Vaknade av att hannes skrek neej neej i sömnen.  Mitt hjärta alltså.  Nu kan jag inte somna om. De ligger en Jacob en Love en Hannes en Bosse och en kisemojsan och jag i min säng 😂  Jag funderar om man ska sätta ihop en dubbelsäng till så de finns mer plats 😂 Iofs brukar inte Jacob ligga här men han somnade när vi kollade på film. 🙊 Han som inte va trött klockan halv nio.  🐙
Har haft mardrömmar så jag försöker hitta roliga saker att titta på så jag kan somna om.

Tänkte om ni har brist på annat att göra kan ni juh kolla på The flash på netflix.  Jag är inte en titta på tv typ.  Men sen satte vi tv i sovrummet...  något hände. 

The Killing är ett måste. 
Sen då The flash
vad tusan har jag mer sett.. Arne dahl
och snabba cach men de va typ bara ettan som va bra.

nu kollar jag och Love på arrow..  Eller ja inte nu nu utan nu... Ni som hajar förstår. 

började även se en serie min syster yster tipsade om. good witch.  tänkte ha den som "när barnen sover"  serie.

Nu ska jag försöka komma till ro och somna.  Får lägga mig i fotändan med Bosse så jag får lite plats 😍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag är en sån dag som mina barn vill sitta i soffan och titta på tv, jag tänker inte säga emot.  Öppna förskolan är stängd idag så vi kan väll likabra passa på att slöa 😂 Vi glor på monsters Inc.  Funderar att baka men väntar till Love kommer hem.  Annars lär han nog bli lite ledsen.
Har inte så mycket vettigt att skriva idag känner jag. Har en massa tankar men vet inte om jag orkar. Blir bara upprörd och de finns juh ingen mening med de 🙊

Likes

Comments

Har juh skrivit innan om själsvänner..  själsfränder,  tvillingsjäl osv.

De slog mig nu att jag ofta eller ibland ser någon. kan vara både via nätet eller i de vi kallar verkliga livet.  Låt säga som innan då kag spelade mycket wordf..  då kunde jag bjuda in 20 random tex och sen såg mn någon och kände inom mig att den kommer skriva. Jag skriver inte först och inom en tid så skriver personen.  Sen har väl de aldrig direkt lett till vidare kontakt utanför just spelet men ändå känslan att ha tänkt att den skriver och den gör de.
Så kan de även vara ute bland folk. Jag kan lägga just en person på minnet på låt sätt,  inte för den där då sticker ut utan de är nog undermedvetet. som att den är markerad med en neonpenna,  ni vet som en del gör i sina skolböcker för att minnas just dom sakerna.  Plötsligt en dag så möts man och börjar prata.  Precis som de va förutbestämt men när tiden är rätt.  Och bara för man inte pratar mer än just då kanske så innebär juh inte de att tiden inte bara rätt för under samtalet /samtalen har man juh säkerligen lärt sig något.  Inte bara jag utan även den andra. 
Tycker de är coolt att jag kan känna så.  Nyfiken såklart på om andra upplevt samma. ? 

Nu när jag såg bilden på Bosse som jag valde att lägga upp så slog de mig..   Kanske skrivit om just detta ämne innan men inte om Bosse TROR jag. 
Men så fort jag såg honom på bilden jag fick av min vän så kände jag att vi hör ihop.  Hade velat fram och tillbaka sen Myra "for hem"  om jag verkligen skulle ha hund igen.  Sen kom han och redan från första stund va de som att vi känner varandra, ni vet känslan av fullbordan...  fan de e svårt att sätta ord på ifall ni aldrig upplevt de eller tänkt på de.  Men de va som pusselbiten kom på plats,  jag blev hel.  Jag har varken ältat Tyson eller Myra så som jag alltid gjort med Tyson innan Myra gick bort.  Tro mig Myra va mitt allt men INGEN kan ta Tyson plats s.a.s.  Men Bosse,  ibland kan man nästan tro de är Tyson och de sjuka är (ni som jag brukar prata sånt här med VET detta)  Jag har haft känningar av Tyson väldigt mycket.  Har sett honom i ögonvrån,  hört hans steg osv. Sen Bosse kom är de borta.  De slår mig nu undertiden jag skriver. Kanske jag fått en skymt av att han va på väg tillbaka till mig?  Myra dör exakt samma dag som Tyson fyra år efter,  seriöst hur stora är oddsen.  De finns 365 dagar på ett år och hon dör exakt på hans dag.  Har känt från början att bara de i sig betyder något.  De vet ni också som jag pratat om detta med.  Att de betyder Bosse vet jag såklart inte men de kom till mig nu så jag känner att så är de.  Är Bosse Tysons själ?  Hur stora är oddsen att någon man egentligen inte känner utan bara mött online och följt varandra utan att egentligen ha pratat vidare mycket erbjuder en en hund bara sådär?  ärligt alltså?  Igår plockade jag undan Tysons pass som av okänd anledning låg framme, De i sig frågasatte jag inte men de slog mig att de inte gjorde ont i mig att titta på de.  De värker inte lika hårt i mig när jag ser bilder filmer på honom.  Ibland kan jag inte ens prata om honom utan att vackla i rösten och känna hur hela mitt inre knyter sig och tårarna bränner bakom ögonlocken.  Jag kan iofs känna lite nu när jag skriver,  förr hade jag inte klarat ens de. Med förr menar jag bara ett halvår tillbaka typ. Saker faller på plats helt enkelt.

