Header

Ja som ni vet var det nyligen modevisningar för våren 2017 i vårt älskade grannland som verkligen kan det här med mode. Ja, vi pratar om Danmark. Låt oss inspireras av dessa trendiga street style tjejer! Så mycket snyggt och de prickar in alla de trender vi älskar som kommer i höst. Tröjor med tryck, adidas, sets, lackat, blommigt, lager på lager, 90-talsfeeling, de vida byxorna, kick flare, bootsen... ja ni vet!

Likes

Comments


Som vi har nämnt tidigare är set en trend som fortsätter även i höst vilket vi verkligen gillar! Det här setet med kavaj-look är så snyggt. Den vita skjortan under den mörka, randiga kavajen passar perfekt. Till detta är det snyggt med ett par sneakers eller pumps beroende på tillfälle.


Bilden är lånad från WeHeartIt

Likes

Comments


Vi fortsätter på halltemat så här kommer lite inspiration på detaljer som passar perfekt att ha i hallen. Det är viktigt att inte bara tänka på det praktiska när man inreder en hall utan även på det som gör hallen ombonad och mysig. Det är trots oftast hallen man möter först i ett hus och på så sätt är det hallen som ger en den första WOW-känslan.

Allt detta finner ni hos Rum21Bilderna är lånade från Rum21

Likes

Comments


Hur underbar är inte den här bilden?! Får verkligen Artilleriet-feelings. Så fint med de maffiga blombuketterna och speglarna mot den vita, kala tegelväggen. Blommorna gör så att rummet mjukas upp och blir mer ombonat. De svarta stolarna från Ton emot det ljusa, lite slitna träbordet blir en snygg kontrast. Älskar enkelheten i det hela med. Det är helt enkelt en perfekt inspirationsbild.
Bilden är lånad från Pinterest

Likes

Comments


Ett hett tips till hösten är en kappa i ljusa toner som beige. Vi tycker det är väldigt snyggt och har själva provat några stycken!! Vi kan fixa ett inlägg där vi tipsar om snygga kappor i olika färger och modeller ☺️


Bilderna är lånade från Pinterest & Tumblr

Likes

Comments


Här kommer en underbar inspirationsbild som visar hur snyggt det är att inreda med grönt och rosa. Det blir en riktigt fin kombo och hur bra passar det inte med mässing till detta?! Vi älskar det.
Dekorera med blommor, ljusstakar i mässing, lite fina böcker eller tidningar, en fin tavla med mera.... Vi tycker verkligen ni ska våga använda färg, var inte rädda att det ska bli fel för ni ser ju hur snyggt det är 😍


Bilderna är lånade från Pinterest

Likes

Comments

Ja som vi tidigare nämnt är sammet en het trend just nu. Vi tycker att hårsnoddar i form av scrunchie är ett perfekt och enkelt medel till denna snygga trend. Här kommer förslag på vart man kan köpa dessa....

GLITTER - 39 kr
Hårband från H&M - 79 kr

Likes

Comments