Header


Hur fin och snygg är inte den här postern? Vi tycker i alla fall att den är underbar. Den ljusrosa färgen är ljuvlig, det är alltid fint med en liten färgklick i hemmet. 

Ni finner den HÄR på Rum21

Pink Stairs
Bilderna är lånade från Rum21

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments


​Så här klär vi oss gärna i höst. En snygg kappa med en matchande halsduk till, vill du kan du självklart köra på en med mer mönster om du föredrar det. Då skulle vi dock rekommendera att ha en rätt neutral kappa så det inte blir för rörigt. Det är ofta bra att tänka att man ska ha ett plagg som sticker ut lite mer, då blir det inte för mycket av det goda. Till detta har vi i detta fallet valt ett par kostymbyxor men man kan självklart ha ett par jeans med. Ett par snygga sneakers kan man alltid köra till.


Likes

Comments


Nu är vi tillbaka igen efter en liten bloggpaus. Hoppas ni fortfarande är kvar och vill läsa vår blogg. Nu är vi riktigt sugna på att gotta ner oss i höstens moden inom främst mode och inredning. Hösten är ju trots allt en av våra favoritårstider. Lager på lager, svart, grått, mörkgrönt ja listan kan göras lång....


Bilden är lånad från WeHeartIt

Likes

Comments

Ni har säkert hört om Olaplex metoden som flertalet frisörer använder sig av när ett hår är skadat. En metod som verkligen fungerar till skillnad från annat. Det kostar en hel del att göra den fullständiga behandlingen hos en frisör och därför vill vi tipsa om att det kan räcka (om inte ditt hår är extremt skadat) att köpa en Olaplex produkt som egentligen är ett follow-up steg efter behandlingen hos frisören. Men denna funkar även utmärkt att använda enskilt. TIPS TIPS TIPS! Ditt hår kommer verkligen bli magiskt redan efter första gången och dina toppar kommer kännas nyklippta.


En flaska på 100 ml kostar 269 kr hos Lyko

(Läs betygen på Lykos hemsida... som ni kan se är folk verkligen nöjda med denna produkt!)

Likes

Comments

Som ni säkert hört är sammetskuddar den nya inredningstrenden! Vi älskar tänket att kombinera olika material i både soffan och sängen. Här kommer därför lite tips på vart vi tycker man kan hitta snygga sammetskuddar i olika prisklasser samt lite inspiration!

DIRTY LINEN - 1295 kr
H&M - 79 kr 
ELLOS - 49 kr
IKEA - 59 kr
JOTEX - 69 kr
Chhatwal & Jonsson (Matildeco.se) - 400 kr

​Foto: H&M, Ellos, Mathilde & Co, Pinterest, Jotex, Ikea

Likes

Comments

En kappa är ett måste i höst och vi gillar verkligen att man kan klä sig på totalt olika sätt beroende på humör och tillfälle med kappan som "bas". Här är två exempel på olika outfits som är riktigt snygga. Den ena är lite mer laid back medan den andra är lite mer vågad.

FALL 2016

Likes

Comments


Ni har nog knappast missat den här nya inredningstrenden med glasväggar. Vi tycker det är riktigt snyggt! Även praktiskt om man bor litet men ändå vill dela av rummet och med en glasvägg får man också in ljuset i rummet. Om man vill kunna dela av rummet kan man hänga snygga gardiner bakom eller framför glaset så man lätt kan göra det mer enskilt. Här nedan komne lite inspiration på detta.

Bilderna är lånade från Pinterest

Likes

Comments


Här kommer lite underbar höstinspo, nu är det inte lång tid kvar tills man kan gå klädd så här. Vi längtar!


Inspo

Inspo by trendsy featuring hats

Likes

Comments