Ni som inte har någon åsikt kring något. Ni som inte kan leva efter era egna behov. Ni som inte kommer på egna ideér. Ni som aldrig vågar vara annorlunda; FYFAN vad tråkiga era liv måste vara. Hur orkar ni ens gå upp på morgonen?

Ni som alltid håller med och inte ens vågar uttrycka er åsikt om vilken glassmak ni gillar bäst. Känns det bra?

Ni som alltid anpassar erat liv efter andra. Hur mår ni?

Ni som hela tiden kopierar andras ideér, snor deras planer, deras kompisar och praktiskt taget hela deras liv,. Får ni ut något av det? 

Ni som alltid följer strömmen och gör det som anses vara rätt. Hur orkar ni?


Säg er åsikt, ingen kommer döda er.

Var själviska ibland, gör nått för din skull.

KOPIERA FÖRFAN INGENS LIV! 

Gör vad ni vill, vem bryr sig? 

Jag är så obeskrivligt trött på folk utan åsikter som dömer i hemlighet. Så obeskrivligt trött på folk som aldrig kan komma med egna ideér utan istället bygger sitt liv baserat på andras liv.

Tack och hej!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tjena på er, nu är jag igång igen.

Det är en tråkig torsdags kväll här hemma i lägenheten. Pappa och mamma jobbar och jag känner mig rastlös, vilken tur att inspirationen flödar. Det kliar i fingrarna, allt jag vill göra är att skriva om allt som någonsin har hänt mig. Men så kul ska vi inte ha det, ni ska få godbitarna utdelade under en lång tid.

Jag gillar konceptet med att skriva av sig sina tankar till främmande människor, jag har fått mersmak!!

Vet ni vad som gör mig så jädrans arg? Jag hatar att man som tjej inte ska få kunna ta plats utan att det kommer en negativ kommentar. Nu tror de flesta att jag menar att killar trycker ned tjejer som tar plats, men där har ni fel! Visst, självklart får man kommentarer från killar också om man tar mycket plats men sanningen är att det är tjejer som lägger de grovaste kommentarerna.

Jag tar mycket plats så är det bara! Jag uttrycker mina åsikter och tar gärna tag i saker som måste göras. Gör detta mig till kaxig, bossig, bitchig osv? NEJ!

En kommentar jag har fått är att jag borde få A i självförtroende. Denna kommentar sa min "kompis" till mig när jag argumenterade med min lärare för att jag tyckte att jag skulle ha ett högre betyg. En sarkastisk helt onödig kommentar. Vadå? Jag tycker att jag förtjänar ett A i svenska, varför ska jag låtsas som att jag inte gör det? Ska man behöva låtsas att man är dålig på saker för att verka ödmjuk och passa in? Jag är väldigt ödmjuk men bara för det måste jag väl få tycka att jag är bra på något som jag vet att jag är bra på?

"Sofie har väl redan gjort det, hon gör ju allt" En härlig kommentar som ofta sägs bakom min rygg, aha okej jag anstränger mig och får saker gjort. Är det dåligt? Om det är så jobbigt så kan väl du ta tag i saker och göra det själv.

Då vi har lovat att inte spara på våra känslor i denna blogg måste jag säga; Jag avskyr avundsjuka! Jag avskyr att folk inte kan glädjas åt andras framgång och lycka! Jag avskyr falska vänner! Jag avskyr att man ska behöva känna sig jobbig för att man har en åsikt!

Jag avskyr er som har fått mig att känna såhär. Fått mig att tvivla på mig själv, fått mig att känna mig som för mycket.

Ärligt talat, ni är de tjejer som benämns som en ful och tråkig tjej!

Inga åsikter om något, och ingen action. FAAN vad tråkigt ert liv måste vara, men låt oss vara lyckliga och ha kul trots era osäkerheter!

Det är synd om människor som måste trycka ned andra för att må bra. Jag känner för er.


PS. Vi vet att alla ni önskar att ni var som oss, ni kan sluta dölja det!

Peace

SOFIE


Likes

Comments

Hallå världen!

Jag sitter här i min ensamhet och tänkte börja storslaget. Ni ska få höra om den "bästa" natten under hela mitt 18 åriga liv. Som vi skrev tidigare kommer vi inte spara på detaljerna så var beredda!

I somras bestämde sig jag, Evelina och Zara för att göra något vi aldrig trodde vi skulle göra. Vi tog steget ut från Borås och bokade en utlandssemester. För första gången skulle vi åka iväg själva utan varken föräldrar eller syskon. Vi var taggade till tusen.