Nu ska jag inte skriva mer om de, de blir för tungt känner jag.  Nu ska jag städa lite medans barnen bygger klossar sen ska jag försöka orka mig ut.  Idag är en sån dag jag bara vill ligga i sängen å kolla netflix. 

Likes

Comments

Den frågan får 🐑 man juh ibland... 

Ja du jag har inget svar på de.
idag så pratade vi om körkort.  jag sa att jag dels inte vill ha körkort pga min panikångest när jag kör bil.  De va en dålig ursäkt.  Fast är de de? Nu pratar jag för mig själv så inte någon tar åt sig osv..  När jag sätter mig bakom ratten på en bil och ska köra så börjar mitt hjärta skena, jag känner mig yr och blir svimfärdig.  När jag väl kör känns de som jag inte ens är här.  Varje gång en bil kör förbi så vill jag blunda jag håller på att kräka, Jag spänner min kropp och bromsar.  Ibland funderar jag på om jag ska testa att köra över på andra sidan.... Ja ni förstår. mig bakom ratten är inte en bra idé.  Jag känner inte att jag måste uppfylla alla andras dröm om att jag har körkort och riskera mig själv och andra.  Men hur svårt ska de då vara att "skärpa till sig" Panikångest är juh inte så farligt (säger ingen som haft de) Ja man kan bli fri från de de antar jag blivit också på dom flesta plan. Förr vågade jag inte ens gå ut för jag va så rädd, nu undviker jag inga situationer så... förutom att köra bil.  Kanske något jag så småningom kan arbeta med och ta mig genom men just nu har jag andra prioriteringar. 
Har gått och funderat hela dagen på hur svårt de ska vara. De är inte de att jag inte tror jag kan.  Jag har kört bil massor av gånger och de har gått bra,  vi har kommit fram utan olyckor.  Men mitt mående under tiden,  min panikångest,  min stress...  Mina tankar...  Nä de får vänta.  Jag blir säkert mogen för de sen....   Så sluta nu tjata om mitt jävla körkort snälla.  De blir juh bara så att jag ifrågasätter er förmåga att förstå vad andra säger eller om ni helt enkelt bara tycker de är roligt att fråga och tjata.  Den här personen sälar jag aldrig pratat med innan så han kunde juh inte veta och jag tror självklart inte att han menade illa. Hade heller inte lust att sitta inför en grupp människor jag egentligen inte känner och berätta detta jag nyss skriver.  Har inte en aning vem som läser min blogg iofs men de känns ändå lättare att skriva än att prata.
Självklart när han sa att de är bättre jag säger att de handlar om ointresse att jag säger de än att de är pga panikångest...  Så sa jag..  visst så är de kanake då. Jag är ointresserad.  De kändes rätt då att svara så. 

Annars flyter de på. Har nog äntligen börjat få rutin vad gäller att gå på öppnaförskolan och kyrkis med barnen. Dom tycker de är så mysigt och roligt.  Jag mår bättre när jag har något att göra också. 

Likes

Comments

Funderade på en sak idag när jag promenerade. 
Man vill juh att folk är ärliga?  Hur pass ärlig menar man då?  Ibland är jag rädd för att vara så ärlig jag vill vara för dom här människorna,  inkl mig själv säkert (ibland) kanske blir så ledsna och sura när man säger den sanningen dom inte vill höra.  Då blir de för mig att jag undviker att svara eller ge råd. Jag vill att folk ska vara ärliga mot mig. Jag varken växer eller mår bättre av att folk säger de dom tror man vill höra.  Jag ÄLSKAR när människor vågar säga till...  Therese skärp dig!  😍 Då får man juh se saker i ett annat perspektiv.  Håller alla alltid me så är de lättare att man fastnar i situationer och när man dessutom ber om hjälp i form av en åsikt tex, varför blir man då kinkig när någon tycker annorlunda?

