Alltid när jag ska skriva ett inlägg har jag massor av inlägg jag påbörjat och aldrig avslutar. Nu gjorde jag de igen 😂 Påbörjade detta dagen innan.  Har helt tappat vad jag skulle skriva om då. 🤣

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

usch ibland käns de som min hjärna är extra speedad.  jag är som jag är men nu i typ två veckor har jag varit så bläää.  får alltid ångest också för jag babblar för mycket och tänker mig inte för. de är inte alltid positivt. 
samtidigt har ju väldigt roligt så bara hemskt är de ju inte. 
fart och fläkt.  ska.bara sluta få ångest.  jag är som jag är och alla som känner mig vet ju de och vet att dom kan stänga av. ibland dyker nya människor upp och dom blir ju säkert jävligt rädda innan dom förstår att jag inte är såhär galen alltid. väljer dom att stanna blir jag ju glad, och väljer dom att gå är de kanske en förlust för båda?  vad vet jag 😍 har så mycket att skriva. 
varit utan internet några veckor. eller haft internet men väldigt dåligt mobildata. 

puss så länge

https://open.spotify.com/user/queentizzan/playlist/0FVxob4BYFmD3915URtvWB

Likes

Comments

Jag försöker ta död på min prestationsångest.  Idag gick jag upp med Leo vid halv sju.  Ni som känner oss vet att han.är 700% från han vaknar till han somnar.  Vi försöker med avslappningsövningar under dagen så han får varva ner mellan varven. Men man är juh inte perfekt så varjefall blir de inte av. Men vi åt frukost och vid åtta va vi ute i trädgården och låg i gräset och filosoferade.  Sen kom Jacobs kompis och hade sin bror med sig. Vi laddade nog runt 300 vatten ballonger,  såklart uppdelat på två ggr.  Sen fick jag in diskade å bakade bullar vi kunde äta. Sen fixa lite i trädgården,  hämta min kompis dotter på dagis för att passa henne lite akut en stund 😍  vid halv fem bad jag vännerna gå hem och tvingade Benjamin att laga mat,  sen dog jag. Jag blev heeelt slut.  Hannes somnade och sov till halv nio.  Jag hade tänkt be Benjamin passa två sovande små så jag kunde gå men båda va vakna och han kan ta dom de vet jag,  men känner ändå att jag inte ville be honom idag. Alltid detta dåliga samvete. Bestämde mig att jag skiter i att gå idag.  vet att de får mig att må bra och hämta kraft men idag kände jag bara att nääää
.fuck it.  De är en ny dag i morgon.  Har knappt suttit på röven på hela dagen. 

Ja nä men de va väll min dag. Haft fullt upp å ändå ångest att jag inte gjort något 🔫🔫🔫🔫

Likes

Comments

jaha då var denna dagen över kan man väl säga. 
har haft mysigt med barnen. Promenerat och handlat lite haft vattenkrig och bla bla bla.
pallar inte rabbla upp de.

Har så ont i mitt huvud.  är skit känslig för biverkningar på mediciner. Nu hade jag slarvat att beställa hem concerta så fick den där andra sorten. egentligen ska de ju stå på mitt recept att jag inte ska kunna byta ut. men tänkte ja testar.  Haft huvudvärk sen i torsdags.  Inte huvudvärk som i huvudvärk men om jag böjer mig känns de som de dunkar. fett rädd att få jävla hjärnblödning eller nåt.  Har dödsångest som fan så kämpar emot att inte då värsta paniken.  emellanåt så vågar jag knappt röra mig för jag är rädd att kola vippen. Men fick nytt recept nu ska bara apoteket få in medicin så jag slipper dö.
Har tydligen glömt kaffe idah också.  Kom på de när Love skulle baka chokladbollar. 

Ja nä pallar inte ha ögonen öppna Mer nu.  lägger lite länkar till Spotify. 

snart

https://open.spotify.com/track/0ScQXXnjMCqgu4XFB96dXr

https://open.spotify.com/track/7shcnBgfWJ6AT7jmvAw4xO

Likes

Comments

Ja ni förstår juh säkert varför 😇

Jag är inte bara fantasiskt snäll och omtänksam,  jag är dessutom förbaskat snygg, ellr vad är snygg?  Jag är söt och gullig som en liten hundvalp. 

