Header

Alicia i en vacker Louis Vuitton klänning som passar henne mycket bra tycker vi! Grattis från oss!

Foto: WeHeartIt

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Nu undrar ni säkert varför vi har en video med Adele här på en blogg som handlar om mode och skönhet… Men hur underbar är inte hennes klänning?! Tycker den liknar något från Emilio Pucis kollektion, riktigt snyggt och roligt att inspirationen kommer från rymden och våra stjärntecken.

Love it!Bilden är lånad från Lyst, Polyvore och Farfetch

Likes

Comments

Funderar du på vilken färg du bör inskaffa i vår till dina naglar?

Här visar vi nageltrenderna för år 2016!

​Foto: Elle & Harper's Bazaar

Likes

Comments

Ibland kan det kännas surt att lägga tusenlappar på skor man vet att man inte kommer använda speciellt mycket. Dessutom är det svårt att hitta snygga klackar på billigare ställen. De kan lätt se väldigt billiga och tråkiga ut.

Här kommer därför ett mycket bra tips - Zara! Kedjan med kläder, har faktiskt mycket snygga skor till en bra peng. Här visar vi några av deras godbitar.

​Foto: Zara

Likes

Comments

Hollywoods hetaste bästisar är solklart modellerna Kendall Jenner och Gigi Hadid. Och det är inte så svårt att lista ut varför när de klär sig så extremt snyggt, dejtar de hetaste kändiskillarna och jobbar för designers så som Chanel osv.


Vi vill därför ge er lite inspiration från dessa två tjejer.

​Foto: Tumblr

Likes

Comments

En dag som denna så vill man gärna drömma sig bort till ett mer behagligt väder. Solkysst hy, vita stränder, solblekt hår, söta frukter och svala snygga kläder...
Låt dig inspireras.

Foto: WeHeartIt

Likes

Comments