Jag jobbar mycket med mig själv nu.
Jag vill älska mig själv exakt som jag är trots mina kilo. Pigmentfläckar och min mustasch 😂 Jag vill att mina barn ska lära sig att älska sig själva.  Jag har säkert gjort tusentals fel genom åren som dels fått mig att se vilka beteende jag accepterar och inte accepterar både hos mig själv och dom jsg vill ha runt mig.  Mina dagar består av mina barn och även därför är de viktigt vem man släpper in i sitt liv.

Jag har hatat min kropp (har kommit en bit på vägen men är nog en bit kvar)  jag hatar/hatade min övervikt osv.  De hjälper varken mig eller mina barn att se positivt på sig själv. Att älska sig själv innebär inte att vara egoistisk.  Att ta hand om sig själv innebär inte att vara egoistisk.  Jag har vänner jag finns för dag som natt till hundra procent.  Sen har jag vänner som jag inte alltid finns för. De kan väl inte innebära att jag är en dålig vän?  Nä de vet jag att de inte gör. Jag ger inte för att få... Jag ger för den jag ger behöver de just då. Ibland ger jag för jag älskar att göra någon glad.

Som vanligt med mig leder de ena till de andra och jag vet inte ens om de hänger ihop.  Men som sagt jag jobbar med mig själv och allt jag tar upp varesig de hänger ihop eller ej är viktiga saker för mig. Jag behöver människor som vill växa tillsammans med mig men såklart mest för sig själv. Men man leder varandra framåt just genom att vara ärlig och öppen. 

Så innan du ber om en åsikt..  Tänk då på om du är redo att få ett svar som du kanske inte vill ha. för, för min egen skull måste jag sluta att vara rädd att folk blir sura på mig.  Blir dom de så kan  de omöjligt vara mitt fel eftersom du själv bad om åsikten.  och frågar jag dig om råd så vill jag att du vågar ge mig ett ärligt svar även om de går helt emot vad jag själv tycker. 

Tack för att du läste.  ❤

ber om ursäkt för ev stavfel.  drygt med mobilen att gå igenom texten.  mitt tålamod är inte på topp!  🙊

Likes

Comments

Skriver mest idag för att ni ska veta att jag lever.  Började året med att kräkas,  tror många hade tjuras och tänkt art de va en dålig start på nya året. Då blir resten skit.  Så hade nog jag me tänk förr, men inte nu för jag är så positiv så jag själv mår illa ibland 😂 Vi kan se de som att vi rensade våra kroppar på skit och dessutom fick jag juh tvättat en helt jäkla massa grejer. 

Har inte direkt några nyårslöften då jag tycker de är meningslöst som ni vet sen innan. Däremot kommer jag fortsätta jobba på att göra mig av med negativa energier i alla de slag.  Menar inte att man ska vara positiv jämt men orkar inte med människor som bara ser allt negativt och inte ens är villig att öppna ögonen och se de positiva så finns om de så är lite.  förstå mig rätt nu, men som att bara öppna ögonen på morgonen är en grej.  Att du dessutom vaknar i en säng som står i ett hem kansle då...  Ja ni hajar.  De är så lätt att inte räkna med de vi tar förgivet. 
Kommer faktiskt även sluta lägga så mycket energi på människor som inte uppskattar de,  eller vågar visa att dom uppskattar de. Jag ger inte saker eller tid för att jag kräver att få något tillbaka, men ger man allt av sig själv eller varjefall lite, kan man varjefall få ett tack, en kram eller ett leende. Ni som tänker som mig fattar hur jag menar, ska inte behöva förklara.  De intalar jag mig själv eftersom jag alltid har ett as jobbigt behov att förklara allt så att ingen ska missförstå.  Men de är väll inte min uppgift att alla ska fatta 😂

Nu ska jag försöka samla ihop mig och ta tag i dagen. De är snö ute och jag vill hinna njuta innan den försvinner.  Så dax att resa röven från soffan och ta sig ut. 

Sk försöka ta foto å bomba i kväll.

Likes

Comments

Har väll egentligen inte jättemycket att skriva. Fast egentligen har jag de. Men orkar inte just nu.  Ville mest göra ett inlägg så någon tänker...  jaaa äntligen 🙊
ni som följer mig i sociala medier som instagram snapchat och fb ser juh de mesta av min dag ändå.   

Likes

Comments

Funderar lite igen på de här att återfödas. 
Vi lever här och nu och möter dom vi ska möta osv. En del stannar en del går en del återkommer, en del lämnar detta livet.

De sägs juh att vi väljer våra liv, men de är vi juh inte medvetna om när vi väl är här?  Varjefall inte alla. En del har juh starka minnen från andra liv och upptäcker kanske snabbt sin livsuppgift osv.
Men jag tänker att när någon dör så är juh deras själ och besöker en då och då, då minns den juh troligtvis vilka själar den hört ihop med?   Men hur kommer de sig då att man glömmer de när man intar sin kropp?
 
Förväntar mig väll egentligen inget svar i frågan men de är intressant tycker jag. De blir konstigt skrivet nu för jag lätt tappar tråden idag.  Har gått och tänkt på detta länge och kände att jag behövde skriva ner de.

Jag har kommit mer till insikt med mina olika relationer och vad jag vill ha i en vän tex.  Jag är vansinnigt trött på lögnare och bedragare,  manipulativa rövhål. 
Jag är säkert fortfarande väldigt godtrogen antar att de inte ändras över en natt.  Men jag är mer observant och litar inte blint på någon.  Har alltid i beredskap att folk ljuger,  jag tar inget förgivet och förväntar mig inget av någon.  Jo de gör jag såklart och de är nog dumt.  Har kontakt med en kvinna och hon lärde mig att den största anledningen till besvikelse är just förväntningar man har på varandra.  Man förväntar sig att de folk säger är sant. man förväntar sig att de folk lovar de håller dom. man förväntar sig att man är trogen i en relation osv osv.  När de visar sig att någon inte når upp till förväntningarna så blir man sårad och besviken. Förr hade jag nog högre förväntningar på människor omkring mig.  Man väljer själv hur tolerant man är mot vad som händer omkring en. En del människor ger man chans på chans andra fotar man direkt.  En del låter man ljuga för man är medveten att som gör de och de kvittar vad man säger och gör så fortsätter dom ändå.  Sålänge de inte skadar mig och min familj skiter jag faktiskt i vilket.  Vill dom ljuga att dom tränat en vecka på raken och aldrig äter godis så är de juh inte något som rör mig. 

Jag vet att jag själv pratat skit om folk och varit elak när jag va yngre men jag har också lärt mig den hårda vägen och såklart med lite sunt förnuft som jag fått genom åren.  Med skit..  Jag vet inte egentligen vad de är att prata skit. Jag skulle aldrig ljuga om någon annan. Eller hitta på rykten som inte är sanna. Men ett bra exempel för många år sen som fick mig att vakna.. är på fest...  tjejen som har festen fjäskar å håller på, en annan vän till henne kommer och hon suckar å stenar hur dum i huvudet hon är. en kvart senare går hon till tjejen..  heeej much..  boom va deras fula uttryck för bästis eller nåt.    guuud va kul att du kom...  blink blink. puss puss...  Du är min bääästa much..  😂😂 kan juh bara tänka mig vad hon sa till muchen om mig 😂

Fläckfri är jag inte men jag säger aldrig något till någon jag inte kan stå för om jag blir tillfrågad.

De jag egentligen ville komma till har jag glömt.  Men till saken hör även att jag hatar när man frågar någon om råd och den säger en sak till en sen kommer någon annan och säger att... jaha till mig sa hab/hon raka motsatsen.  Varför inte vara ärlig mot personen som frågar?  Varför är de så jävla svårt att hålla sig till sanningen jämt?  Man måste inte alltid berätta allt för alla men blir man tillfrågad kan man väll vara ärlig?   Då väljer jag att stänga av. Förr frågade jag juh såklart alltid.. är de sant att du sa så eller så till den fast du sa så till mig.. å såklart kommer dom svara nääää de har jag aaaaaaaldrig sagt..  Så nu förtiden diskuterar jag ingen med någon. Såvida dom verkligen inte känner varandra och man inte säger saker som sagts i förtroende. 
afrågar någon mig om jag pratat med bla bla på länge säger jag nej.  visst då ljuger juh jag iofs 😂 de där får jag ändra på. Se man lär sig av att skriva även om de är för andra obegripligt de jag slänger ur mig just nu. helt osammanhängande och snurrigt 😂
Men jag får väll säga.. Ja se har vi men vi diskuterade inte dig och inget annat som angår dog heller. 
Nu ska jag avbryta sen måste jag skriva om tarot kort... 

