funderar om jag kanske redan skrivit om förväntningar? minns fan inte.

Antar att jag inte är ensam att ha förväntningar på saker och när de inte blir som man förväntar sig så blir man besviken. kan juh handla om precis vad som helst. Om en relation, en kurs, en film en restaurang .. ja precis vad som helst. Man blir besviken att maten inte va så god som kompisen sa att den var eller att filmen inte va så bra som alla andra tycker. Man blir besviken att den där personen inte alls är som när man möttes första gången. Ja ni vet hur de är garanterat.

själv känner jag nog ganska stor press på att alltid vara rapp i käften glad positiv pigg och rolig. De är juh mest då jag är social för när jag mår dåligt, saknar ord är trött å skit negativ så undviker jag umgänge.  Mest bara min familj som känner som sidorna. Och så är de juh för jag Alltid är med dom. Inte för jag sätter på en mask ute, eller de gör jag juh säkert ofta. Är nog fan ganska bra på att bära mask. Dels för jag  känner att jag inte vill lägga mitt mående på andra för vare sig man vill eller inte gör man juh de på dom som fortfarande lever i att de är andra som påverkar hur man ska må och känna. Dom som fortfarande inte vet att man ansvarar för sitt eget mående, sina egna tankar och förväntningar. Men visst smittar ett beteende av sig. Men du väljer juh själv om du vill leva kvar i att busschauffören va otrevlig mot dig när du steg på bussen. Då är du juh redan sur och grund och botten men väljer att lägga de på någon som bemöter dig tråkigt. Du vill inte ta ansvar för din egen negativa känsla i hela säger helt enkelt att de va någon annans fel att du blev sur hela dagen.
Varför ger du en person du inte känner så mycket makt i ditt liv att den kan förstöra hela din dag ?

Nu kom jag av mig. De är de värsta med min röriga hjärna. Hålla fokus .. Många tycker jag ska börja skriva men de e juh de hör som stoppar mig att jag plötsligt läser mig och glömmer vad jag tänkte. Så antingen upprepar jag mig eller svävar in på annat.

Men jag tror jag nått min poäng.
Jag förväntar mig tyvärr alldeles för mycket på människor. Inte att dom ska få mig att må bra men att dom ska stå för vad dom säger. Men de är juh för jag har svårt för förändring så de ligger juh hos mig.
Om någon plötsligt avbokar något jag ställt in mig på så blir jag helt förvirrad. Jag jobbar på mig själv att inte bestämma med människor jag vet gärna bestämmer i stundens hetta å sen ångrar sig de gör jag för att inte bli besviken och irriterad på den personen för de är juh en rättighet man har att ändra sig. Som sagt ligger de juh hos mig att kunna hantera de. Däremot är jag väldigt försiktig själv med att lova saker för även jag är människa som dels har mycket ångest som tyvärr styr mig mer än jag önskar. Man lär sig juh som sagt av alla situationer man hamnar i och är man som jag lite väl för observant på människor jag möter så lär man sig juh ganska snabbt även av dom. Och de har jag juh alla att tacka för som "svikit" mig. Eller som jag känt mig sviken av kanske man då ska säga 🙄😂

Fy tusan vad de är jobbigt att ändra sitt inlärda tänk. Samtidigt väldigt intressant och givande. Kommer på mig själv sååå många ggr om dagen med att tänka som jag inte vill tänka.

Nu menar jag inte att man ska lova folk saker å skita i de för att de är dom som ska kunna hantera ditt svek. Då slutar man troligtvis väldigt ensam. Varje handling har en konsekvens. Jag vill vara en bra människa, jag vill att andra ska kunna lita på mig och känna sig bekväma med mig och för att dom ska kunna göra de krävs de ju att jag inte sviker löften bla, och att jag är tydlig med mina avsikter och handlingar.
jag kan juh aldrig kräva de av någon annan men jag hoppas juh .. ja kanske till och med förväntar mig 🙄😂 att de kommer av sig själv. Jag har lärt mig att inte lägga energi på människor som gör att jag bara blir frustrerad .. ja .. okej .. människor jag känner mig frustrerad över för att dom inte uppträder som jag förväntar mig att dom ska bemöta mig eftersom jag bemöter dom som jag gör.

