Ja Hello Hello there!

Veckorna har gått och högsäsongen är här. Jag har hunnit en del saker innan jag skrev här sist. Varit på en del utflykter, bland annat den botaniska trädgården som var mycket kul att se. Jag fick se en fantastisk vy ut mot havet och många fina växter som jag inte sett förut. Sedan var jag och några på Guadeloupes största strand som heter Grand Anse där jag och min kompis tog tillfället i akt och körde trampbåt. Fantastiskt!

Tennisen har verkligen kommit igång nu och jag har haft upp till 6 tennispass/dag vilket är pretty much right. Tänk en timma i cirka 35 grader utan vind, något åt det hållet jaoo! MEN det är superkul och jag älskar det! Vi går in i december denna veckan och det är snart både jul och nyår. Firar inte riktigt jul på samma vis denna gången, men förhoppningsvis kommer tomten hit också. Det är ju bara ett måste ;)

Om 7 veckor kommer min familj hit och besöker mig. Dem reser enda vägen från Sverige till Karibien, Guadeloupe. Både mamma, pappa och min storasyster kommer och det känns otroligt skönt att dem kommer. Eventuellt kommer en kompis att besöka mig också, we will see we will see.

Häromdagen gick jag igenom lite gamla bilder på datorn på mig och mina kompisar. Saknar mina gosisar jättemycket men detta äventyr vill man inte missa och jag trivs riktigt bra. Jag har snart varit här i 2 månader nu och oj vad tiden går fort. Jag kom till Guadeloupe först och lämnar Guadeloupe sist.

Vi hörs, PEACE

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments