Header

När vi ändå är inne på jeansmodet så ska vi ge er två fina bilder med jeansklänningar. Så snyggt till ett par Stan Smith sneakers tycker vi. Modellen Karlie Kloss bär upp detta helt perfekt! Men vi gillar även Whitney Ports version av den. Fint!

Whitney Port
Karlie Kloss

Foto: Pinterest

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag fyller Kungen år och det ska givetvis firas med lite härliga kungligheter.

Grattis Kungen!


Kungens stil genom tiderna
Gamla tider
Senaste

Foto: Svensk Damtidning

Likes

Comments

Jeans i alla former och typer. KÖR ALL IN! Här ger vi inspo till din jeansstil.

Foto: Pinterest

Likes

Comments


En stol som verkligen har växt i våra ögon är klassikern Ton. Den finns i flera olika modeller och utföranden. Våra favoriter är No14 och No30 och färgerna svart, vit och natur/obehandlad, vi tycker även det är extra snyggt med sittytan i rotting.

Älskar att de är så nätta och enkla och hur snyggt är det inte att blanda stolarna som i bilden nedan?! Love it 

Klicka här för att komma till stolarna

Bilderna är lånade från Rum21

Likes

Comments

Fredag! Dags att börja varva ner och därför ger vi er...

TRENDEN DU MÅSTE TESTA - Lager på lager med slip klänningar och linnen, helst i silke. Så jäkla snyggt! Här ger vi inspo till hur du bär upp det!

Foto: Pinterest

Likes

Comments


Våga använda färg!! Ni ser ju bara här nedan i bilderna hur underbart fint det blir. Älskar de gröna, gråa och blåa tonerna på väggarna. Tänk på att det är snyggt att ha flera väggar målade och inte bara en. Varför inte måla tre av fyra väggar eller tvåan fyra, det gör att rummet inte känns litet och det är ett lite mer safe move. Det är även riktigt snyggt att tänka utanför boxen och måla taket i någon färg!!! Dock är det riktigt snyggt att ha alla väggar i någon av dessa färgskalor. Rummet blir ombonat och känns tryggt. Inred med mässing, ljusa träer, detaljer i samma färgton med mera.

Dessa inspirationsbilder kommer från Alcro

Bilderna är lånade från Alcro

Likes

Comments


Här kommer lite underbara tröjor i pastellblått eller iceblue. Tycker det är en riktigt snygg trend som har kommit nu i vår. Här är några av våra favoriter från Second Female.
Bilderna är lånade från Second Female

Likes

Comments