för fan nu ger jag upp.

sen såg jag en bild i morse som fick mig att fundera på för vem man gör sig fin.
För vems skull sminkar du dig? För vems skull målar du naglarna ?
För vems skull köper du höga klackar?

tycker du de är skönt att gå i så tighta jeans att du knappt kan sätta dig utan att de spänner. eller att gå i så höga klackar att de gör ont i både fötter och höfter. För vems skull koppar du bort ögonbrynen för att måla dit ett par nya som ser exakt likadana ut som någon annans? För vems skull strövar du efter att se ut som en kändis eller alla andra. Diskuterade detta dels med mig själv idag för visst vill man vara snygg.. fast va tänker jag då... vadå vara snygg? vad är snygg, vem tycker jag är snygg?
ja jag vet inte.. å nu har jag i te tid med detta mer . de får helt enkelt bli nästa inlägg.. eller varjefall ett framtida inlägg kanske.

en sak jag kom på... många lägger juh upp lättklädda bilder på sig själv. har själv gjort de en gång i tiden.. faktiskt enbart för att få killars reaktioner kan jag helt ärligt säga.
och nog fick jag de fast jag va fet som tusan. kan faktiskt inte minnas att jag fått så mycket hat för de. säkert en och annan som påpekat de men inget jag lagt på minnet så direkt. Mycket perversa gubbar däremot men de sket jag i då.

Men de jag tänker på nu är ... de är många överviktiga som lägger upp lättklädda bilder på sig själv och alltid med en förklaring till varför.. typ att dom också har rätt att göra de fast dom väger mycket osv.  då är min fråga?! varför måste man förklara. om man är stolt över sin kropp oavsett storlek och form ... varför måste man då förklara sig ?  de är juh du själv som är hindret då? du förväntar dig att folk ska reagera negativt för du är tjock så därför förklarar du ?
du har redan när du bestämmer dig för att ta bilden och lägga ut den inställningen att folk tycker att de är oacceptabelt?

jag har slutat lägga upp såna bilder. Inte för jag inte gillar min kropp utan för att jag inte bryr mig om folk tycker om mig när jag är naken. De skiter jag fullkomligt i för min kropp tillhör juh som sagt mig. De är juh de många vill påvisa... detta är min kropp nästan naken ...  men okej ... vad har du själv för syn på en kropp? säger de vem du är?  vad du är bra på?  vad du har för intressen? vad din favorit blomma är?  dina innersta djupa tankar. Kan du se på en kropp att jag älskar att gå barfota ute i naturen? Att jag älskar att ligga i gräset med armarna utsträckta och titta upp i himlen och se roliga moln figurer? Att jag älskar att titta på stjärnorna och månen och att jag älskar att gå i skogen och lyssna på vad träden och vinden har att säga till mig ?

varför måste jag säga att jag bantar hur mycket jag väger och vad jag vill väga?
varför jag blev det, varför jag fortfarande är de?  
ja jag gör de själv ibland. inte bantar men förklarar varför jag e fet. vem fan bryr sig egentligen?
när jag dör vill jag att människor kommer ihåg vem jag är innuti min kropp. vem min själ är kanske man kan uttrycka de.