Måste ägna detta inlägget att hylla mig själv för jag är så jävla bra?!  För den sakens skull inte bättre än någon annan. 

Jag har så lätt att tona ner mig själv för jag är så jävla intensiv egentligen.  Jag måste plocka fram mitt spralliga jag lite mer. Fast lära mig gränsen att inte vara för mycket. 
Jag har så lätt att säga saker sen får jag ångest för de, men de är juh så jag känner tänker och tycker. 
Ibland kan man bli häpen över vad folk säger som är ärliga jämt. Nu menar jag inte att jag inte är ärlig men ni vet dom som säger vad dom tänker. Och nu menar jag verkligen inte negativa saker. En del hävdar juh att dom alltid säger som de är men de gör dom bara när dom får trycka ner en. Jag säger hellre sanningen som kan lyfta folk. Sen måste man absolut höra saker som man inte billigt glad för. Men de gäller att säga de så... ...  Nu avbryter jag mig själv känner jag för jag håller inte med mig själv 😂    min inre röst ni vet de säger att någonstans är de mottagaren som tolkar...   Ni vet, jag ansvarar för vad jag säger men inte för vad du förstår?  Är de så man säger?  Man behöver inre säga att andra är fula och dåliga, man får kanske lära sig att uttrycka sig så man kan bli förstådd lite.Fy fan vad jag är komplicerad för mig själv. Jag gör och säger på ett sätt för de är så man lärt sig, finns kanske inga rätt och fel eller så finns de massor.
Jag har en tendens att ta åt mig när min man säger saker, han menar inget negativt och säger någon annan samma sak tolkar jag de helt annorlunda.  Då borde de vara jag som måste lära mig att inte ta åt mig av allt alla säger.  Och hur fan kom jag in på detta?  Så är de att vara jag. 😂

jag håller mig till att lägga upp bilder känner jag.

Återkommer när jag har mer samlade tankar,  eller innan 😂 för annars lär ni aldrig se mig mer.

hej Svej

DU är värdefull! 

Likes

Comments

Allt för länge har jag släpat runt med människor som bara gör mig illa   som tar mig förgivet, som ljuger och trycker ner mig och min familj.  Människor som bara tar så mycket kraft i från mig. Ja jag vet man blir bara av med så mycket energi som man tillåter sig att bli av med så troligen är jag trasig. vissa människor behöver man bara se deras namn på inkommande samtal och man blir så matt i kroppen. 
en del har jag faktiskt vänta ryggen utan att ens berätta varför. Just av den anledningen att dom inte skulle förstå. 
Dom är inte där än i sin utveckling att dom förstår vad dom gör fel. Jag behöver människor jag kan växa tillsammans med, inte som jag blir utmattad av.
Att vara ärlig och uppriktig handlar inte bara om att inte ljuga, de är så mycket mer. 
svårt att beskriva hur jag menar.  Är dålig på att förklara. 
Men de är bara känslan man har, har man gått i flera år och känt att detta är fel, men ändå fortsatt relationen för man inte vågar annat. detta handlar om människor som gärna vill förstöra för andra om dom känner sig attackerade, som inte skyr några medel,  dom vet ens svaga punkter och använder dom. Får väl dock säga att en person gjort mig lite imponerad. 

Jag är rädd om dom jag vill ha i mitt liv och förväntar mig faktiskt att dom som vill ha mig i sitt liv faktiskt också är rädd om mig och värdesätter mig. 

Jag har en person jag brutit med nu efter många många år.  Ett svårt band att klippa, men jag måste.  Personen i fråga har tryckt ner mig så länge jag kan minnas och jag har levt på hoppet att de blir bättre.  Men nu går den även på mina barn som h+n inte ens någonsin brytt sig om att lära känna. klankar ner på dom,  varför för man så?
Så nä hejdå med dig. 

Annars har jag väl inte så mycket mer att tillföra denna vackra kväll.  Mina små pojkar somnade redan innan halv sju idag så jag har haft semester kan man säga 🙊

Nu ska jag lägga mig och lyssna på guidad meditation och se om jag kan sova.

