Hejsan svejsan hemma i Swedenland! Det var ett tag sedan jag skrev här men wow vad mycket jag har haft under dagarna. Vi har gått in i november månad och jag kan säga att detta känns faktiskt inte. Det är sjukt att det är endast 2 månader kvar till nytt år och jag ska fira nyår här i Karibien vilket jag ser fram emot väldigt mycket. Även julen kommer firas här, ingen snö får man vara med om denna julen utan istället en varm och somrig jul vilket inte är helt fel heller.

Jag har varit på en del olika utflykter här på Guadeloupe under tidigare dagar som varit. Jag fick bland annat möjlighet att åka med på en båt som körde runt olika klippor där jag fick se det fantastiska turkosa havet och även dem fina fiskarna i havet. Båten stannade på ett ställe och då fick dem som ville hoppa i och bada men också även snorkla. Fantastisk dag. Men det var inte bara den enda utflykten som skulle checkas av den dagen utan det blev även ett besök på ett zoo där jag bland annat fick se apor, sköldpaddor och många olika arter av fåglar. Det var superkul.

Tennisen har smått och gått kommit igång nu och jag har fått in tennisbokningar på både morgonen och eftermiddagarna vilket är jättekul, så nu börjar högsäsongen så småningom komma igång och jag har längtat så mycket efter att få komma igång med tennisen för det är ju det som jag är här för som prio 1. Givetvis ställer man upp i gruppen om jag behövs någon annanstans också men att tennisen är på g känns jättebra. Jag har haft lite dagar på stranden också och hängt med mina friends och sen var jag även med på en utflykt med några andra vänner för en heldag och besökte den andra delen av Guadeloupe. Alltså WOW vad fint det var där. Jag fick en tanke som sa att jag eventuellt skulle kunna tänka mig att bo där vilket jag inte kommer men jag skulle kunna tänka mig det. Stället heter Saint-Francois.

Idag är det fredag så jag och några vänner ska ta oss till båtmarinan lite senare för att äta middag och även ta en kik på nattklubbarna som finns där. Det blir spännande. Under förmiddagen idag så hade jag två dubbelbokningar på morgonen, den första 07:00-08:00 som var med en fransk lite äldre man som är från ön. Jag fick prata engelska vilket gick jättebra och det var hur kul som helst att få lära ut tennis på mer än bara ett språk som är svenskan liksom. Sen spelade jag med en 12-åring svensk tjej kl 08:00-09:00. Det gick jättebra men wow vad värmen är stark på tennisbanan kan jag säga. Den är starkare på tennisbanan än på stranden. När högsäsongen drar igång inom en snar framtid, kommer jag att stå på tennisbanan ungefär 6-7 timmar per dag. Jag kommer vara en god pepparkaka när jag väl kommer hem till Swedenland sen. Well, time to eat dinner with my friends.
Här kommer some pictures too

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments