For en merkelig dag! Vet ikke hvor jeg skal starte en gang, Venice viste virkelig frem sitt preg i dag. Vi så blant annet en dame på gata med et skilt hvor det sto "drunken mermaid" (hun så slik ut også!), street performance som var sykt bra, hippier, menn og damer med syke muskler (muscle Beach) og skatere i den populære skate parken.
Selve street performancekunst gav oss en skikkelig følelse av å være med i Prince of Bel Air/ghetto og de gjorde utrolig mye rart hvor de tok med folk fra publikum.

Senere slappet vi av på stranden før vi tok oss en tur bort til Santa Monica hvor vi shoppet litt og tok oss en god burrito på Chipotle, yum!

Sykkelstien fra Venice til Santa Monica er så fantastisk! Anbefaler alle og enten gå eller å sykle der! 😍

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

I dag sjekket vi ut av hostellet på Hollywood blw og dro rett ned til neste på Venice Beach. Her var det utrolig mye rart å se! Skikkelig getto/hippie strøk hvor medisinen dens var marihuana, det sier vell sitt :D

Endelig fikk vi prøvd soft taco og vegansk burger. Yum!

Senere gikk vi videre til Santa Monica og shopper litt før vi satt kurs mot Venice igjen og tilbrakte kvelden ned de andre på hostellet.

Likes

Comments

Vår første dag startet med en tidlig hiking i Runyon Canyon. Det var en utrolig opplevelse og jeg så Hollywood skiltet for første gang.

Da vi kom oss tilbake til hostellet så dusjet vi og tok uber til Donut friend som har veganske donuts. Jeg valgte da "bacon" som er laget av cocosnøtt og med maplesyrup glace. Yum

Deretter tok vi ende en uber til sunset strip, hvor vi gikk i en evighet for å finne frem til Beverly Hills skiltet. Laaang sightseeing i Beverly for å si det sann!

Etter å ha gått hele dagen så fikk vi tak i enda en uber som kjørte oss til California donuts, hvor jeg endelig fikk testet blueberry crunch. Den var også utrolig god! Ettersom vi hadde tatt en del uber så valgte vi å gå tilbake til hostellet som viste seg å være i andre retningen av den vi gikk....så en ung uber kjører plukket oss opp å kjørte to utslitte jenter hjem.

Håper dere likte innlegget, Kos dere videre! ☺️

Likes

Comments

Hallo alle sammen!
Endelig har jeg kommet meg til LA etter nesten 11 timer på flyet. Det har vært en lang reise og vi ankom kl. 18 i lokal tid. Når vi var ferdig med innsjekkingen så kastet vi oss på en buss som det sto Hollywood på og heldigvis var det den som gikk til vårt stoppested! Etter litt hjelp fra lokale så fant vi frem til hostellet og selvfølgelig klarte ikke jeg å finne inngangen så en fyr måtte hjelpe oss. Egentlig var det veldig lett så jeg dummet meg ut BIG time.

Etter vi hadde sjekket inn så ble vi vist opp til rommet som vi vistnok skulle dele med 5 andre gutter i 20 årene. Gjett hva, han jeg dummet meg ut for delte også med oss...Yey hahahah.

Vi avsluttet dagen med å gå litt nedover walk of fame hvor hostellet ligger og vi gikk innom Donkin donut og starbucks kl 23. Senere utover natten ble vi vekket av at gutta kom hjem fra bar runden... Hostel life haha.

Likes

Comments

Hei fine!
I dag har jeg vært på Nordby shopping senter for å kjøpe inn ulike ting til min backpacker tur! Jeg kjøpte blant annet litt klær, toalettsaker og selvfølgelig ble det litt mat🙈
Utvalget i Sverige er så mye større en her hjemme, så jeg bare måtte ta med meg litt av vært.
Selvom jeg handlet en del, så fikk jeg ikke tak i alt jeg skulle og derfor skal vi ta oss en tur i butikker i morgen oxo.

Hvis dere har noen tips til ulike ting jeg bør ha med så legg igjen en kommentar! 💛

T-skjorte fra BikBok Balance.

Likes

Comments

God ettermidag!
Til middag i dag testet jeg ut noe nytt, nemlig auberginer og squash! Jeg har faktisk aldri prøvd det før så tenkte det var på tide å teste de ut. Jeg valgte å steke de opp i stekepannen med søtpotet og kryddermiks. Til dette hadde jeg vegansk snitzel, falafel og frisk salat. Yummy!😋

Likes

Comments

Heii!

I dag er det kun 2 uker til jeg reiser på min jorda rundt reise! Denne jorda rundt reisen har jeg drømt om siden jeg var rundt 12 år og nå har jeg endelig gjort den til virkelighet! Tiden har gått så urolig fort siden jeg bestilte min første flytur i Desember! Først ut er LA, hvor jeg skal tilbringe to uker og deretter er det videre til Hawaii og så Australia! Jeg gleder meg ihvertfall masse og kommer til å prøve å gi dere bildedryss hver dag💛

Dette er virkelig en drøm som kommer i oppfyllelse for meg og jeg er så takknemlig for at den blir virkelig!👏🏽

Likes

Comments

Gud som jeg allerede savner Rhodos! Ferien gikk over alle forventninger og den siste dagen var den aller beste! Jeg og Vero bestemte oss nemlig for å leie scooter for så å kjøre opp på et fjell som gav oss utsikt over hele Rhodos by. Når vi skulle til å leie scootere så møtte vi på to svenske gutter som jobbet på en av barene og de var med oss inn for å leie scooter. Selvfølgelig hadde ikke jeg eller Vero med førerkortet vårt så vi fikk derfor ikke leid, men guttene var så herlige at de hentet to scootere og tok oss med til utsiktsplassen og til en strand som lå et stykke unna. Det var virkelig helt fantastisk og vi koset oss utrolig masse☺️

Senere på kvelden dro vi ut å spiste og vi fikk en fishbowl siden det var vår siste kveld💛 menneskene her nede er virkelig helt fantastiske og det er utrolig trist å reise fra dem alle sammen!

Planen var egentlig å finne oss et sted å slappe av siden vi hadde fått veldig lite søvn, men Gud så glad jeg er for at vi valgte å bevege oss ut av hotellet og bort mot scooterne!

Likes

Comments

Hej fine!
I går tilbrakte vi dagen på stranden å jobbet litt mer med fargen før vi skulle reise hjem til Norge. Denne ferien har gått så alt for fort og jeg vil virkelig ikke at den skal ta slutt!
Her kommer noen bilder fra dagen vår💛

Likes

Comments

Hei! Håper alle har hatt en fin mandag!
I dag har vi tilbrakt mesteparten av dagen inne på grunn av at vi er alle ganske så brente! Vi kjøpte oss blandet annet en melon på 6kg til 30kr! Siden vi ikke hadde kniv så valgte vi å knuse den ved å kaste den i bakken... Det funket bra og den ble faktisk delt i skiver😂

Senere på kvelden dro vi ut å spiste og koset oss med frosne strawberry daquari og god mat. På matmenyen testet ut noe helt nytt, nemlig fylte drueblader med chips og salat.🙈
Kos dere masse videre🌴

Likes

Comments