Header

Scarfen i silke börjar träda fram allt mer och mer. Man ser den överallt just nu vilket är så kul då det är en väldigt enkel accessoar som kan göra en outfit mycket roligare. Dessutom kan den vara ett snyggt alternativ till den hypeade chokern som kanske inte riktigt känts som din grej.

Och känner du inte för att knyta den runt halsen kan man alltid ha den i håret som hårband eller knuten på väskan. Riktigt fint och det känns väldigt vårigt 😊

Här kommer några riktigt fina scarfs i silke som går att få tag på här:

WAKAKUU

(Som för övrigt är ett stort tips på en bra hemsida med OTROLIGT mycket snygga saker och med snabba leveranser)

Foto: Wakakuu

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Inatt var det Grammy galan. Gala betyder röda mattan och röda mattan betyder massvis med härliga klänningar och looks att inspireras av! Det kändes vågat i år och alla var verkligen snygga.

Vi gillade personligen Solange Knowless (Beyonces syster) guldiga blåsa, Jennifer Lopez rosa drömklänning, Adele med den trendiga gröna färgen, och slutligen älskade Hillery Scotts klänning med massa trendiga stjärnor som vi skrivit om det senaste.

Foto: Elle.se

Likes

Comments


Här kommer ännu mer inspiration på hur snyggt det är med stjärnor på kläderna.

Bilderna är lånade från Pinterest

Likes

Comments


Här kommer lite spegelkärlek från Gubi. Tycker den här spegeln är så underbart fin, den skull verkligen kunna göra ett helt rum. Tänk er vilka fina reflektioner det blir, rummet skulle bli ljusare och på så sätt kännas större och mer rymligt.

Ni finner denna skönheten på Länna MöblerBilderna är lånade från Länna Möbler


Likes

Comments


Godmorgon!

Stjärnor är verkligen inne just nu i modevärlden och vi tycker det är så snyggt och coolt. Det kan lätt piffa till en tråkig outfit. Stjärnor på tröjor, koftor, jackor, jeans ja verkligen på det mesta. Sandro har fått in så mycket vår- och sommarfint med stjärnor på såklart. Här är några av våra favoriter från direas hemsida.


Bilderna är lånade från Sandro

Likes

Comments

Här kommer en outfit som passar bra i februari månad när det känns kyligt men man vill smått börja klä sig något vårigare.

Classic

Classic by trendsy featuring a woolen coat

Likes

Comments

En lampa med stilren design som redan vunnit priser för sin enkla formgivning och smarta funktion - Heng Balance Lamp!

När träbollarna möts i mitten och hittar en balans mellan varandra så slås ljuset på. MAGI!

Foto: HENG Balance Lamp

Likes

Comments