Aloha! Bilderna ovan är från förra helgen när jag och Debbie åkte till Waimea Valley och Waimea Falls. Ett jättefint område som man skulle kunna tillbringa en hel dag i!

Denna vecka har jag inte gjort någon särskilt. Det har varit så varmt och allt som jag har kvar att göra behöver man i princip en helg eller en heldag för. Men på lördag planeras det en stor "Sunset Beach Party" för hela skolan som vi studentledare håller på att styra ihop. Kan bli mysigt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Aloha! Gårdagens roadtrip var väldigt intressant! Vi startade vid Pearl Harbour och kollade på de viktigaste historiska platserna från andra världskriget! Bland annat USS Arizona Memorial. Men även USS Missouri, vart andra världskriget slutade (finns bland annat en bild på kontraktet). Efter det körde vi till the Byodo-In Temple, ett jättefint japanskt tempel som helt klar är en ny favorit! Därefter bar det av till Makapu'u, ett jättehäftigt område med mycket klippor, men som även hade blowholes och tide pools! Vilket fantastiskt avslut på en toppen roadtrip!

Just nu gör jag iordning för flytten till en ny värdfamilj. Ser framemot att få träffa dem imorgon! Ska bli skönt med lite variation!

Likes

Comments

Aloha! Idag var en helt perfekt dag! Vi startade roadtripen med att vandra upp för Lanikai Pillbox Trail, för att sedan åka vidare till Dole Pineapple Plantation, därefter snorklade vi vid Sharks Cove med sköldpaddor, för att sedan se ännu fler sköldpaddor vid Turtle Beach och därefter avsluta dagen med att kolla på solnedgången vid Sunset beach! Wow! Vilken dag! Imorgon fortsätter roadtripen till andra delar av ön. Ser fram emot det! :D

Likes

Comments

Aloha! Inte varje dag man kastar sig ur ett flygpland runt 5000meters höjd! Det var helt fantastiskt! Helt klart något jag måste göra fler gånger! Känslan att falla genom molnen och luften är helt fantastisk! Man kanske borde utbilda sig till fallskärmshoppare? :)

Likes

Comments

Aloha! Här kommer lite bilder från helgen! Jag och några vänner bestämde oss för att vandra upp till ett vattenfall vid namn Manoa Falls! För att komma till vattenfallet så var vi tvugna att gå igenon en jättevacker regnskog. Och på tillbaka vägen så började det spöregna så vi dansade hela vägen dygnsura och med jätteleriga skor haha.

Likes

Comments

Aloha! Igår var en riktig toppendag! Jag och några vänner hyrde kajaker och paddlade ut till en jättevacker liten mini ö! Utsikten var helt fantastisk! Önska varje helg var som denna!

Idag ska jag och två andra tjejkompisar hyra en bil och bland annat se några vattenfall, ett japanskt tempel och troligtvis Turtle Beach m.m. Foton kommer senare!

Likes

Comments

Aloha! Är så himla blessed för att ha dessa underbara vänner i mitt liv! Tvyärr så lämnar några Hawaii nu i helgen, inte bra.. Men är så tacksam för att fått chansen att lära känna alla! Ni är bäst! ❤️

Likes

Comments

Aloha! Den här helgen har varit fylld med roliga äventyr! I lördags åka jag och en vän till North Shore igen! Helt klart en av mina favoritställen här på Oahu! Där shoppa vi lite och snorka med havssköldpaddor! Det var riktigt magiskt, 4 stycken hade vi turen att simma med! Och idag så åkte vi till Hanauma Bay och snorkla lite mer. Kanonfint ställe! (De första bilderna i inlägget är därifrån!)

Likes

Comments

Woow! Igår upplevde jag nog ett av det vackraste jag någonsin gjort! I Honolulu varje år på Memorial Day så skickar de ut lyktor på havet för att hedra alla soldater som stupat i krig, släktingar och förfädrar! Ett väldigt känslosamt event, men helt magiskt vackert! Till hula dans och typisk hawaiiansk musik skickar man ut lyktorna i solnedgången och ger tanken till de man älskar som gått bort. Som sagt väldigt känslosamt, men ett måste om man har möjligheten till det!

Likes

Comments

Aloha! Idag tog jag en heldag för mig själv och vandrade upp för vulkanen Diamond Head för att sedan svalka mig på Waikiki beach! Perfekta dagen för att fira att jag nu har bott på Hawaii i 1 månad! Har nog vandrat non stop idag sedan 10Am, men såå värt! Detta ska göras oftare! Malama your life and be pono! Hang loose. \m/

Likes

Comments