som ni vet har jag min otroliga förkärlek till paris och frankrike, jag har ju en universitetsutbildning därifrån så denna vecka tänkte jag ge er lite frankrike (kanske mest Paris) tips! jag kommer uppdatera er med tips men vi startar vår franska vecka med bilder.

länkar till alla bilder finns på min "pinterest".


❤❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

sena, långa middagar... sand mellan tårna, vilda blommor, slappa klänningar, salt i håret och tupplurar i hammocken. liten tur med fyrhjuligen skulle också passa bra. vad tänker ni? vilket är bäst, sommar eller snö?

​alla bildlänkar ligger självklart på min "pinterest"

❤❤

Likes

Comments

...så tänker jag att detta borde vara just nu. i nästa inlägg kommer till mer sommar och Brasilien inspiration.

​och länkar till bilderna hittar ni via min "pinterest". 

​❤

Likes

Comments

​vi bor ju i kanske världens kallaste land, efter nordpolen typ. Det känns så i alla fall! Jag har så många lager av kläder på mig varje dag att jag glömt bort hur min kropp ser ut under, jag har slutat köpa typ t-shirtar för det känns som slöseri med pengar och värda inköp just nu består av mössar och vantar i olika färger och jag går helst inte alls utanför dörren. MEN SEN, kollar jag på massa fina vinter och- snöbilder; raggsockor, te, fina snöflingor, och otroliga ljus. Och jag tror att jag kanske överdriver hur jobbig vintern faktiskt är, håller ni med mig? Jag vet inte om jag är trött på det eller om jag vill ha mer. 

länkar och källor till alla bilder finns såklart på min "pinterest"

❤❤

Likes

Comments

trots att detta klagande på den svenska sommaren med regn, rusk och kyla har Gotland fått många soltimmar. Att lämna rio för Gotland var inte alls så pjåkigt. Jag bytte vinter i rio mot sommar på Gotland, och vädret är detsamma.

❤️❤️

Likes

Comments

Nu är jag i Sverige. Men, att resa är ju mer i blodet och mer i psyket än fysiskt. Eller hur? :)

Här får ni också en bild på en av de tatueringarna jag nyss gjorde :)

❤️❤️

Likes

Comments

Igår morse kom vi till Sao Paulo igen, igår tatuerade jag mig :) och hade stor presentinhandling, som en jultomte :)

Här kommer lite bilder från hotellet vi bor på just nu (såååååå lyxigt att äntligen få bo på hotell). Jag och andre har tillsammans varit på resande fot i 12 månader nu, men det här är första gången vi bor på hotell tillsammans. Galet!

❤️❤️

Likes

Comments

Här kommer mitt favoritrecept på den allra allra bästa favorit"lemonaden"! Hoppas ni gillar't! 🍸🍹

Till två drinkar:
-2 Lime
-Mynta
-Is
-1 dl vatten
-2 dl bubbelvatten
-4 msk socker

Riv skalet på limen (var försiktig så ni inte får för mycket utav det vita innanför skalet med, det blir för beskt annars). Pressa sedan saften ur frukten och blanda allt samman i en mixer.

Tillsätt sedan (ungefär) 6 kuber is och handfull med mynta och sockret. Mixa!

När isen är mixrad häller du i kranvattnet och mixar lite till.

Häll sedan upp issmörjan i två glas (typ halvfulla) och fyll resten av glasen med bubbelvatten.

Färdigt! 🍸🍹

❤️❤️

Likes

Comments

Jag är helt sjukt svag för tatueringar, jag älskar små men många och jag själv har (typ) 13 stycken. Men de är alla väldigt små och jag kan själv bestämma om de ska synas eller inte, de är väldigt lätt gömda. :) Placeringen har varit det viktigaste för mig när jag tatuerat mig så jag alltid har möjlighet att inte behöva visa upp de. Jag har också alltid föredragit mindre tatueringar eftersom det är "svårare" att ångra sig då, jag skulle tröttna väldigt fort med en stor tatuering som jag behöver se varje dag. Haha.

Här har ni lite av min tatueringinspiration; och alla bilder är lånade från under bara "http://tattoologist.nataliehanks.com".

❤❤

Likes

Comments

Följ mig på insta så får ni uppdatering 100 gånger snabbare! :) @SigneFelicia1
Klicka er nu nu nu nu

❤️❤️

Likes

Comments