ja jag kämpar på med att acceptera min egen kropp. Inte att du ska acceptera den utan att jag ska göra de. Jag vill älska mig själv för den jag är. Men jag vill inte behöva göra de för sin skull. Jag målar inte mina naglar för din skull. Då skulle dom troligen inte ha olika glittriga färger och vara avskavd hör och där. troligen skulle mina naglar heller inte vara ojämna och korta och tuggade på.
Skulle jag ha mitt hår för din skull skulle jag troligen borsta de oftare och färga de i någon trenig färg.
ja nä jag orkar inte.
ni får såklart göra exakt som ni vill de är väl de som är fördelen.
gör som du vill. förklara vad du vill lägg upp vad du vill de är jag som ska lära mig att inte analysera och tycka de är tragiskt att ytliheten tar över.  jag vet ju att jag själv inte lägger ut dom fulaste bilderna på mig själv. man vill juh ändå se lite söt ut 😂😂🙄

ja som sagt de är lång väg kvar eller inte... tills jag är helt frigjord från dessa jävla bojor man fått på sig och valt att fortsätta leva med alla år. som man tyvärr även gett sina barn fast man försöker att inte ge dom de. men först när man inser hur de är kan man juh jobba med de.
man hör att om man är medveten om ett problem kan man göra något åt se. och man. går år in och år ut och är medveten om något man inte förstår. förens flera år efter. såklart olika för alla hur lång tid de tar att vakna upp.

tack för att du orkade läsa mitt hjärntrassel

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

så jävla sömnlös. började äta ny medicin. Ritalin så slipper ni vara nyfikna. första veckan blev jag fett aggresiv. eller lätt retlig. irriterand. men tack å lov gick de över. sen blev jag skit trött. bara trött och gäspar å vill sova trött.  har dock sovit jäkligt gott på nätterna vilket va ett tag sen sist. först igår började jag orka saker. då är jag nog inne på vecka tre. idag orkade jag mig på en promenad. kort men ändå. isande kallt. ja jag brukar tjata att jag älskar vintern å de gör jag. Men de glömmer jag ibland.

skulle lägga upp en bild på vintern men hittade den inte.

på tal om den texten... ja så är det!
jag har alltid ångest för de mesta jag gör och inte gör och säger och inte säger och allt där emellan. men ja.. så e de med de. man får bara gå..

fan mycket man lär sig här i livet. bättre sent än aldrig.

tror jag känner mig trött för min jävla arm jag har ont i också. den dödar mig. förlamar mig osv .. vill klippa av den.

ofta känner jag mig så jävla tråkig som inte sminkar mig å bryr mig om mode å inredning å skit. men sen kommer jag på Instagram och inser att jag älskar att jag inte bryr mig om smink och mode och inredning... de är så skönt att bara vara jag. intrerad av andra saker som inte syns men ändå finns. ofta jag kommer på att jag älskar mig själv och den jag blir av alla lärdomar jag får varje dag .

ibland gör man sunkiga impulsiva saker som man får ångest av. men jag har juh ångest ändå. så att inte göra och ha ångest för de eller att göra och ha ångest för de? vad är lixom skillnaden?

nä nu ska jag försöka sova. råkade ta min medicin nästan två timmar försent.  skulle börja med mina rutiner på som två små men ja de gick juh inte så bra.

sov gott ❤️👑

Likes

Comments

bajskorvsskitfis.

Jag vill egentligen vara skit negativ för de kan vara skönt en stund men jag vill vara glad och tacksam.

varjefall har jag mått skit ett tag
ja nästan två år faktiskt.  deprimerad,  trött omotiverad förstoppad och uppsvälld mage  fisig, iskall. jag fryser hela tiden vilket jag inte gör normala fall.  fruktansvärt ont i mina äggstockar,  ja massor. å så klart hänger mycket ihop och kanske allt egentligen även om de är pga olika saker. som tex kan jag minnas från jag va gravid att när jag va förstoppad så fick jag ont i äggeriet eller ja där i krokarna.   Så de ena ger lixom de andra.  va hos läkaren förra veckan för jag haft ont i mina armar länge. Han tig massa prover jag fick svar på idag. å har för lågt sköldkörtel tjosan och ja de är kanske inte världens undergång och andra har de värre buhuu buhuu..  Men för.mig..  samtidigt som de känns som en lättnad såklart att veta att de är något fel, de går att få hjälp så känner jag jag bara fitta fan helvete vad jag blir så jävla trött. känner mig smutsig äcklig och sjuk. å nä kära lätträknade jävlar, läser ni detta å har samma problem så behöver ni inte gråta för de är MIG jag tycker så om, inte dig!  De är såhär omoget jag vill uttrycka mig just nu helt enkelt.  

läkaren sa juh att jag hade ont i armen för att jag e fet. Han uttryckte inte sig exakt så men de e min tolkning.  De som verkligen hände va att han kände och klämde på armarna och såg förbryllad ut sen sa han att jag va tjock. Han ville inte lyssna på att Jag hade gått ner 20 kilo sen jag födde mitt sista barn utan jag va fet här och nu. då äter man automatiskt dåligt och mycket.  Mina hormoner osv skiter han i.  men ja han tig dessa prover jag är tacksam över.  men kommer ändå byta läkare och vårdcentral så får dom hjälpa mig. jag är fet och behöver lägga om kosten pga min pco.  jag tänker på de men jag är nog slarvig med just de. Men de betyder inte att jag äter bara fel jämt. Men eftersom jag jar pco å bör äta enligt GI så ja.. De är bara diet som klingar så fett dåligt i mina då jag förknippar de med att banta å jag hatar banta. Men de vet ni redan så släpper de.

summan av kardemumman så är jag tacksam att han ö då tog min dödliga fetma på allvar och yig dessa prover så jag kan få komma igång med att ändra min kost ännu bättre helt enkelt och få hjälp med de här sköldkörtelskitet osv.

så tack! 

Nu har jag bölat färdigt nu kan jag se de positivt.
tack för du pallade läsa mitt böl.
Eller gjorde de även om du inte pallade 😂😜🤣

Likes

Comments

japp de har jag och de är så jävla jobbigt för jag mår illa och blöder..  Ja de e juh de man gör när man har mens. blöder blod som rinner ut ur vaginan 😂
fy fan. jag jar gråtit i morse också för de gör jag när jag har mens.
satt och läste om hur den här planeten blir förstörd..  Och så tycker man de är så hemskt med naturkatastrofer...  Men att människor är katastrof och mejar allt dom kan är juh helt okej för vi är ju människor och de är så vi gör?  alla vill vara mäktiga,  alla vill ha och ha.  med alla menar jag inte alla! jag är väldigt mycket för att förtydliga har jag märkt. undrar varför egentligen.  kanske blivit ifrågasatt mycket?  för så är de juh också...  alla vill ha ärliga vänner ändå är de alltid ärliga människor folk pratar skit om 😂 dom som vågar vara sig själv, vågar stå upp och säga sin åsikt,dom ska tystas,  inte synas.  Inte ens när dom har mens. 
vad är okej att säga, vad är okej att vara ärlig med?  allt folk frågar om råd...  Då kan man ge ett ärligt svar.  sen vet i fan om man alltid måste påpeka allt alla gör, hur dom tar hand om sig hem, sitt yttre, sina djur osv. sålänge de inte går helt över styr.  Men frågar dom inte måste man inte säga även om man behöver en kall dusch ibland för de får juh varjefall mig att tänka till.

Ja.nä nu ska jag och min mens duscha å laga lite mat. Inte samtidigt såklart för jag har ingen dusch i köket och inget kök i duschen. torka tvätt borde jag också. kom nyss på att jag tvätta en maskin strumpor i måndags som fortfarande ligger blöta i en tvättkorg.  Så kanske borde tvätta om de jag vet inte. 

mina bindor har en fisk å jag älskar de.
läste på Instagram om någon som blev kränkt över de hela. varför ska tjejer ha ett fiskmönster i trosskyddet 😂
ska inte håna henne de e dumt, men seriöst.  jag vet inte varför man blir kränkt egentligen.  en sak om någon säger att du ska ha den här bindande med en fisk på för din fiffilura både fjällar å stinker som en rutten fisk. då är de lite ledsamt.
annars är de juh skit kul.

De va lite den där bilden som triggade mina tårar i morse.

vet inte hur korrekt deras engelska är för jag är inte så haj på de. Eller jo dw e jag men ja.. orkar inte för jag har faktiskt mens idag.

Likes

Comments

skrev ett as långt inlägg men ångrade mig.
jag är så jobbig med mina tankar. 

ville väl mest skriva att jag inte förstår varför man måste bråka med alla som inte tycker som en själv.  jag har svårt att se dig som en stark människa om du måste trycka ner andra för att få sin åsikt hörd.  När man måste hänga ut andra för att nå ut med sin poäng,  när man måste spy galla över dom som inte tycker samma. då är man inte stark och säker i sina åsikter.  då är man osäker och rädd. fast de är ju vad jag tycker.  tycker du inte som mig så är de upp till dig.  Man är på forum tex du gör ett inlägg och du får mothugg,  du säger din syn på saken respekterar andras åsikter.  tackar för råd och tips och väljer att där avsluta diskussionen för andra bara idiot förklarar,  hugger och hävdar att dom har rätt och du och alla som tycker som dig är dumma i huvudet.  när du sen väljer att inte diskutera mer är du en feg jävla mes osv.  😂 fast de handlar ju inte om att inte diskutera mer utan man lämnar för man har sagt de man ville och man är säker på sin åsikt och behöver inte bråka eller övertyga andra att du har rätt och dom fel. dom tycker juh att sitt sätt är rätt och då är de juh de för dom och deras vänner och bekanta.   varför ska jag behöva säga att dom är dumma i huvudet.  dom talar juh så bra för sig själv? 
jag blir så arg ibland så jag kokar. Hade nog kunnat säga ett och annat opassande. konflikträdd? kanske jag vet inte.  eller så lägger jag bara min energi på människor som är intresserade att lyssna utan att idiotförklara för dom tycker annat. 
många, många vänder sig till mig för att prata.. ofta om sånt dom inte kan prata med andra om just för dom vet att jag inte dömmer.  De låter kanske dumt när jag skriver de men ni som förstår mi förstår..  Men jag älskar att ni vänder er till mig för man får så mycket tankar som man annars inte hör eller läser.  Ibland är de tungt att bära men oftast bara roligt och äventyrligt. 
❤🎁💞🎂🎈🎉

funderar mycket på vad fan min blogg ska handla om egentligen och för vems skull jag skriver den.
jag har så jävla mycket funderingar på de här med människor och beteenden. Har själv lite lustiga sådana såklart och de är lika intressant de.

och jag skriver med för min egen skull Men ändå kul om någon läser. Vill inte ha någon stjärn blogg med massa läsare och krav att uppdatera hundra gånger o veckan. De har jag redan snapchat till och hela typ 18 vänner hahah 🤣 
vägrar kost och hälsa och motion finns Sååååååååå ofantligt många bloggar om de. Så de ska jag skona er från.  Men ibland måste jag juh dela med mig av bilder på typ grejer till mat.  som idag hackade jag en massa grejer..  basilika chili citronmeliss och vitlök..  fy fan vad de luktade gott..  Och de såg så gott ut..  
Ja nä nu ska jag pinka å städa å sätta maten i ugnen å ja allt man måste. 

Likes

Comments

Låg och funderade som vanligt på vänskap.  vet inte varför de där är så viktigt. 
Men jag hade en vän jag efter många om och men valde att stänga dörren till. Vi hade en väldigt speciell relation egentligen tror jag.  Hon skadade mig väldigt illa men när hon kom och bad om ursäkt så va jag för blind och accepterade.  Litade aldrig på henne riktigt efter.  Vi har haft ett par avbrott men något har alltid hålla mig kvar.
en dag bara bestämde jag mig att gå. Jag är mycket för att man ska vara ärlig och säga vad som är fel så för detta innebar ganska mycket ångest fram till jag verkligen bestämt mig.  Ibland kvittar de hur mycket vi än förklarar för man är inte alltid redo för sanningen för man tex själv förnekar den.  Och innerst inne tror jag att man själv förstår varför.

är rätt övertygad att hon inte läser min blogg så därför så kan jag skriva här istället för till henne.

Jag förlåter dig för att du sårade mig,  de har gjort mig starkare med tiden. Förstår att du gjort detta för att du inte vetat bättre.  Jag hoppas att du med åren lärt dig att vara en riktig vän som inte ljuger och bedrar.  Man känner att man vet sanningen när någon ljuger och sen ändrar sig, men juh mer jag studerade dig ju mer förstår jag att kanske sanningen ändå är som den är. De hemska är ju att vad du än väljer att säga så kommer jag inte tro på varken de ena eller de andra. 
Jag är faktiskt tacksam för åren jag fick med dig för vi har även haft mycket roligt. 
inget är som sagt svart eller vitt.
Jag har velat förklara så många ggr men något stoppar mig,  så känner att gör jag såhär så får jag de ändå ur mig och kanske de hjälper någon annan att gå vidare och att kanske lämna en sjuk relation bakom sig.

Vi ligger alla hemma och är sjuka och de är så tråkigt.  Eller dom tre yngsta och den äldsta är inte sjuk men vi andra.  Jäkla influensan.  hosta feber och skit och mög.
Meeen snart är vi friska och får vara ute extra mycket och leka och busa.

Mitt problem är bara att slappna av. jag kan vara skit lat å inte vilja göra ett skit. De kryper i kroppen att sitta still alltså. Nu när jag måste.  Inte ens telefonen är rolig.
buhuu 😂😜

Kom ihåg att vårda era relationer oavsett vilken relation de är. ljug inte,  man måste inte berätta allt och man får ha hemlisar.  Men ljug inte,  inte för dig själv ens.
ljuger du och blir påkommen,  stå ditt kast och va ärlig. skyll inte ifrån dig.  stå för dina egna handlingar. 
finns inget värre än att leva bland lögner där en säger en sak och en annan en annan. följ din magkänsla. 
ta inte skit och ge inte skit! 

puss och kram ❤

tänkte på en sak till jag måste lära mig och de är att inte överanalysera.  och inte kräva saker av någon tror jag.  jag är så jävla rädd att bli ljugen för. och jag är så rädd att människor har baktankar med att bli vän med mig så jag analyserar sönder allt.
svårt att förstå att människor dras till mig för jag är jag. jag jobbar på de! 

tack alla som dykt upp i mitt liv och lärt mig tålamod.  Man får samma prövning tills man löst sig sägs de. Jag trodde jag hade lärt mig men nä.  Så nästa gång jag ställs inför samma situation igen så ska jag göra rätt 😂😜😘😍
inte bli så ivrig helt enkelt.

kärlek till er ❤❤🎂🎈🎉💞🎁☀🔮🦄👑🍀

Likes

Comments

Ja jag kanske har lärt mig. kanske du kom med den största lärdomen?  Sluta va så jävla kärleksfull och tro att alla jävla människor vill väl.  Alla har väl sina syften.  jag är så jävla sjuk i huvudet att jag finner mig i att folk behandlar mig illa. jag tänker att de finns säkert en orsak till de. Kanske är personen rädd,  eller ja vad fan som helst.   Jag borde fattat.  Eller.  jag vet inte.  Jag är så glad när jag tror att någon tycker om mig 😂😂🔫 egentligen har dom baktankar.  Ja jag vill inte vara för öppen. antingen fattar ni eller så fattar ni inte. 
önskar jag va mer som förr å kunde slänga ut de. Men som sagt så ska man vara snäll å inte göra andra illa. när man dessutom "lär känna" någon som.vänder upp å ner på allt i min värld.  alltså tankar man har om allt möjligt. 
man kommer till insikt för att sedan komma till insikt igen. 

Nä jag har nu varjefall fått en uppenbarelse.  sluta jaga människor som skiter fullkomligt idag egentligen.  sluta bry dig om människor som inte bryr sig om dig försök inte få deras uppmärksamhet.   Så nu är dw så. Vill ni ha.mig i era liv så är se fan upp till bevis.  och jag skiter i vem som tar åt sig å inte för tar du åt dig så är du antagligen exakt en av dom som tar så jävla förgivet att jag finns där dygnet runt utan att vilja ha något tillbaka.  å de vill jag kanske inte.  hjälper jag dig gör jag de för att jag kan och för att jag vill, inte för att få något av dig tillbaka.  men lite jävla ärlighet å respekt kanske man kan få.
och som sagt..  vet du att du har rent mjöl i din påse som man säger så taxin åt dig å tar du åt dig e de inte mitt fel. ansvarar för vad jag säger men inte för vad du förstår heter de juh så fint.

sen måste jag som sagt sluta å släppa in alla på livet å tro att alla är kompisar 😂😂🔫 ge dig Therese du har gått på tusen nitar å säkert kommit till denna jävla insikten tusen ggr. skillnaden är dock att ni har jag inte problemet att klippa "banden" som jag hade innan.  De kan ta en stund innan jag ger upp men sen..  bam..  Du är väck.  Ja jag lär väl  låta dom som vill stanna visa att dom får. Ibland kanske man själv inte tänker på hur.man beter sig. jag kanske också.är sån som bara tar..  i såfall säg till mig.

Ja jag har sagt till människor jag behöver bara skriva av mig.  förhoppningsvis ändrat de någons attityd gentemot andra. 

en annan sak jag kom på, varför  behöver man andras godkännande för vad man ska å inte ska gilla? gilla jag dig vill jag väl ta å skita i vad fan alla andra tycker.  bryr man sig om de slutar man jävligt ensam. den dagen du sätter dig emot dina vänner med makten att bestämma över dig så har du förlorat både dig själv, personen du tyckte om och den sk vännen som ville styra Dig. 
skäms man över vem man tycker om och inte vågar stå för de får man ta en ordentlig titt i spegeln å fråga sig själv vem man är och vad man står för.

jag älskar människor som vågar älska människor oavsett vem de är. äldre, yngre galningar. handikappade, mig osv..  vet i fan jag fick torka i kontoret ett tag

nu ska jag fan sova.

och vill du inte engagera dig i mig lika mycket som jag engagerar mig i sig så håll dig jävligt långt bort. 

De kanske lät som ett krav jag vet inte. 

god natt

Likes

Comments

tänkte skriva massor om siffror men jag orkar inte idag faktiskt. 

tänkte bara säga att ända sen jag va liten någon gång jag jag önskat saker om klockan stått på 11.11 22.22 eller 00.00  man kan juh inte sitta å vänta ut tiden vad jag vet men om man spontant tittar på klockan å den är så. 
22.22 sägs vara riktigt kraftfullt och de vet jag juh av erfarenhet.
Man kan inte önska saker och förvänta sig att man vaknar i morgon och snön ligger vackert utanför dörren,  en del saker tar tid. Man får ha en positiv inställning under tiden och tänka att man redan har de. Ja till en viss gräns hahha. Inte som att stalking är en romantisk promenad på stranden, men bara en av er vet om de hahha.  Men önskar du en fin kropp. Se dig i den, önskar du en vinst på lotto se dig få den...  Osv 

Tänkte på de om tankar igår.  de är så vrickat att plötsligt tänka om helt från hur man brukar tänka.  

De är så lätt att säga till barnen tex att ni gör mig så jäkla arg när ni beter er såhär..  Så får jag säga,  förlåt, de är jag som reagerar såhär på ert beteende..  bla bla bla. 

tankar..  vilket jävla påhitt... 
Och tänkte på något mer... Vad va de... 

Ja skit samma kommer inte på de nu. 
hade säkert med tankar att göra. 

god natt ❤

Likes

Comments

bilden.. 

Jag förstår ju att dom menar att...  sårar någon dig så kan den personen inte laga mitt brustna hjärta..  Eller hur? 

meeeeen... 

