Header

Det är så utmattande att flytta. Ändå är detta min 18:e flytt.. galet.

Eftersom jag I Måndags (2 dagar sedan) fick reda på att jag får flytta in den 22a (nu på måndag!) så blir jag ju tvungen att packa ner heeela lägenheten på endast en vecka, och inte fan är det lätt när man jobbar också.

Igår packade jag från 09.15 -15.40 ca..
Idag har jag packat från 11 ca. Nu är klockan snart 15.30 och jag måste åka till jobbet.

Likes

Comments

Igår bestämde jag mig för att börja med LCHF. I alla fall prova en vecka eller två och se vad jag tycker. Jag vet att jag provade för typ 4 år sedan men föll tillbaka på mackor eller godis eller nåt. Nya tider, nya tag.

Igår åt jag då;
ett hamburgerkött, 90g från jobbet.
massor av isbergssallad och gurka, rydbergs sourcream-dressing, lite räksallad och 4 skivor bacon (8 halva).

Jag brukar alltid känna mig hungrig när jag kommer hem efter en stängning på jobbet, men igår kändes der som jag bara kunde gå pch lägga mig utan en kurrande mage. Oerhört skönt.

Nu har jag ingen fet mat här hemma, förutom ost, så jag får väl knapra lite grönsaker och massa ost såhär på morgonen HAHA, och sedan ta något fetare på jobbet, eller åka och handla mat innan.

Jag känner mig inte heller lika uppblåst idag. Skönt.

Likes

Comments

Det här kom ganska hastigt, men bara av ren nyfikenhet anmälde jag intresse på en studentlägenhet i Norrköping. Hur skönt skulle det inte vara att slippa pendla liksom? Oerhört. Det är en liten etta på bara 23 kvm. Galet litet, men det ska bli så jäkla kul att få inreda! Så taggad!

Dagen därpå fanns kontraktet signerat på min e-mail. det gick helt galet fort. Skönt, men väldigt oväntat. Då är det bara att börja flyttpacka igen.. och försöka hyra ut min nuvarande lägenhet.

Igår sa jag upp mig från mitt jobb här i Nyköping samt adressändrade. Det kändes såå konstigt att det kom upp 'NORRKÖPING' när jag skrev in postnumret. Det känns så overkligt, men det ska bli sååå kul!

Likes

Comments

JAG BLEV ANTAGEN TILL KSM I NORRKÖPING!!

Vid första urvalet blev jag reserv, nu vid andra blav jag antagen!! Jag är så lycklig! Mitt eviga slitande med gymnasieexamen i 6 år har äntligen lett mig någonstans i livet.

Så nu ska jag verkligen tagga mig igenom dessa 3 år i Norrköping! Åh jag är så himla lycklig!!

Likes

Comments

Hängt med grabbarna grus idag, vilket var supertrevligt! Nu sitter jag med ansiktsmask och har precis tvättat ansiktet två gånger, men det var inte riktigt meningen. Jaja.
Time for bed!
Ciao!

Likes

Comments

Provar skittles för första gången! Yum!
(Finnig och fin, såklart!) Och jag tycker att jag förtjänar lite gottis när ag pluggat hela dagen!

Likes

Comments

Han ville leka. Det var allt. Gärna med kuddarna ihopklumpade och täcket upp och ned. Fötterna hängandes slappt över sängkanten och en sjungande fågel utanför fönstret, och solens strålar som tränger sig in genom en springa under rullgardien. 

Slitna, och med blåmärken över armar och ben, ligger de livlösa så långt ifrån varandra man kan komma. Bröstkorgarna upp och ned, synkroniserade, i largotempo. Upp. Ned. Upp. Ned.

Morgonen kommer de båda att avsky. Pinsam tystnad och kvittrande fåglar utanför fönstret. Blommorna som blomstrar i väggrenen. Den lilla stugan. Det lilla barnet. Bilen som stinker av rök och bira. Lugnet de skulle känna. Lugnet de skulle avsky, som de fruktade skulle komma. Vad som var. Vad som är. Kärleken, Hatet, Rosor, Knytnävar. 

Med täcket upp och ned. Livlösa ligger de. Och andas i takt. Så långt ifrån varandra man kan komma.- Ellen Eriksson

  • 13 readers

Likes

Comments

HEJ! 
Så.. jag har blekt mitt hår ett par gånger nu, och det är snart dags att lägga i lite färg i mitt så enformiga tråkiga hår.
Jag har nog haft blont i flera år nu i alla fall. I streck alltså. Jag börjar tröttna. Så till en början tänkte jag lite crazy colors, inte på samma gång, men en i taget. ​Kanske bara underhåret eller ha kvar något lager blont över själva färgen. Eller göra slingor. Jag vetefan. Vi får se vad jag hittar på. Först ut: Blått! 

BTW: JAG TÄNKER PASTELLFÄRGER, INTE CHOCKFÄRGER.

Ciao!

Likes

Comments

.. Sen har jag en komplett gymnasieexamen!
Detta är jag klart förtjänt av med tanke på hur hårt jag kämpat de här 5 åren med gymnasiestudier. Så det är nu dags att söka till högskolor eller/och universitet. Problemet är, hur i helvete vet man om man söker till rätt utbildning, och hur vet man om man sedan väljer rätt utbildning? Hur ska man veta redan nu vad man vill jobba med resten av sitt liv? Efter att ha pluggat 5 år på gymnasienivå vill jag inte bara välja fel och plugga 3,5 år i onödan.

Jag är nog bara nojig i onödan, men jag vill inte välja fel. 
Det gäller väl att inse vad jag vill mest, och jag är ju faktiskt bara 20 år gammal så jag är färdig med högskolestudierna när jag är typ 23-24 och då har jag fortfarande hur mycket tid kvar som helst att kunna utbilda mig till vad jag vill, eller jobba ett tag och sen utbilda mig igen. Men jag vill ju inte behöva göra det. Men är det det som krävs så får jag väl göra det.

Jag blir tokig, haha! 

Ne, nu ska jag sluta leta utbildningar, gå och handla och sen sätta igång en film!

Ciao


Likes

Comments