Tanken var att åka till Kos för att uppleva den Grekiska ön och självklart för att festa till det lite. Mitt i planeringen blev det kris i Grekland och vi blev tvungna att styra om våra planer.. ALDRIG Magaluf eller Ayia Napa, vi ansåg att det var fullt av fjortisar och patetiska 25 åringar som såg ut som Paradise hotell deltagare. i och med Greklandskrisen gick även priserna till andra destinationer upp och som de fattiga studenter som vi är hade vi inte så mycket till val. Vi skulle utomlands det hade vi bestämt oss för, då priserna steg och utbudet blev lågt så var Magaluf det enda alternativet vi hade. Vi gjorde något som jag verkligen inte ångrar idag, vi såg förbi våra fördomar och bokade biljett till ungdomarnas paradis, Magaluf. En vecka skulle vi spendera på ett skabbigt hotell, vi var mycket skeptiska men fortfarande taggade till tusen.Vid första anblick kände vi oss väldigt missplacerade och ville vända hem. Ännu en gång bestämde vi oss för att verkligen ge det en chans. Efter en ganska lam förfest på hotellrummet begav vi oss emot stan, grabbarna grus var målet. På dansgolvet hände något som skulle förändra vår vecka. Vi stötte på några killar, Albin och Carlos. En halvtimma på dansgolvet gick snabbt, vi fick reda på att de bodde på vårt hotell och ett och annat hångel utbyttes.

"Följ med till vårt hotellrum"

"Aldrig, no way, vi känner inte dem." Några ord som hade kommit fram i nyktert tillstånd, men med lite alkohol i kroppen så tyckte vi att det lät som ett ypperligt förslag. Fem minuter senare satt vi på deras hotellrum, tre tjejer och två killar, vilken syn.

Kvällen gick och vi drack mer och mer, Evelina och Zara kärade ner sig i Carlos och jag i Albin. Efter mycket om och men fick vi med oss killarna ner till stranden för ett nakenbad i månskenet. Vågorna var höga så badet blev inte långvarigt istället valde vi att gå tillbaka till hotellet. Albin och jag till mitt och brudarnas rum medan de andra gick hem till Carlos och Albins.

Klockan var sex på morgonen och jag kunde knappt hålla ögonen öppna, men Albin var pigg. Ärligt, vilken kille skulle inte vara det om man går hem med en tjej mitt i natten? Albin fick sin önskan igenom och vi spenderade lite så kallad vuxentid tillsammans. Haha något jag ångrar idag men som jag samtidigt kan skratta väldigt mycket åt. Medan han körde på så låg jag och halvsov. Min lista av killar jag legat med tidigare är inte skylång men jag kunde snabbt konstatera att Albin nog var den minsta jag hade varit med, och nu menar jag inte ålder. Det var en liten räka!

Upprepade gånger under kvällen beskrev Albin mig som den snyggaste personen han någonsin hade träffat och jag gissar att de verkligen stämde då han kom på två sekunder. TVÅ SEKUNDER!!!

Ja, kvällen blev inte helt som planerat men det är en av mina mest minnesvärda nätter! Smeknamnet för Albin av både oss och hans killgäng blev självklart två sekunder. Hans moves var inget jag föll för precis men jag kan inte säga detsamma för hans del. Hela semestern ville han upprepa natten, något ni kanske förstår inte var en så stor prioritering hos mig.

Vad som hände mellan Carlos, Evelina och Zara är inte min historia att berätta, det är upp till dem att dela!


Fred och Kärlek,

Sofie

Likes

Comments

​Hej och välkomna till vår blogg! 

Vi som driver bloggen är Sofie, Evelina och Zara våra föräldrar har tyvärr bosatt oss i  Sveriges skithåla, Borås. I vår blogg kommer ni få veta varenda liten detalj om vårt händelserika liv vi tänker inte hålla inne på nått. 

Så lite bakgrundsinformation för att ni ska hänga med. Vi är som sagt 18 år och går tredje året på samhällslinjen med inriktning media. Alla drömmer stort, journalist, psykolog och polis är de nuvarande målen. Trots att vi bor i Sveriges skithål så försöker vi leva livet fullt ut! Med denna ambition kan jag lova att vi har en del smaskiga historier att bjuda på.

Om ni vill läsa om roliga upptåg, pinsamheter, ja helt enkelt om vårt fantastiska liv så rekommenderar vi er att följa bloggen slaviskt!

Då vi skriver mycket privata och känsliga saker har vi valt att inte visa bilder på oss själva, ni får helt enkelt fantisera om våra vackra ansikten!

Fred och Kärlek,

Supertrion

Likes

Comments