​Hej ni!
Nu ska ni få höra jag har hittat en tjej som gör naglar! Ska fixa  min hos henne på fredag! Så nice velat ha det länge! Inte fixat mina naglar sen aug 2008! Så det är på tiden jag får känna mig fin!!!
Även fått höra "klagomål" att jag inte uppdaterat sen i september.. Haha men så kan det bli när man har mycket för sig... Finns en hel del jag skulle kunna små babbla om men känns som detta inlägg är på väg att spåra ut nu så får avrunda nu och så kan jag skriva ett till senare .. Kanske ;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Hur är det med er? Nu var det ett tag sen, jag har bloggat mer på en annan blogg som inriktar sig på vikt då jag inlätt min kamp mot vågen med LCLC dieten. Så blir mer skrivande på den bloggen. Men jag får väl bättra mig här med.
Igår åkte hela familjen till växjö för att stora tjejen skulle ha syn undersökning och vi fick rätt åter igen efter ha tjatat på dem i över ett år fick vi rätt att hon ser dåligt. Hon är översynt så nu har hon fått ett par låne glasögon tills dess vi ska dit igen den 11 och då ska vi förhoppnings vis fixa hennes nya glasögon , Får se vad hon väljer för några. Själv måste jag också ringa dem för att få starkare glasögon kollade lite smått när vi var där och hittade ett par jag tyckte om tro det eller ej! :)

Likes

Comments

Då har man köpt lite saker och tänkte dela med mig utav det, köpt en body mist och en body scrub i samma doft , luktar sagolikt gott så jag! Lägger upp bilderna här nedan på allt :) sen har jag köpt en ny leksak till katten då hon tagit sönder den förra ^^
Den car en hitt :) och bara 25:- vilket kap va?! Sen har jag börjat göra en mössa till Nina. Work in progress xD
Är dock nybörjare på det så håller tummarna att den blir bra.

Likes

Comments

Idag började Nina på dagis igen, så igår packade jag hennes dagis väska full av kläder som jag idag fyllde hennes låda med extra kläder , så nu är hennes låda full får inte plats ett ända plagg till haha. Men det är bara posetivt när olyckan är framme eller hon blir lite väl skitig. Nu har jag fått börja använda trosor på henne med eller som jag kallar dem " Blöj trosor" För hon har fått för sig att det är jätte kul att dra ner dem på halva rumpan så mamma får springa efter och dra upp dem. Men med trosorna låter hon dem vara.Men att lämna henne på dagis gick bättre än jag hade trott, Lämnade henne och hon blev lite osäker men med nappen i munnen och hennes nalle och en kram från mamma och storesyster och att en kompis till henne kom fram och erbjöd henne en leksak fick allt att släppa. Min stora flicka får hoppas att dagen på dagis går bra nu med, Lärarna hennes kommenterade hur mycket hon hade vuxit och ja när hon gick på sommarlov kröp hon nu både går och springer hon :)


Sjukt att hösten börjat komma med löven på träden har börjat ändra färg och kylan fyller dagarna allt mer. Men igår fick vi en fin dag, Kanske blir denna dag också fin? Tog några fina bilder igår när det var så fint som jag tänkte dela med mig utav,Likes

Comments

Nu är det snart dags för löning igen och då blir det självklart lite shopping och förhoppningsvis får jag med mig min bästis som för tillfället är i småland.
Men denna månad blir det endast nödvändigheter och främst till barnen, Till mig ska det ändast införskaffas en ny concealer då min är slut. Medans till barnen blir det lite anant, Lillan har jag redan hittat två mössor hon skall få ( Kollat lite på utbudet på internet) Ena påminner om den hon har nu som har utgått , Så synd! Tur att jag hittat en liknande! För hon är så söt i den.
Sen är den andra i motiv av en Tiger! <3 Typiskt mig med tigrar haha. Men dem är ju så fina djur,

Stora tjejen ska få lite nya underkläder och byxor har jag tänkt kolla efter få se vad jag hittar :D


Likes

Comments

Bara jag som stör mig på folk som säger att man är dum om man gillar  stora/smala män/kvinnor. Visst alla har rätt till sin åsikt om  vad som är attraktivt. Men ja att vara smal är det mest hälsosamma vad vi än tycker om det. jag säger inte att det är rätt eller fel att va det ena eller andra då skulle jag ju gå imot  mig själv. Jag är ju själv överviktig ja jag väger för mycket mitt BMI är för högt. Och för mig är det fel! jag vill vara smal ha kurvor och vara i mina ögon attraktiv. Men vissa har svårt att gå ner/upp jag är en sådan..

vad tycker ni om folk som säger att man  måste vara antingen eller?

Likes

Comments

Hej
Så nu har jag beställt nytt smink :) tänkte skriva lite om dem sen när dem kommit, ena är en brun mascara från NYX för en mer naturlig look. Sen min favorit eyeliner och ett läppstift får se hur dem blir :) vill ni ha bild och vad jag tyckte om dem sen? Kanske är det eran nya favorit med :)

Likes

Comments

​Hej bloggen.

Nu var det ett bra tag sedan jag skrev men haft så sjukt mycket att göra att jag inte prioterat bloggen, Trist sen när jag vill kolla tillbaka och kolla vad som hänt.

Vad har hänt då? Tanja har haft skolavslutning och där med slutat ettan och sjöng solo gjorde hon med! Snacka om att man blev stolt! Så modigt av henne att göra det.
Sen har vi igår vart hos barn käk kiurgen så att en tand speciallist fick kolla på hennes tand. Och hon fick ta röntgen bilder igen och en tillfällig lagning så hon slipper smärtan. Sen blir det en liten "Operation" och troligtvis en rotfyllning på den sönderslagna tanden :/ Stackarn! Men hon är tuff det fixar hon!

Sen så gjorde jag min näst sissta muntliga prov idag med SNART ÄR JAG FÄRDIG UTBILDAD!!! fan så grymt skönt! En månad kvar ! Kämpa på!!

Så ska jag börja mitt sommarjobb  idag! Gjorde i fredags delegerings provet med så fått delegering i både insulin och medecin med! Yey bara skaffa för stomi med.

Sen har vi märkt att Mimmi ( Katten ) fått mask med som hon troligtvis haft redan innan hon kom hit :/ Men nu har hon fått medecin mot det så nu ska hon bli bra igen! 


Likes

Comments

just nu sitter lillan och dricker juice och äter smörgås. medans hennes storesyster är ute och åker med sin far. så då passar vi på att ge lillan lunch och ska försöka städa lite med

Likes

Comments

Jaha, då har 1 maj kommit och om fyra dagar ska man se Tanjas första fotbolls cup!
Det är tydligen fler saker som skall hända nu. Igår så "gick" Nina för första gången, på knä visseligen men ändå. Nu ska hon bara börja hitta mer balans och börja gå riktigt:)

Likes

Comments