Just nu sitter jag hos en tandläkare i Västerås och väntar på att min pappa ska bli klar så att vi kan åka till Mall of Scandinavia. Jag har varit sjuk hela helgen och har nu äntligen börjat mått lite bättre igen. Hade bara en lektion idag och eftersom att jag inte är helt frisk än så valde jag att stanna hemma och plugga hemifrån istället.

Innan skolan började så var jag två veckor i sommarstugan och under den tiden så köpte jag en del skolsaker (och en del annat). Jag tänkte att jag kunde visa lite av det och så om ni har några frågor så kan ni fråga bland kommentarerna. 🙂 Fick precis veta att det är minst 20 min innan allt är klart och jag har 8% batteri kvar så det är ju härligt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Just nu sitter jag på tågstationen och väntar på att tåget ska komma. I alla fall så var det första skoldagen på höstterminen idag och det var ändå ganska kul att vara tillbaka igen. Satt mest bara i grupp och diskuterade så det var en enkel start på terminen. I alla fall så glömde jag att hämta ut tågkort från skolan så min pappa skjutsade mig för att hämta det och så fick vi punka på ena bildäcket så det är lite kaos för nu måste vi åka till Västerås för att hämta ett. Och pågrund av allt detta så kommer jag missa träningen så måste ringa runt nu och hitta någon som kan instruera istället för mig.

Likes

Comments

Hej! Igår var jag i dojon på möten hela dagen ska jag vara ärlig så var det väl inte det roligaste sättet att spendera sista lördagen innan skolan börjar igen. Det var i alla fall kul att få se klubbens nya gym som vi väntat på i nästan ett år nu. Det var i alla fall riktigt fint.

Idag så vaknade jag mycket senare än vad jag skulle så hoppas på att det inte blir så problematiskt att gå upp tidigt när skolan börjar. I alla fall så har jag i dag bara handlat mat och köpt en hårddisk för att lägga över alla skolsaker på.

Likes

Comments

Hej! Jag heter Jannika men de allra flesta kallar mig Jann. Jag är 18 år och studerar Ekonomi och Juridik. På fritiden så tränar jag karate och är i stallet. Tidigare så har jag bloggat på devote i ca 5 års tid men det blev rätt mycket i skolan innan sommaren så jag hann inte med. När sommaren kom så hade jag ingen lust att börja igen och nu kände jag lite för en nystart. Hoppas att den bloggen blir bättre än den första! Ha det bäst så länge!

Instagram: @JannikaLarsson

Likes

Comments