Ni minns boken jag läser?
älska dig själv.
där får man lära sig att man ansvarar för sina egna känslor,  alltså är de inte jaddijaddi som sårar dig när han är otrogen..  Ja eller hon såklart.  Utan de är dina egna känslor för händelsen, du väljer att bli sårad alltså är de du själv som förstör ditt hjärta? 
så då kan ju inte jag själv reparera mig? 
för de är mina egenvalda känslor?!

är de någon annans ansvar att få dig hel?
eller ditt eget eller den som sårade dig?

på tal om de med att ansvara för sina egna känslor att man gör sig själv glad osv..  Men ibland kommer någon in i ens liv och man blir bara så glad. och man tycker juh de är den här personen som gör de.  ögonen, leendet osv.

Ja nä nu ska jag sova innan jag dör. tappade mobilen i ansiktet precis..  Då är man trött.  jag är bara så rädd att om jag somnar nu så kanske jag vaknar igen  om tre timmar å inte kan somna om.

ni får gärna rätta mig om jag tänker

konstigt..  Eller ja jag tänker juh som jag tänker..  Men om ni inte håller med. eller rätta mig kan ni juh inte göra eftersom..  Ja. skit samma. kom med åsikter rättare sagt

tjing tjing ❤

ber om ursäkt för min stavning.. 

Likes

Comments

Vem fan kom ens på de? och hur kan man ens acceptera de som en ursäkt.. 

Förlåt att jag inte hört av mig på fem år, men bag har tänkt på dig mycket och de är juh tanken som räknas.

Förlåt att jag glömde krama dig men tänkte på de och de är juh tanken som räknas.

jag tänker ofta att jag gör ut på promenad men vad hjälper de mig 😂
jag tänker ofta att jag ska höra av mig till folk men är för dålig på de och vad hjälper de så dom? 

samma med åh vi måste ses.. Ja vi bor i samma stad ändå händer de aldrig man bara säger de för att man ska, de låter artigt eller nåt.

samma med ord.. Jag vill ge sig en kram... Ja ni vet jag pallar inte dra massa exempel..  

handlingar räknas. vem som helst kam sitta å snacka, å de kan säkert jag själv också..  Finns här.. Facebook kram.. när någon väl behöver finns inte en jävel mer än dom tomma orden å tankarna. 

nä inget har hänt mig idag. Har bara pms å är allmänt jävla trött. 
jag tvekar på att ta bort människor från fb osv för jag är rädd för hur dom ska känna.
människor jag inte ens vill umgås med eller prata med. Varför bryr jag mig hur dom känner om jag tar bort dom från fb så dom inte kan snoka. människor som är så nyfikna å pluttiga om dom anar att de är något..  dom som finns å tänker så länge dom slipper ta till handling. en kram är lätt att skriva men inte så lätt att ge kanske. 

jag är också sån som gillar människor och jag skulle ge dom all min tid. kan även prioritera tid åt andra än min familj om jag känner att de behövs. jag tror aldrig man kan slösa tid på fel personer för de finns juh säkert en bra lärdom i de. Men jag måste lära mig att lägga energi på rätt människor.  dom som inte tänker utan handlar.. 

Så nu blir de så. visar du inte intresse lägger jag ner. visar du intresse får du mitt.  på ett sunt sätt..  Ni vet
. vissa har man aldrig av å när man pratar så fortsätter man där man va sist.  man behöver aldrig fundera om den är sur osv  man vet vart man hat varandra. 

Ja nä jag bara låg och funderade på de innan. jag har väldigt stor fokus just nu på vad jag ska lägga energi på. 
Har klippt både blodsband och annat pga av att de är negativa relationer som bara ger dåligt mående. man måste inte ha med folk att göra. De har tagit mig väldigt många år att förstå.  och jag är som sagt inte färdig än som ni märker. 
målet är väl att kunna säga stop innan dom ens kommer över tröskeln.

tjing

Likes

Comments