Likes

Comments

Vaknade av att hannes skrek neej neej i sömnen.  Mitt hjärta alltså.  Nu kan jag inte somna om. De ligger en Jacob en Love en Hannes en Bosse och en kisemojsan och jag i min säng 😂  Jag funderar om man ska sätta ihop en dubbelsäng till så de finns mer plats 😂 Iofs brukar inte Jacob ligga här men han somnade när vi kollade på film. 🙊 Han som inte va trött klockan halv nio.  🐙
Har haft mardrömmar så jag försöker hitta roliga saker att titta på så jag kan somna om.

Tänkte om ni har brist på annat att göra kan ni juh kolla på The flash på netflix.  Jag är inte en titta på tv typ.  Men sen satte vi tv i sovrummet...  något hände. 

The Killing är ett måste. 
Sen då The flash
vad tusan har jag mer sett.. Arne dahl
och snabba cach men de va typ bara ettan som va bra.

nu kollar jag och Love på arrow..  Eller ja inte nu nu utan nu... Ni som hajar förstår. 

började även se en serie min syster yster tipsade om. good witch.  tänkte ha den som "när barnen sover"  serie.

Nu ska jag försöka komma till ro och somna.  Får lägga mig i fotändan med Bosse så jag får lite plats 😍

Likes

Comments

Idag är en sån dag som mina barn vill sitta i soffan och titta på tv, jag tänker inte säga emot.  Öppna förskolan är stängd idag så vi kan väll likabra passa på att slöa 😂 Vi glor på monsters Inc.  Funderar att baka men väntar till Love kommer hem.  Annars lär han nog bli lite ledsen.
Har inte så mycket vettigt att skriva idag känner jag. Har en massa tankar men vet inte om jag orkar. Blir bara upprörd och de finns juh ingen mening med de 🙊

Likes

Comments

Har juh skrivit innan om själsvänner..  själsfränder,  tvillingsjäl osv.

De slog mig nu att jag ofta eller ibland ser någon. kan vara både via nätet eller i de vi kallar verkliga livet.  Låt säga som innan då kag spelade mycket wordf..  då kunde jag bjuda in 20 random tex och sen såg mn någon och kände inom mig att den kommer skriva. Jag skriver inte först och inom en tid så skriver personen.  Sen har väl de aldrig direkt lett till vidare kontakt utanför just spelet men ändå känslan att ha tänkt att den skriver och den gör de.
Så kan de även vara ute bland folk. Jag kan lägga just en person på minnet på låt sätt,  inte för den där då sticker ut utan de är nog undermedvetet. som att den är markerad med en neonpenna,  ni vet som en del gör i sina skolböcker för att minnas just dom sakerna.  Plötsligt en dag så möts man och börjar prata.  Precis som de va förutbestämt men när tiden är rätt.  Och bara för man inte pratar mer än just då kanske så innebär juh inte de att tiden inte bara rätt för under samtalet /samtalen har man juh säkerligen lärt sig något.  Inte bara jag utan även den andra. 
Tycker de är coolt att jag kan känna så.  Nyfiken såklart på om andra upplevt samma. ? 