Tänker mycket på de här  med spådom också.  När man lägger tarot kort tex. Låt säga att man lägger för sex månader.  Just den dagen dina kort blir lagda så ser de ut på ett visst sätt.  Men tänk på att allas val påverkar dig på något sätt.  Nu menar jag kanske inte alla bokstavligen för er som tar en på orden. Men låt säga i en relation,  du vill spå framtiden med en viss person.  Du lägger kort idag allt ser bra ut.  På onsdag går den här personen till Ica i stället för Konsum som den brukar å där i kassan står någon som ändrar hela framtiden...  Så skulle du lägga kort på torsdagen för samma relation skulle den troligen se helt annorlunda ut.  Jag är så kluven med de här. Men varför vill man egentligen veta framtiden?  Tycker väl man kan lägga angående en relation om man vill veta förutsättningarna för realtionen. Men tror ändå bara de gäller utifrån vart du är nu,  den eller du kan ju göra saker som helt gör att den andra tappar intresset och ett oönskat beteende kan faktiskt förstöra en hel del i en inledning av en relation oavsett om de är vänskap eller jobb eller kärlek.
Finns säkert lika många åsikter om detta som de finns människor och ni behöver inte tycka och tänka som mig. Jag har varit besatt av att lägga kort och få budskap. och de är väll under den tiden jag fått mina tankar.  Tarot är vägledning ingen garanterad syn in i framtiden. 

Jag måste återkomma till de här med att alla saker som sker påverkar varandra.  Tänk dig bara i en bilkö,  en bil tvärnitar och vad de innebär för resten av kön?  En bil ska på viktigt möte som blir försenat,  och resten av dagen blir förändrad för alla. en bil kanske kommer i kläm så personen som skulle hämta barnen tidigt på dagis för att ha en heldag med barnen måste lämna bilen på verkstaden. De påverkar även barnen. Tänk dig du är ute och går,  du får ett infall och går höger istället för vänster och antingen missar du att möta någon eller så möter du någon du inte skulle mött om du inte avvek från din stig. 
avslutar nu för nu är jag helt lost 😂😂😂❤

Likes

Comments

Har tänkt göra ett inlägg i en vecka.  De ända jag inte raderat är bilderna.  För när jag la upp dom levde Myra. De va en måndag.  De va trist väder men jag hade bestämt mig att göra pannkakor och gå till skogen.  Hannes välte ut halva smeten i hela köket men jag lät de va och gick på min utflykt.  Ingen lär juh komma hem och städa ändå så då kan de likabra ligga tills vi kommer hem. Vi hade en mysig förmiddag på nästan tre timmar både i skogen och på lekplatsen.  Och såklart va Myra me för de är juh så jag vill ha de, en hund som hänger med på de vi gör.  Hade man fått hade jag haft med mig mina hundar på öppna förskolan och överallt 🙈
De va de om dagen innan Myra plötsligt inte fanns mer.  Så tacksam att jag inte sket i att göra denna utflykten för att stanna hemma och städa. Städa kan man juh göra hur mycket som helst sen.  🙊

Orkar inte ta den där dagen en gång till. har ältat den färdigt. De ger mig aldrig Myra tillbaka ändå. Bättre att försöka fokusera på alla roliga mysiga och bra minnen vi fick. Alla promenader i vått å torrt.  All kärlek och lycka att få ha en Myra i fyra år! 

Hon levde på den här bilden om någon mot förmodan undrat.  Däremot va de efter jag i samråd med veterinären bestämt att hon skulle få somna in. Hon va nog trotsallt inte "hemma" ändå. Eller va de just hemma hon ❓  De beror på hur man ser de antar jag.

