Header

REAn i all ära, men vi är nyfikna på alla nyheter som ramlar in nu.

På Wakakuu har de fått in en hel del nyheter som vi älskar och blir så sugna på. Kolla in dessa godbitar….

Foto: Wakakuu

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Tycker de här soffborden från Vitra är så snygga. Borden designades av Charles & Ray Eames för Vitra år 1949 och de är fortfarande inne. Favoriten är bordet med marmorskivan och det svarta/mörka underredet. Eftersom Svenssons i Lammhult tar in dessa bord i sitt sortiment tycker vi absolut att det är ett bevis på att soffborden är riktiga klassiker som håller i flera år framöver!!Bilderna är lånade från Svenssons i Lammhult

Likes

CommentsHur somriga och fina är inte dessa ljusrosa sneakers från Adidas? Vi tycker de är ljuvliga, så klassiska men ändå så inne vilket vi verkligen gillar. Modellen heter Gazelle som kom redan i början av 90-talet, så dessa är verkligen en av Adidas ikonmodeller.

Klicka HÄR för att komma till återförsäljare.
Bilderna är lånade från PutFeetFirst

Likes

Comments


God morgon!
Här kommer dagens inspirationsbild. Så fint med en vit simpel outfit och sedan piffa till detta med klackarna som har bollar i massa olika färger samt massa smycken.
Hoppas ni får en bra dag 😊Bilden är lånad från Pinterest

Likes

Comments

Här är två riktigt bra bilder på outfits som är en perfekt inspiration när vädret går mot kallare grader efter sommaren. Tunna material och svalare val nertill medan man kan bära något varmare upptill. Blir det en fin och varm septemberdag är det bara att ta av sig tröjan om man blir varm och köra på en tisha under.

Foto: Pinterest

Likes

Comments

En av våra favoriter är inredningsbutiken Artilleriet som har oändligt mycket fina saker till hemmet. Här får ni en inblick i ägaren till Artilleriets egna hem.

Foto: Via Trendenser

Likes

Comments


God morgon alla underbara läsare. Hoppas ni hade en härlig lördag sommarkväll igår med era nära och kära. Nu väntar en brakfrulle.
Bilderna är lånade från We Heart It

Likes

Comments

Det finns endast tre saker att sammanfatta Zaras AW kampanj med: Slipklänningar i olika material, långa kappor och snygga (gärna spetsiga) boots.

Foto: Zara

Likes

Comments


En riktig dröm hos oss är den här lampan från Lee Broom. Tycker den är så snygg!! Den är absolut lite extra inne nu med tanke på hur populärt det är med enstaka lampor som bara hänger ner från taket. MEN den här är ändå såå klassisk och ser nästan lite gammaldags ut om man kollar på glaset runt lamporna. De ser precis ut som lamporna gjorde förr i tiden. Det är alltså en modern lampa med en gammaldags och tidlös tappning. Tror det är en lampa man antingen äskar eller så gillar man den inte alls. Vi älskar den i alla fal!!! Modellen heter "Decanterlight Chandelier" och ni finner den här hos Belysningsdesign.

Bilderna är lånade från Belysningsdesign

Likes

Comments