Nu när jag såg bilden på Bosse som jag valde att lägga upp så slog de mig..   Kanske skrivit om just detta ämne innan men inte om Bosse TROR jag. 
Men så fort jag såg honom på bilden jag fick av min vän så kände jag att vi hör ihop.  Hade velat fram och tillbaka sen Myra "for hem"  om jag verkligen skulle ha hund igen.  Sen kom han och redan från första stund va de som att vi känner varandra, ni vet känslan av fullbordan...  fan de e svårt att sätta ord på ifall ni aldrig upplevt de eller tänkt på de.  Men de va som pusselbiten kom på plats,  jag blev hel.  Jag har varken ältat Tyson eller Myra så som jag alltid gjort med Tyson innan Myra gick bort.  Tro mig Myra va mitt allt men INGEN kan ta Tyson plats s.a.s.  Men Bosse,  ibland kan man nästan tro de är Tyson och de sjuka är (ni som jag brukar prata sånt här med VET detta)  Jag har haft känningar av Tyson väldigt mycket.  Har sett honom i ögonvrån,  hört hans steg osv. Sen Bosse kom är de borta.  De slår mig nu undertiden jag skriver. Kanske jag fått en skymt av att han va på väg tillbaka till mig?  Myra dör exakt samma dag som Tyson fyra år efter,  seriöst hur stora är oddsen.  De finns 365 dagar på ett år och hon dör exakt på hans dag.  Har känt från början att bara de i sig betyder något.  De vet ni också som jag pratat om detta med.  Att de betyder Bosse vet jag såklart inte men de kom till mig nu så jag känner att så är de.  Är Bosse Tysons själ?  Hur stora är oddsen att någon man egentligen inte känner utan bara mött online och följt varandra utan att egentligen ha pratat vidare mycket erbjuder en en hund bara sådär?  ärligt alltså?  Igår plockade jag undan Tysons pass som av okänd anledning låg framme, De i sig frågasatte jag inte men de slog mig att de inte gjorde ont i mig att titta på de.  De värker inte lika hårt i mig när jag ser bilder filmer på honom.  Ibland kan jag inte ens prata om honom utan att vackla i rösten och känna hur hela mitt inre knyter sig och tårarna bränner bakom ögonlocken.  Jag kan iofs känna lite nu när jag skriver,  förr hade jag inte klarat ens de. Med förr menar jag bara ett halvår tillbaka typ. Saker faller på plats helt enkelt.

Nu ska jag inte skriva mer om de, de blir för tungt känner jag.  Nu ska jag städa lite medans barnen bygger klossar sen ska jag försöka orka mig ut.  Idag är en sån dag jag bara vill ligga i sängen å kolla netflix. 

Likes

Comments

Den frågan får 🐑 man juh ibland... 

Ja du jag har inget svar på de.
idag så pratade vi om körkort.  jag sa att jag dels inte vill ha körkort pga min panikångest när jag kör bil.  De va en dålig ursäkt.  Fast är de de? Nu pratar jag för mig själv så inte någon tar åt sig osv..  När jag sätter mig bakom ratten på en bil och ska köra så börjar mitt hjärta skena, jag känner mig yr och blir svimfärdig.  När jag väl kör känns de som jag inte ens är här.  Varje gång en bil kör förbi så vill jag blunda jag håller på att kräka, Jag spänner min kropp och bromsar.  Ibland funderar jag på om jag ska testa att köra över på andra sidan.... Ja ni förstår. mig bakom ratten är inte en bra idé.  Jag känner inte att jag måste uppfylla alla andras dröm om att jag har körkort och riskera mig själv och andra.  Men hur svårt ska de då vara att "skärpa till sig" Panikångest är juh inte så farligt (säger ingen som haft de) Ja man kan bli fri från de de antar jag blivit också på dom flesta plan. Förr vågade jag inte ens gå ut för jag va så rädd, nu undviker jag inga situationer så... förutom att köra bil.  Kanske något jag så småningom kan arbeta med och ta mig genom men just nu har jag andra prioriteringar. 
Har gått och funderat hela dagen på hur svårt de ska vara. De är inte de att jag inte tror jag kan.  Jag har kört bil massor av gånger och de har gått bra,  vi har kommit fram utan olyckor.  Men mitt mående under tiden,  min panikångest,  min stress...  Mina tankar...  Nä de får vänta.  Jag blir säkert mogen för de sen....   Så sluta nu tjata om mitt jävla körkort snälla.  De blir juh bara så att jag ifrågasätter er förmåga att förstå vad andra säger eller om ni helt enkelt bara tycker de är roligt att fråga och tjata.  Den här personen sälar jag aldrig pratat med innan så han kunde juh inte veta och jag tror självklart inte att han menade illa. Hade heller inte lust att sitta inför en grupp människor jag egentligen inte känner och berätta detta jag nyss skriver.  Har inte en aning vem som läser min blogg iofs men de känns ändå lättare att skriva än att prata.
Självklart när han sa att de är bättre jag säger att de handlar om ointresse att jag säger de än att de är pga panikångest...  Så sa jag..  visst så är de kanake då. Jag är ointresserad.  De kändes rätt då att svara så. 

Annars flyter de på. Har nog äntligen börjat få rutin vad gäller att gå på öppnaförskolan och kyrkis med barnen. Dom tycker de är så mysigt och roligt.  Jag mår bättre när jag har något att göra också. 

Likes

Comments