Header

Godmorgon Folket, eller ja jag har ju varit vaken sedan fem med gubben så har redan fått i mig två koppar kaffe. Förstår verkligen inte folk som klarar sig utan det.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu ligger man i sängen och har små läst vad man igentligen har skrivit här. Funderade är det värt att börja blogga och faktist försöka vara aktiv? Men jag vet ej antingen ät det nattens impulser eller så kanske detta försök med att skriva för se tillbaka och även låta min familj veta vad vi gör här i skogarna. Men vart ska man börja ett inlägg och vart slutar man? Så länge sedan jag bloggade seriöst nu.

Men nu är det iallafall tisdag igen några timmar till. Redan en ny VECKA, T Började på ett nytt "fritids" idag en gång i veckan så får se vad hon tycker om det. Lät inte som första dagen där imponerade på henne precis.

Ska väl försöka läsa lite här på nätet och
sova. Ska ju upp vid klockan fem imorgon för en ny dag. Godnatt på er!

Likes

Comments

Godmorgon

Hur är det med er? och vad hittar ni på?
Själv steg man upp för en liten stund sen så har man väckt barn och gett dem frukost så nu ska man snart skicka stora till skolan sen fixa de sissta med lillan innan hon ska till förskolan så mamma kan få jobba lite. Vad hände med att inte ha någon snö? Vad hände med att våren var på väg? Nu när man tittar ut ser man åter igen snö?! Herregud trode jag hade sätt den sissta snön för denna vinter men det verkar inte så.
Men Aja det är ju bara Februari nu så det är inte konstigt..
Vad ska ni hitta på idag då?
Jag ska jobba , Träna , städa , plugga och hämta barn! Tur att man bara jobbar 2 timmar idag när man har lite att göra :)

Likes

Comments

Idag har jag nog haft världens kortaste arbetspass, blev bara 3h men så är det när man bara jobbar x turen på helgen. Har iallfall hunnit sätta igång en masskin tvätt och diskat och damsugit hela undevåningen ^^ Lite får man allt göra när man är hemma :) Snart blir de vår dagliga promenad på 1,5h- 3h varierar så. Men det är så skönt att komma ut lite,

Vad gör ni idag då?

Likes

Comments

Nu är vinterkylan tillbaka och det är frost om nätterna ute och till min stora förvåning så var det även is ute. Så nu känns det inte bara kallt längre utan det är väldigt kallt med. Men ingen snö har kommit tillbaka ännu men det kommer det väl med nu.
Trotts kylan så tog jag mig en promenad med lillan i vagnen hon skulle ju till dagis och så ville fästmannen att jag skulle ta pokemon bollar åt han på vägen dit så fick göra det och fixade några extra åt han så snäll som jag är.

Jag trodde när pokemon go kom att det skulle vara någonting fånigt , för pokemon är ju nått man spelade när man var barn. Men det var det faktist inte det är rätt kul sen får dem som har svårt att komma ut som spelar det en morot att komma ut och röra på sig, Hur kan det vara fel?


Likes

Comments

Nu ska jag skriva om nått som jag inte brukar följa eller se på men detta år hade Idol många bra finalister och igår fick dem som var kvar framföra deras egenskrivna låtar. Lite som en försmak på dem artisterna dem kommer bli. Och förvånand blev jag när Oscar som jag normalt inte gillar gjorde bäst av sig och Rebecka gjorde en total flopp enligt mig.

Men jag har tagit mig en titt på idolernas egna låtar vad säger texten igentligen?

Charlie Grönwall - Running wild.

Well, how was I to know that secretly you had a heart of stone

Yeah how was I to know that fairytales could hurt down to the bone

Now I’m,
ru-running wild,
ru-running wild,
ru-ru-running wild

Okej det första är ju helt rimligt man är i ett dåligt förhållande med en kallhjärtad person som visar sig vara otrogen mot dej självklart blir du ledsen .. Men vad menar han sen? " Running wild" Whoot?

Oscar Häggström - The underdogs


For all the ones who been feeling like outsiders
The renegades and the wild hearts and night riders

They might call us day dreamers, wide eyed believers
We’re too young, too young, you know they might call us
No winners, no home run hitters
We’re too young, too young…

We are the underdogs, the underdogs
Even if we fall, we’ll beat the odds
We are the underdogs, the underdogs
Try and knock us down, we’ll never stop

Har igentligen ingenting att säga om den tycker att hans texter är mitt i prick sluta aldrig kämpa oavsätt vad folk säger!

Liam Cacarian - Beautiful Silence

I'm loving the Silence
Girl Im tired of fighting
Be quite just like in a funeral
You're so beautiful
Oh when your silent
When your laying there
Sleeping right next to me
That's when you're beautiful
You're so beautiful
But then you wake up.

Så har vi alla kännt när man vart i ett dåligt förhållande,


Och rebeckas .. ja den måste höras ,, Lät inte alls som de man tidigare fått höra av henne ..

Likes

Comments

Hej!
Idag är det back friday i stort sätt alla varuhus och affärer känns det som. Så även jag och min familj har vart och kollat lite i gallerian vi har här i samhället.
Blev inte allt för mycket som tur är, Fästmannen köpe en vinter jacka. Äntligen! det var han verkligen i behov av! Och några byxor.
Jag köpte två par strumpbyxor till minstingen, Fanns ingenting som föll stora tjejen i smaken. Svårt det där när dem börjar närma sig tonåren.
Dom vet vad dem vill då!

Sedan när vi kom hem så ville den stora tjejen laga mat så jag fick stå och berätta hur hon skulle göra medans hon fick testa sig fram. Nöjd blev hon när hon fick laga spagetti och köttfärsås till hela familjen. Mammas duktiga tjej, Nu består kvällen av att tvätta och se på Idol

Likes

Comments

​Hej ni!
Nu ska ni få höra jag har hittat en tjej som gör naglar! Ska fixa  min hos henne på fredag! Så nice velat ha det länge! Inte fixat mina naglar sen aug 2008! Så det är på tiden jag får känna mig fin!!!
Även fått höra "klagomål" att jag inte uppdaterat sen i september.. Haha men så kan det bli när man har mycket för sig... Finns en hel del jag skulle kunna små babbla om men känns som detta inlägg är på väg att spåra ut nu så får avrunda nu och så kan jag skriva ett till senare .. Kanske ;)

Likes

Comments

​Hur är det med er? Nu var det ett tag sen, jag har bloggat mer på en annan blogg som inriktar sig på vikt då jag inlätt min kamp mot vågen med LCLC dieten. Så blir mer skrivande på den bloggen. Men jag får väl bättra mig här med.
Igår åkte hela familjen till växjö för att stora tjejen skulle ha syn undersökning och vi fick rätt åter igen efter ha tjatat på dem i över ett år fick vi rätt att hon ser dåligt. Hon är översynt så nu har hon fått ett par låne glasögon tills dess vi ska dit igen den 11 och då ska vi förhoppnings vis fixa hennes nya glasögon , Får se vad hon väljer för några. Själv måste jag också ringa dem för att få starkare glasögon kollade lite smått när vi var där och hittade ett par jag tyckte om tro det eller ej! :)

Likes

Comments