Hej!

Idag slutade jag 13.30 och jag och farmor åkte upp en sväng till stallet.Vi gick till skogen med Frosty en sväng. Vi travade och klättrade lite. Efter en stund började Frosty bli uttråkad började försöka sticka hem,stegra och bockade lite. Och gick in i ett litet träd! Aja man får inte glömma att shettisarna är envisa!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan allihopa! I detta inlägg tänkte jag svara på några frågor om min travkarriär och Frosty`s!

Hur gammal va du när du börja å hur gammal ä du nu?

Jag har vuxit upp bland hästarna,men själva körningen började med att jag började köra en b-ponny och sen fick jag tips om travskolan,så jag började år 2014 på travskolan. Och jag är 04 alltså fyller jag 13 år i år. Tack för frågan!


Har du vunnit nån gång?

Svar nej,men det kommer nog nån gång! Tack för frågan!


Hur många gånger har du blivit placerad?

Jag har blivit placerad 2 gånger i de riktiga travloppen 3.a och 5.a men i kmet blev jag 2.a och andra "låsaslopp" har jag vunnit osv, men detta var ju min första travsäsong så ja. Tack för frågan!


Vad fungerar Frosty bäst med käk eller utan käk på tävling,vilket bett? Vad har du för taktik i din körning på tävling?

Frosty tycker jag fungerar bra med båda men det är väl bäst med käk, han går på rak bett eftersom nån tand hade något problem, så det är rak bett han kan gå på! Min taktik när jag kör är väl att jag håller i han lite grann om han skulle börja galoppera,men denna säsong tänkte jag bara släppa på och köra! Tack för frågan!


Ha det så bra så hörs vi!

Likes

Comments

Vi kom iväg till banan i lördags och det gick ganska bra tyckte jag! Han kanske inte fick bästa fästet men landa på 3,11 kanske inte det snabbaste vi körde heller men körde mest motion men körde lite fort också! Världens bästa Frosty❤️

Likes

Comments

Idag när jag red Frosty, så var han bråkig han skulle gå ner i diket och till skogen.Men han är väldigt bråkig vid ridningen haha. Eventuellt ska vi in till banan på lördag och köra ett banjobb men vi får se!

Likes

Comments

Hejsan vad kul att just du är här!


Jag heter Linn och är 12 år. Jag har vuxit upp bland hästarna och det är just varför jag håller på med dem idag också, det är så kul att sköta om de och motionera de men också mya med det,det är ju nästan bäst ;)


Jag tog min licens 2016 och har kört 9 riktiga starter sedan dess. 


Min travshettis Frosty är skimmel med lite svarta prickar,1 meter hög ca,och han är 18 år,eftersom han är 18 år är det hans sista travsäsong i år vilket är lite sorligt faktiskt :(  Men men vi får göra det till den bästa!


Han har startat 124 gånger + några "låsaslopp" hans rader är 11-7-23 och rekord på 30,9 k och 37,4 ak.

Han älskar att tävla han taggar vid banan,men gör inget dumt jo en gång sparka han men men det var något fel på hans tänder då.Han älskar bananer också haha    Hoppas ni vill följa Frostys och min travresa i år !

Likes

Comments