Ibland så känner man så liten på jorden . Ja försöker vara den starka Maria som håller alla sin känslor inne - ibland så går de inte mer ❤️


Ja berättar inte till någon hur ja mår till någon - utan har alltid ett leende på läpparna . Hjälper alla och mycket sällan ja begär hjälp för någon  
. Så envis som ja är klara ja allt själv - mitt mående å allt annat också .

Ja vill hjälpa andra som behöver mer hjälp än mig - ja lyssnar när någon mår dåligt . Vill gärna hjälpa han  så mycket - ❤️ Ja vill finnas till för han  ❤️ .  Men ibland känner mig inte tillräcklig 

Ja kanske inte är den snyggaste du har mött. Ja är inte rik och ja har inte vackraste kroppen. Men ja har ett varmt hjärta ❤️Och kärleksfullt hjärtat för den underbaraste människan .

 

Tårarna slutar inte trycka på - ja försöker kämpa emot dom - men till slut orkar ja inte kämpa mera och släpper och tårarna rinner längs kinderna på mig .. Fick en skön känsla att kunna släppa allt - men vill så ha den underbaraste människan med stort hjärta ❤️ famn runt mig . Att kunna känna hans härliga doft och titta i hans klarblåa ögon . Som får mig känna trygghet som inte har känt på länge . 


Känner mig ensam i detta ❤️❤️❤️❤️People cry not because
they'er weak
It's because they've been strong for too long


❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Skulle vilja ha den kramen av den underbaraste människan nu ❤️❤️❤️

Likes

Comments

NEJ.. Håller ja på bli sjuk ? Ja börjar få ont i halsen efter träningen och konstig i kroppen.. Har inte tid att bli sjuk - för i morgon får ja barnen eller ja hämtar dom hos mormor efter jobbet . Det är mormor som hämtar på fritids för ja jobbar kväll ..

Har planera för barnen på lördagen - ska gå kolla på brandbilarna på brandstationen .

De visar sig om bli sjuk eller inte !'🙂Hoppas inte .

Likes

Comments

Åkte till gymmet direkt efter jobbet . Körde 4 km löpning och styrketräning . Nu känner ja mig rätt mör i kroppen. ..

Likes

Comments

Nu ner till jobbet . Idag känner ja inte få åka ner till jobbet för ja vet att ja kommer få jobb skiten ur mig .. Bara timmarna på jobbet går fort så man får komma hem till soffan - lyssna på musik , men det känns som är redan är där ..

Noll energi att jobba .

Likes

Comments

Det har hänt mycket på i mitt liv senaste 4 månader.. Främst är ju ja har gått ner 16 kg på 4 månader.. .. Ja lagt om kosten mycket.. Äter mindre kolhydrater och nästan helt slutat med godis.. Visst äter ja det, men så små mängder...

Men bara för ca 1 månader, som har blivit glad i själen, igen efter några månader nere pga av ja var eller blev sårad eller inte var bered på att det skulle hända.. Alltid haft en tänka en gång kommer de hända.. Tror det största boven att ja börja gå ner i vikt.. Ja trivdes inte med mig själv,,, utan ja ville visa mig själv att ja kan må bra , inte må dålig hur ja ser ut.. Och ja går fortfarande ner i vikt . Ja har en målvikt som ja ska ner , ja vill inte bli för smal utan vill var lite rund. och go.. Eller vad säger man!!!

Nu har mitt nya liv börjat.. Och ja mår bra att ja har träffat en människa .... Det är underbara människa , men stort hjärta .. Hoppas ja och den människa vi kommer håller kontakt i hela livet.. Vad som händer i livet med den människa vet ja inte.. Men ja kan säga tycker mycket om den människan och han får mig en lugn och trygg känsla i mig , en lycka som ja inte kan beskriva..

Visst har dagar som inte mår bra och tänker mycket, det göra mig orolig , nedstämd och ångest och då vill ja ha hans armar runt mig .. När ja mådde som sämst så tränade ja stenhård för det dämpade hur ja mådde..

Nu när mår bättre så tränar fortfarande fotboll, löpning och innebandy, men inte ja måste göra det för att må bra, utan ja tycker om göra , hålla på med dom idrotterna..


Ja ska försöka bli bättre på blogga.igen. När gjorde för på ett par år sedan.. 2012-2014.Likes

Comments

Linnéa fyller år idag ( onsdag ) men vi firade henne igår för ja jobbar kväll .

Hon fick fotbollskor och benskydd för den 10 maj börjar hon på fotbollsträning . Hon ser framemot det . Hon längtar ..Onsdag ::

Efter ja hade kört stora grabben till skolan så åkte ja till fagersta Arena körde ett löppass på Löparbandet . Svettigt blev det . 40 min körde ja .

Likes

Comments

I fredag så sprang ja runt motionsslingan eskiln 2 varv med syrran . Första varvet var det sol och fint väder men började springa andra så började det hagla och åska .. Fick ta skydd en kort stund för åskan var så nära ...

Läst lite - för att motivera ännu mer mig själv för klara dom målen ja har sätt själv ..

Varit ut med Linnèa ute i skogen i stormen i går . Kallt inge kul alls tyckte ja med hon var glad å nöjd alla fall

I dag så blev det en tur upp till Leksand för premiär utomhus på storplan ..
Vi spelade bra men förlorade men det är ett steg framåt

André var med upp och Linnéa var hos barnvakten . André var fotografen .. André och domaren busade lite efter matchen och pausen lite också .. De var trevligt

Likes

Comments

Igår blev det ingen träning . Men idag så tog ja mig kragen åkte ner till gymmet - det blev 30 min löpning på Löparbandet .. svettigt ...

Nu måste ja komma igång med kosten ordentligt - BRA MAT . Mindre kolhydrater mer protein ..

Min frukost - kvarg och två ägg .

Likes

Comments

Det kändes så bra i morse jag var taggad för träna med benen hängde inte med idag . De gick tungt . Men det är bara kämpa och på igen i morgon tidigt , då ska ja ditt kl 5:30 för gymmet ..

Likes

Comments