Halloj!

I söndags va Meja här och fotade hästarna vilket va hut snällt snällt som helst när jag är ganska dålig med en kamra🙈. Alla skötte sig faktiskt bra, förutom Nikita men det förvånar mig inte hahahha virrpannan nr 1.

XOXO 

Felicia

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Oj nu va det ett tag sen, men har verkligen inte hänt något mycket. Startade Nikita och Sonata på Östersund utan vidare resultat.

Hästarna tränar på bra och på fredag ska Ikaros och Nikita starta och jag fick köra wiie sen kör jag även Imponera. Spännande spännande.

XOXO
Felicia

Likes

Comments

Bara för jag är en sån gottegris och såg ett recept som Leila Lindholm gjorde som inte gick att motstå fick jag lov att prova - nutella. Gött som f*n blev det! Så bjuder på receptet om nån får för sig att prova:

175g hasselnötter, rostade och skalade. (Ett förlag är att köpa färdig skalade)

100g mörk choklad

1 apelsin med skal och saft

3 matskedar honung


2 matskedar kokosolja


1 tesked flingsalt


1. Mixa hasselnötter och choklad fint i en mixer.

2. Tillsätt rivet apelsinskal och saft, honung, kokosolja och flingsalt och fortsätt att mixa tills det går ihop och blir slätt.

Super enkelt och HUR GOTT SOM HELST!!

XOXO
Felicia

Likes

Comments

Hej hopp!

Var ett tag sen, men har inte hänt så mycket. Förutom idag, tre lopp på Solänget skulle köras men blev två som blev av eller ja som hela loppet kördes iaf och det slutade med en första plats med Impan och Nikita stretade till sig en andra plats på ett mycket fint sätt. Sen fick Jocke och jag eller mest jag se om vi kunde flyga men icke. Men det gick bra för både mig och Jocke, tur han är klok så han stannade när han kom till grinden💕

XOXO
Felicia

Likes

Comments

Tjooo!!!

Ja allt rullar, Sonata startade i lördags på V75 och gjorde det bra som 6:a från 20m.

I söndags kördes det lite häst sen drog Frida, jag och Millan till Umeå på Schyssta kompis. Ett mycket bra intiativ som alla borde ta del av!

Så idag måndag hade jag bara 1 lektion, sen kom Hanna en kompis och svängde förbi påväg söderut och körde lite häst med mig, tack guld värt!!

Veckan framför är det lite starter imorgon startar Ikaros på Skellefteå. På lördag är det trav på Solänget där jag kör Nikita och Jinx men även Imponera. KUL med trav!!!

XOXO
Felicia

Likes

Comments

Emmeros amulett min första riktiga häst det finns inte riktigt några ord man kan sätta på den här hästen för hon har alltid funnits där för mig. Vi köpte hon när hon var 3 år och jag var 8 år båda små och ganska nya på allt och nu är hon 10 år och jag är 15 år och jag kör mina allra sista starter med hon men vi har haft så många roliga bakom oss. Jag kommer aldrig glömma våran första start tillsammans, min hjälm satt inte riktigt på huvet, glasögonen runt halsen och tömmarna alldeles för långa plus så var amulett lite pigg så och ville se hur fort hon kunde galoppera (de gick fort) men man måste vara med om sånt oxå men kanske inte första starten men jag har alltid varit envis så jag skulle lyckas och nu har hon och jag tagit 8 segrar tillsammans. Hon är absolut det bästa som har hänt mig, jag skulle inte ändra någonting för hon har lärt mig allt jag kan nu och jag kommer alltid vara evigt tacksam till hon. Jag hoppas bara nästa familj som får hon får uppleva samma glädje som jag har gjort när jag har haft hon, för de här är en häst på miljonen och jag önskar jag kunde spola tillbacks tiden så jag får uppleva allt igen men tyvärr kan man inte de så jag får glädjas av varje sekund jag har kvar med hon❤️❤️
Emilia

  • 143 readers

Likes

Comments

Halloj på er!

Nu har man kommit igång med allt i skolan vilket känns bra för det är sista året. Å veckan börjar leda mot sist slut oxå. Men men från det till tråkiga till något roligare, det är ju V75 på Solänget nu på lördag och Sonata startar (wwwiiiiieee!) Känns som att hon har en bra chans med tanke på formen hon har nu. Sen vet jag inte om Emilia vill berätta om det men jag gör det nu och både shettisarna startar oxå då i Mini Sliverörnen. Så kommer bli en spännande söndag!!!
XOXO
Felicia

Likes

Comments

Tro jag tar och presenterar de tre sista hästarna tillsammans.

So Gå Jinx aka Jocke, en 3-åring med väldigt speciellt humör men hur go som helst när det är på hans villkor hahaha. Han har sprungit 13,3 på kort och gjort 10 starter

So Gå Ikaros han är ganska okopplicerad snäll i alla körning och hantering, snabbaste pållen i stallet är han oxå 12,2 över full väg på 18 starter inte dåligt tyck ja!

Sist och faktiskt minst So Gå Kleopatra 2 åring fux märr med humör. Väldigt fin och hoppas och tror att hon kommer att bli bra, kvalade på 20.

​Ja det var alla hästar det. 


Ni får gärna kommentera om det är något annat ni vill att jag ska skriva om förutom hästarna!

XOXO 

Felicia 

Likes

Comments

Halloj kanske ska man fortsätta att berätta lite om hästarna hemma!

Nikita Broline hon är verkligen en på miljonen! Är en sån rolig historia bakom henne. Hon köptes på Kriterieaktionen hela familjen, pappa, mamma, farmor, farfar, Millan och jag hade tittar ut henne allihopa. Aktionen startade och hon fick faktiskt komma hem till oss! Resten hade man bara kunnat drömma om, 2 V75 segrar, Bredders Crown final. Snäll som ett lite lamm är hon, världens bästa fjant!

Likes

Comments

Vilken dag!!! Fick träffa Amanda och Bella igen som jag har saknat så mycket och hade tre starter oxå. Först William som hade riktigt tufft lopp men tyckte han gjorde jätte bra lopp men de tyckte inte veterinären så de blev startförbud men vi lät inte de trycka ner oss. Amulett tog ledningen och höll den till 30 meter kvar men de är sånt som händer och är jätte nöjd med tiden 2.33 och Gnista som den drottningen hon är, vann på fina nya rekordet 2.18,8 grät när de var 100 meter kvar vet inte vad jag skulle gjort utan dom har djuren💕.

Amanda fick vinna med neo och två med impan och Bella vann monte SM sån underbar dag som jag sent kommer glömma❤️

Emilia🤓

Likes

Comments