg. Jeg har også testet ut endel merker innen treningsklær og jeg har mine kriterier.

For en stund siden var jeg så heldig og vant en tights fra AWANT. Den er lik den jeg har på meg på bildet, men bare i sort.

Jeg likte passformen og kvaliteten så godt på tightsen, så når AWANT søkte etter ambassadører, var det ingen tvil for min del. Det var noe jeg virkelig ønsket og derfor søkte jeg også. Heldig som jeg var, ønsket de å samarbeide med meg!


Kvaliteten og stoffet på tightsen er veldig bra. Man kjenner at stoffet er av holdbar og god kvalitet og tightsen holder samme passform over lengre tids bruk. Jeg har opplevd at flere tightser tøyer seg ut og blir fort slaskete etter kort tids bruk, noe tightsene fra AWANT ikke gjør. Tightsene har en bred, tykkere kant øverst som gjør at tightsen sitter godt på og ikke glir ned. Tightsene er også høye i livet, noe jeg liker. I tillegg har tightsen jeg har på meg på bildet, netting nederst på leggene noe som gjør designet på tightsen ekstra kult!

Nettsiden til AWANT finner du HER

Følg de gjerne også på instagram HER

Denne tightsen er også fra AWANT :)

ØNSKER DU Å BESTILLE FRA AWANT FÅR DU 15% RABATT VED BRUK AV KODEN "TRENINGSJENTA15"


​ØNSKER DERE EN FORTSATT FIN LØRDAGS-KVELD!

Likes

Comments

mat og oppskrifter

Dette lavkarbo-børdet er utrolig godt og anbefales å prøve ut. Jeg fant oppskriften på bloggen til Kamilla og tenkte det var verdt et forsøk.

Det er ganske mektig og man holder seg mett en god stund. I tillegg er det grovt, melfritt og inneholder masse gode næringsstoffer.

​Oppskriften er:

​4 egg

1 ts bakepulver

0,5 boks creme fraiche 

3 ss solsikke olje

60 g kruskakli

40 g linfrø

50 g sesamfrø

50 g solsikkekjerner

I tillegg hadde jeg i 50 gram valnøtter. 

Bland egg, olje og creme fraiche i en bolle og visp godt sammen. Bland alt det tørre bortsett fra bakepulver i en annen bolle og blad så dette med det våte. bland godt. Ha i bakepulveret til slutt. 

ha i en brødform og stek nederst i ovnen på 180grader i 55minutter. 

Næringsinnhold per 100 gram (kilde: matvareguiden.no): KJ: 1251,5 Kcal: 301,5 Fett: 24,7 gram Protein: 12,4 gram Karbohydrater: 3,9 gram. 

Smaker veldig godt med hjemmelaget syltetøy eller gulost :) 


Følg meg gjerne på instagram HER :)

Likes

Comments