Header

Visste du at kvinner kan finne på å utsette seg for så mye som 200 kjemikalier fra skjønnhetsprodukter i løpet av dagen. Siden huden er kroppens største organ absorberer den rundt 60% av disse kjemikaliene, og det er i hvert fall noe jeg ønsker å unngå. I tillegg har jeg slitt masse med huden min de siste årene, noe som har vært veldig frustrerende siden jeg pleide å ha veldig fin hud fram til jeg ble 20 år gammel. Etter å ha prøvd en rekke produkter fra så kalte gode hudpleiemerker har jeg innsett at naturlig er best for meg. Derfor har jeg i løpet av den siste året byttet ut innholdet på baderomshylla mi med økologiske merker, og huden er på vei tilbake til det den en gang var. Så her har du en oversikt over hva jeg bruker i løpet av en dag, og kanskje du kan bli inspirert til å bytte til renere hudpleie du også.

Rens

Jeg har forelsket meg helt i oljebaserte ansiktsrenser, og for tiden bruker jeg Mineral Fusion sin oljerens med blant annet arganolje. Den lukter nydelig, og etterlater huden ren og myk, uten å strippe den for naturlige oljer. Men jeg er nok ikke like glad i denne som jeg er i Apricot Cleansing Oil fra Silk Naturals, så jeg bytter nok tilbake til denne så fort flasken er tom.

Toner

Jeg har den siste tiden brukt Grøde fuktspray, fra norske Rå Organics, som toner. Den inneholder ingen alkohol og tørker derfor ikke ut huden, men i stedet balanserer den hudens ph. Jeg sprayer også ansiktet med det hvis jeg i løpet av dagen føler at ansiktet er litt dehydrert, og den føles så god mot huden.

Olje

Jeg er helt avhengig av en god olje for at huden min skal holde på fukten. Akkurat nå bruker jeg denne rene nattlysoljen fra Now Foods Solutions. 

Øyekrem

Suki Ultra-Protect øyekrem - natt føles utrolig deilig mot den sarte huden under øynene. Dette er en nattøyekrem så jeg smører den på kun før jeg legger meg, og morgenen etter føles huden fremdeles hydrert og spenstig. Den er skikkelig drøy i bruk, noe som er bra siden prisen er ganske så stiv.

Ansiktskrem

Jeg bruker Favn mykgjørende dagkrem etter jeg har smurt inn fjeset mitt med olje, og dette er til dags dato den beste kremen jeg har brukt. Dette er en krem lager for svært tørr- og sensibel hud, og den har, sammen med oljene, hjulpet meg å gjenopprette fuktbalansen i huden min. Så nå har jeg super myk hud, samtidig som jeg ikke blir oljete i t-sonen.

​Har du noen gode tips til økologisk hudpleie? Del dem gjerne med meg, for jeg er alltid på jakt etter nye gode produkter. 

Translation: Did you know that women can use as much as 200 chemicals on their skin in one day? Since the skin is the largest organ of our body as much as 60% of these chemicals are absorbed by it, and this is something I want to avoid. Hence I have switched over to organic skincare. Daily I use the oil cleanser from Mineral Fusion with argan oil, but I do think I prefer the Apricot Cleansing Oil from Skin Naturals. As a toner I use the Grøde Moisturising spray from the Norwegian brand Rå Organics. I love oils on my skin and right now I'm using pure evening primrose oil from Now Foods Solutions. In the morning I follow up with SPF, and before I go to bed I with a nice facecream. At night I use Suki Ultra-Protect eye balm - night, which last you for ever, and that's handy since it's rather pricy. The facial cream I use at the moment is Favn day cream, which is from Rå Organics as well. So fare it's the best cream I have ever used and it leaves my face moist without an oily t-zone.

​Do you have any great tips to organic skincare? Please share them with me - I'm always looking for new treasures. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Bilde: Skjermdump fra kk.no (klikk på bilde for å komme til artikkelen).

Som jeg fortalte om i forrige innlegg så jobber seg blant annet som frilansjournalist, og i går fikk jeg for første gang en sak publisert på kk.no. Det var stas, og det var utrolig gøy å se den på "trykk."

Saken handler om intimkirurgi, et tema som har vært i vinden den siste tiden og som en rekke medier har skrevet om. Jeg ønsket å skape en slags guide til hva man bør være klar over før man velger å gjennomgå et slikt inngrep, siden informasjonen fra ulike kilder kan være veldig ensformig. Viste du forresten at plastisk kirurgi ikke har særlig stor påvirkning på selvbilde ditt? Det hjelper kun på kroppsbilde ditt, men ikke på hvordan du ser på deg selv generelt. Det er veldig interessant å vite spør du meg siden dette ofte er grunnen til at folk vil ta slike inngrep.

Hva er dine tanker om intimkirurgi?

Translation: Today I had an article published on kk.no for the firsttime, which is a Norwegian online magazine for women. I feel so proud of thisachievement.

The article is about vaginal plastic surgery,which has been a hot topic in the news lately, and that's why I wanted tocreate a guide on what to think of before going through with it. Didyou know that cosmetic surgery has almost no affect on your self-esteem, butrather just an affect on your body image? Pretty interesting, especially consideringself-esteem issues are one of the most common reasons for wanting cosmeticsurgery.

Likes

Comments

Hei og velkommen til mitt lille internettunivers. Mitt navn er Eveline, jeg er 24 år og jeg er lidenskapeligopptatt av tekst. Derfor frilanser jeg for tiden både som journalist ogtekstforfatter, noe som byr på en ganske så variert hverdag. Så til denne bloggen,dette kommer til å fungere som en livsstilblogg med innslag av mat, kultur,økologisk hudpleie og hverdagslykke, men også litt frustrasjon. Jegelsker å reise, så det blir nok litt reiseinnlegg også nå og da. Det viktigstefor meg er at dette ikke blir et glansbilde av en blogg, men heller enrealistisk fremstilling av hvordan livet til en noe og tjueår gammel frilanserfaktisk er, samt hva som inspirerer og til tider provoserer meg. Jeg håper duvil følge med her, og spør gjerne om du lurer på noe.

Stay tuned for mitt første skikkelige innleggher på nouw hvor jeg deler min daglige økologiske hudpleie favoritter.

Translation: Hey and welcome to my blog. My name is Eveline, I'm 24 years-old and I'm very passionate about text and the written word, hence I'm working freelance as a journalist and copywriter. This blog will be a lifestyle blog covering culture events, organic skincare, travel and everyday life with its pleasures and sorrows. I hope you want to follow me here, and please feel free to ask if you have a question or two.

Stay tuned for my first proper post here at nouw about my everyday organic skincare routine.

Likes

Comments