Header


Vi skulle vilja säga att Grythyttans utemöbler är de mest klassiska. De är riktigt tidlösa och är samtidigt snygga. Dessa stolar nedan har även det skönaste gunget som finns!! Enligt oss är en sådan här matgrupp ett måste i sommarstugan eller varför inte hemma. Här nedan kommer två exempel på Grythyttans mest klassiska modell. 


Likes

Comments


​Favoritkjolen i ännu ett inägg. Tycker det är så snyggt att matcha denim med den kornblåa färgen som Stella McCartney väskan har. Det passar verkligen bra ihop. Vill du kan du såklart ha ett par kilklackar eller sneakers till outfiten och du hellre vill det. 


Likes

Comments


Testade H&M's nya foundation nyligen och måste säga att man blev positivt överraskad! Den var lätt att använda och även täckände men gav inte alls den där översminkade looken. Den är SPF 15 och är lämplig för alla hudtyper och finns i massa olika färger. Så för endast 99 kronor tycker vi verkligen att det är en produkt som är bra att ha i sminkväskan.

Ni finner den här


Bilderna är lånade från H&M

Likes

Comments


Fullkomligt älskar den här outfiten från Uterqüe!! Så somrig, söt och snygg. Nu är det även väldigt inne med sets, alltså att byxorna och toppen är likadana så att det ser ut som att de sitter ihop egentligen. Just nu finns den här outfiten på rean på Uterqües hemsida. Så in och köp!!

Ni finner dem HÄR

Bilderna är lånade från Uterqüe

Likes

Comments

Här kommer ett tips på en riktigt snygg dagbädd. Älskar att den är i naturfärger och väldigt neutral. På så sätt kan du därför göra den mer personlig och mixa och matcha vilt med kuddar och filtar så du verkligen får den där mysiga känslan. Bädden är från Ellos och ni finner den

HÄRBilderna är lånade från Ellos

Likes

Comments

Tips på snygg jeanskjol från Current/Elliott. Väldigt fin lite längre modell med slits framtill. Nu är denna goding dessutom på Wakakuu's rea!! Hela 50% nedsatt, så slå till.

Matcha med en loose t-shirt, ett par snygga klackar eller sneakers samt en fin väska.

Klicka här för att komma till kjolen


Bilden är lånad från Wakakuu

Likes

Comments


Till hösten kommer dessa underbara nyheterna från Ikea att finnas i butikerna. Vi tycker att de har lyckats riktigt bra!! Det svarta, mörka temat är väldigt snyggt och även det lite naturiga tänket som finns i gungstolen bland annat. Här nedan kan du inspireras med bilder från IKEA.
Bilderna är från IKEA

Likes

Comments