Hey girls<3

​Jeg har nydt sommeren mega meget, og det er også det det her indlæg skal handle om. Først vil jeg sige at det der Outfits indlæg nok snart skal komme op. Der har været lidt problemer med min computer det er derfor der ikke er kommet noget op i lang+at jeg har været i udlandet næsten hele ferien.

Men nu til det, det her indlæg virkelig skulle handle om. Jeg startede med at tage til Spanien med min mor, min storesøster, min mors kæreste og hans børn. det var mega hygge, først boede vi i en by der hedder Fuengiola, der var vi i 10-11 dage og derefter var vi i Malaga. Så vi var der 14 dage i alt. Så kom vi hjem til Danmark hvor jeg fik tid til at være sammen med nogle veninder. 

Derefter tog mig, min far og storesøster til Mallorca, det var mega lækkert, og jeg nød det meget. Vi var det i ca. 11 dage tror jeg. Så kom vi hjem til DK igen. Hvor jeg bare slappede af, og var sammen med nogle venner.

Men nu er someren slut og startede i skole i torsdags #meganederen. Tusind tak fordi i gad og læse det her, selvom det blev ret langt.

Mange knus<3

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Hey allesammen<3

Håber at i nyder sommer ferien, det har jeg ihvertfald indtil videre:) Jeg har lige været i Spanien med min mor, og min søster, det er derfor at der ikke er kommet nogle oplæg i lang tid, men jeg har planer om at skyde nogle sommer outfits når jeg skal til Mallorca her på mandag med min far og søster.

Her har i nogle af mine aller ynglings makeup-produkter.

Tryk på billedet for at se produktet ordenligt.

Mange knus<3

Likes

Comments

Hey allesammen<3

Det her er mine sommer fashion favoritter:-) eller noget jeg ihvertfald godt kunne tænke mig. Klik på billedet for at se varen ordenligt.

Mange knus<3

Likes

Comments