Just nu känns de som jag varit på fel spår.  Fokuserat på de negativa istället för att hitta positiva saker.  Inte för jag kan se de positiva i döden eller i olyckor som när Hannes skadade sig.
MEEEEEN!! 
De finns nog en högre plan med de som sker.  Något vi inte ser nu men som händer runt oss. Något vi tar lärdom av.

tex kom jag på att jag är grymt imponerad av människor som jobbar inom vården.  jämt massa klagomål från alla. Jag misstror inget så misstolka mig inte. 
Men en ambulans personal.  wow säger jag. tänk att komma till en plats där de kanske råder totalt kaos och behålla sånt lugn.  och samma med akut personalen på sjukhuset.  Att kunna vara lugn och saklig och fokuserad i en situation som kan handla om liv och död. Att fatta kloka beslut utifrån en livsavgörande situation.  De e fan beundransvärt.  Klart jag visste de innan men aldrig upplevt de och man tar de förgivet att dom bara finns där när man ringer. 
All heder till er..  om nu någon av er läser de här 😍

ja inte för jag vet nyttan med denna insikt och jag ifrågasätter den inte. 😇

Jag vet nu även att min familj,  mina barn är fantastiska. Jag och Henrie spenderade en kväll/natt /förmiddag på sjukhuset med Hannes och mina stora barn visade att dom kan styra upp och fixa här hemma.  Dom tog hand om varandra på ett bra sätt trots att de såklart va lite onödigt tjafs.  Men akuta situationer blir juh jobbigt för alla inblandade. 
finns juh säkert någon mening med denna insikt. 

summan av kardemumman så känner jag att genom åren från att ha gått från sketna depressioner har jag lärt mig att en tragisk situation inte måste svarta ner hela tillvaron.  Man måste hitta ljuset och följa de.  De låter lätt och de är de inte. Men för varje motgång man måste ta sig igenom så blir de lättare. 

💞💞💞

Likes

Comments

Ibland glömmer man nog lätt att känna tacksamhet för allt man faktiskt har.
Idag slog de mig att jag har två kastanjeträd utanför mitt hem. Om nu träd kan tillhöra någon som tillhör dom här träden min granne.  Eller marken deras hus står på tillhör dom. Jag har alltid önskat mig att ha kastanjeträd nära mig och nu bor jag granne med två.  dessutom har grannen brevid en ek.  Hur fint är inte de på en skala 😍
Jag älskar träd 🌲 som ni juh vet.
Jag är tacksam för att jag bor granne med två kastanjeträd och en ek. Har dessutom turen att bo på samma tomt som ett äppelträd. De har gett oss många goda äpplen i år.  även äppelmos och ett par pajer.  Har inte varit jätte Kereativa i år.  Men kanske vi har tur nästa höst att få lika många fina goda äpplen.

Jag känner även tacksamhet att sitta i soffan med mina två yngsta barn och titta på tv. Snart ska jag dricka kaffe, förhoppningsvis inte ensam.  De känner jag mig tacksam för.  Jag är tacksam att jag kom ut på en morgonpromenad. även om de va två km och inte sju så kom jag ut. 

Jag känner mig tacksam att mina barn har bra skolor att gå till. Att mitt barn med speciella behov får dom tillgodosedda.  Jag är tacksam att min 18 åring har jobb. Jag är tacksam att min man har jobb. Jag är tacksam för väldigt mycket känner jag. 

Jag är även tacksam för att jag utsatte mig själv för en prövning,  jag insåg min svaghet att inte kunna säga nej, jag insåg att jag har inte kaos som jag trodde,  jag skapade kaos genom att inte säga nej. Jag insåg snabbt och tog tag i de innan de va för sent,  jag är alltså även tacksam gentemot alla saker jag gjort i de förflutna som hjälpt mig komma hit jag är idag. 
Förra veckan grät jag av stress för jag tagit på mig ett stort ansvar för att hjälpa någon annan, de hjälpte inte mig att hjälpa. De gav mig och min familj stor stress.  Jag är tacksam att jag kunde ställa upp och försöka hjälpa men även tacksam att jag kunde sätta ner foten för min egen frid.  Vem hjälper mig för att jag är korkad och tar på mig för mycket?  De finns problem man hamnar i och de finns problem man sätter sig i... ni som förstår ni förstår..  Ni andra kommer nog så småningom förstå. 
När ni tycker att ingen ställer upp längre..  fråga då er själva om de finns något ni kan hjälpa er själv med?  Behöver jag denna situationen?  Vad kan jag göra själv för att slippa stress och slippa vara beroende av andra?  Sluta skapa kaos.  Ta en paus.  Vad är bäst för dig?  De kan handla om jobb, relationer, studier, djur,  vänner, ekonomi osv osv

PS.
Jag tar inte ansvar för om någon tar illa upp av mina tankar, jag syftar inte på någon än mig själv,  tar någon annan illa upp är de pga dina egna tankar inte mina.
alltid bäst att förtydliga då väldigt många tar väldigt illa upp för de mesta nuförtiden. 

Likes

Comments