​Hej gott folk! 

Bokade min one way ticket till Sydney för 5 dagar sedan och har sedan dess knappt förstått att det är sant. Att jag, helt själv ska flytta ner till Australien och verkligen leva life. Men har gjort detta innan, har som sagt bott i USA i ett helt år, så detta ska nog gå bra och det ska bli så kul att se vad Australien har att erbjuda. 

Kör en liten lista på vad jag har gjort hittills: 

💢 Visum 417

💢 Flygbiljett, avresan är den 26/10 och har två mellanlandningar ena i London och andra i Filippinerna. Hela resan tar dock 27h så ska bli skönt när jag har landat i Sydney. 

💢 Försäkringspapperna är beställda, kör försäkringen via min hemförsäkring det blir smidigast och billigast. 

💢 Uppsägning av min lägenhet, internett och elen är gjort

💢 Min mobil kommer frysas & lika så mitt gym-kort. 

💢 Bokning av hostel till mina fyra förta nätter är klart! Kommer bo på Maze Backpakcers som ligger precis vid centralen, där ska jag dela rum med 5 andra tjejer och förhoppningsvis bilda endel kontakter. 

____________________________________________________________________________________

Det som återstår är att tjäna ihop de sista slantarna, har fått jobb på Restaurang Sand och Hotel Riviera, kör några intro dagar där nu. Kommer även hoppa in på min mammas skola om de behöver personal. SÅ det är bara att slita de sista veckorna innan avresa. 

Fixa mitt CV och översätta det på Engelska, fixa rekommendations brev från min förra arbetsgivare och sen är det barra småsaker som packning, utflyttning från min lägenhet och småköp som ska göras. SEN är jag redo att dra iväg på mitt andra livs äventyr. 

_____________________________________________________________________________________

Likes

Comments