T-shirt from Zara - Old skit - Belt from Hermès - Watch HERE - Bracelet will be in store in the spring

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Såhär härligt har jag det på mornarna här hos mamma och pappa på Malta. Att kunna äta frukost utomhus på terrassen är ju så himla lyxigt. Och det blir ju inte sämre av att jag unnade mig de där småpaketen med flingor som man alltid ville äta när man var liten! Finns typ inget bättre än Cheerios!

Nu ska jag och mamma snart åka iväg och hämta Erik och hans föräldrar på flygplatsen. Det ska bli så himla mysigt att ha dem här!

Likes

Comments

Härom dagen läste jag en ledare i Aftonbladet angående en ny forskning som visar på sambandet mellan p-piller och depression. Där diskuteras det hur kvinnor under 50 års tid har rapporterat depression som en biverkning från p-piller och att tjejer mellan 15-19 år som går på p-piller har 80% högre risk för depression än de tjejer som inte går på p-piller.

"I p-pillrets begynnelse tittade forskarna på ett p-piller för män, men de förkastade tanken bland annat på grund av de allvarliga biverkningarna. Kvinnor ansågs kunna hantera biverkningar bättre, de hade inte samma höga krav på livskvalitet och var ofta tacksamma nog att slippa den ständiga rädslan för ofrivillig graviditet."

Det är så tragiskt att läsa om det här. Jag går som många andra tjejer på p-piller och det har jag alltid fått rekommenderat att jag ska göra. Jag har säkert testat 7-8 olika sorter då jag antingen gått upp i vikt, fått humörsvängningar eller blivit totalt personlighetsförändrad av de. Men ändå fortsätter man och testar nya i hopp om att man ska hitta något som passar en själv. För sluta, det kan man ju inte!

Ett riktigt intressant ämne som tål att tänkas över. Ni kan läsa artikeln HÄR.

Hur resonerar ni kring det här?

Likes

Comments

Klockan är elva och jag har precis fått i mig dagens frukost och nu ligger jag med datorn i knät i en solstol. Livet känns riktigt bra idag. Jag kan inte komma ihåg senaste gången jag vaknade på morgonen och kände mig så totalt utvilad att jag nästintill studsade ur sängen. En grym känsla!

Och vet ni något som kan förstöra i alla fall mitt humör totalt? Obekväma trosor. Igår gick jag runt hela dagen i ett par trosor som gick rakt upp i stjärten så jag knappt kunde koncentrera mig på annat. Fy säger jag bara. Varför utsätter man sig själv för sådant? Finns ju absolut ingen rimlig förklaring till det. Så idag drog jag på mig ett par av mina Sloggisar och känner mig riktigt nöjd och bekväm.

Ni kommer kanske ihåg att jag var på en frukost och morgonmeditation med Sloggi för ett par veckor sen och förra veckan fick jag hem lite härligheter att ha på mig. Och de är faktiskt inte bara sköna utan även faktiskt snygga på. Ett hett tips för er som är trötta på att ständigt behöva rätta till trosorna. De här sitter som en smäck!

Men förutom att det är viktigt att ha på sig sköna och snygga trosor såhär på semestern så har jag också lite andra favoriter jag tänkte visa er. Först ut på listan kommer min snygga reseplånbok med mina initialer som jag fick av min kära pojkvän. Sen har vi såklart en supersnygg bikinitopp som jag fått hemskickad av Triangl. Den sitter så bra och är riktigt bekväm och snygg! Sen får man såklart inte glömma att ha med sig ett par snygga solisar och grymma hörlurar att ha med sig på alla långpromenader.

Nu ska jag göra mig i ordning och ta mig ut på en promenad innan det är dags för lunch med mamma! Ha en superhärlig dag.

Undies from SLOGGI - Bikini HERE - Wireless earphones HERE  - Sunnies HERE - Customised travel wallet HERE

Likes

Comments

Det finns inget jag använder så mycket som t-shirtar. Det är det plagget som totalt dominerar min garderob och jag använder de mer eller mindre varje dag. Jag kan ibland bli trött på mig själv då jag oftast brukar dra på mig en t-shirt och ett par sköna jeans till vardags. Det blir lätt väldigt enformigt och då gillar jag att pigga upp det lite med färgglada t-shirts med tryck istället! Det här är en av mina senaste favoriter. Så jäkla ball. Den som sa att gult är fult visste inte vad den pratade om.

Jag sov riktigt dåligt inatt som vanligt. Har fått myggbett på hela kroppen så jag låg och klöste sönder mig själv. Försökte slappna av och tänka på annat men det gick bara inte! Hur som helst, så lyckades jag ta mig upp vid 07.30 imorse och ta en dusch för att kyla ner kroppen igen innan frukosten och sedan bar det iväg till pappas kontor här på Malta. Jag tänkte sitta här fram tills lunch och beta av lite mail och fixa lite annat jobb och sedan blir det väl att lägga sig lite i solen. Igår la jag mig för att sola på terrassen och somnade till i en timma. Låter som något att lägga in i dagens planering också haha.

Nu ska jag köra på! Ha en superhärlig tisdag!

Kjol HERE - T-shirt from Zara - Sunnies HERE - Bracelet from Jane Kœnig (from the S/S17 collection so not in store yet) - Watch HERE (adlinks)

Likes

Comments

trendeneur_rebecca@trendeneur_rebecca