Jag har nog aldrig prata om det men idag kom det fram när jag pratade med Paula och ja jag skäms för att jag tillhör LSS! Jag kan acceptera att jag har mina diagnoser med att kunna lära mig att acceptera att jag tillhör LSS är svårt. Jag skäms över att gå in på änga då det står en skylt LSS dagligverksamget PINSAMT JA! Jag vill inte känns så, och mitt sätt att komma där ifrån är att kanske försöka hitta ett jobb. Men jag kanske ska tänka ett varv till! Önskar bara så att allt kunde va lite lättare, känner mig tung som en sementklump ungefär med alla dessa tankar. Om jag bara hade kunnat förstå varför jag hamnade inom LSS så hade det varit en helt annan sak. Vill bara vara "normal" fast vad är normalt? Jag har alltid sagt vem är normal och helt plötsligt så säger jag att jag vill vara normal men vem är normal? Jag hade inte varit den jag är om jag inte hade haft den problematiken som jag har, men har så sjukt svårt att acceptera det. Finns inte så många val, FÅR LÄRA MIG ATT ACCEPTERA ATT DET ÄR SÅ HÄR MITT LIV SER UT! Bull shit men vad fan ska man göra? Nu ska jag sova, natti natti!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag längtar så mycket efter dig och jag kan inte släppa taget, även om jag så önskar att jag hade kunnat. Tiden vi fick tillsammans finns alltid i mitt hjärta kvar! Den känslan jag hade varje morgon då jag viste att jag skulle få träffa dig är bara bort blåst! Jag kommer alltid att minnas dig och tänka på dig vad som än händer. Samtidigt så måste jag förmodligen försöka att gå vidare även om det blir svårt! När jag går iväg varje dag så tänker jag att jag heller vill gå bort dig. Sist vi sågs så blev du så glad av att höra att jag mår bättre och det är va härligt att få dela med sig av detta till just dig. Jag hoppas att vi snart ses igen för längtan efter dig är stor!

Likes

Comments

Idag är man hemma för att man inte måde bra när väckarklockan ringde. Sov bort hela förmiddagen och vaknade kl 12. Så får väl göra lite nytta när jag ändå bara går här hemma och drar.Så nu har man börjat städa vilket behövdes. Ska även försöka hinna med att få klar min uppsats som handlar om att psykis ohälsa. Har bara de sista kvar på den. Vilket jag tycker är det svåratste med det hela. Ska försöka få ihop en slutsats, när det gäller det så står det helt still. Sån tur så är det ingen datum på när den ska vara klar. Men ska ha som mål att bli klar till nästa vecka i vilket fall. Måste även försöka läsa lite i boken så att jag kan skriva en recension av den och sedan börja läsa nästa bok. Behöver ju bara läsa två böcker efter som att den jag läser nu är så pass tjock. Nej nu har jag ej tid att skriva mer. Blir kanske ett inlägg till ikväll! Hejsvej!

Likes

Comments

Jag känner massa känslor inom mig, men kan inte riktigt sätt ord på dom eller förklara dom. Är jag ledsen, arg, besviken, sur, eller trött? Vilket är jag? Tänk att alla dessa känslor får plats i denna illa kropp. Allt är bara så overkligt och jag är inte mig själva som läget är just nu. Och det j.... mötet idag va en stor bluff! Fattar inte hur vellinge kommun fungerar! Bara för att man är sjuk så behandlas man som skit rent ut sagt. Försökte ändå förklar hur jag kände de, fast vad spelar det för roll när ingen lyssnar på mig ändå. För mig kändes detta mötet helt onödigt! Tänker börja plugga på heltid i stället för jag pallar inte vara på de dagiset som det faktiskt känns som även om det inte är de. Man blir behandlad som att man inte fattar ett skit! Jag är så trött på detta så det finns inte! Men får väl KÄMPA på, det viktigaste nu är dom inte vinner! En dag med massor känslor!

Likes

Comments

Idag blev familjen här hemma störe, har skaffat en underbar liten kanin flicka som heter My. Hon är 10 veckor gamal och super söt. Hon är rädd av sig men ska få henne tam. Vi har legat i soffan och kelat lite. kändes jätte bra. Älskar dig lilla My♡

Likes

Comments

imorgon är det din dag Mormor♡ Du fyller år och jag kommer att tända ett ljus för dig. Saknar dig såååå sjukt MYCKET! Mormor jag önskar så att du kunde komma tillbaka till mig. Jag mår väldigt dåligt och har försökt ta mitt liv två gg i denna veckan. Vill bara att må bra och jag vet att du hade kunnat få mig att må bra Mormor♡ Jag ska verkligen kämpa, lovar dig att jag inte ska ge upp mormor även om jag skulle vilja♡ älskar dig Mormor puss och kram till dig min ÄNGEL♡

Likes

Comments

Jag får verkligen panik när ångesten äter upp mig inneifrån. Jag va inne på psyk akuten i natt och gissar på att det blir likadant i natt. Har skadat mig och känner mig farlig för mig själva. Jag vill göra det där som är så faligt men försöker att stoppa mif själva så att det inte händer. Jag försökte senast här om dagen, men blev rädd och gjorde det inte! Önskar att någon bara kunde hålla om mig och finns för mig så jag slipper lida själva. Att jag skada mig igen gör mig både arg och besviken på mig själva men kan inte göra mer än att försöka låta bli! Fan fan jag vill inte vara med mer!Allt jag vill är att få en kram♡

Likes

Comments

Ja idag står det plugga på mitt schema! Började dock på min stora uppsats igår och långt kvar till mål! Jag är glad att de funkar så bra som det gör. Igår i skolan blev det ett prov vilket jag klarde utmärkt inte ett ända fel utan alla RÄTT! Kändes exta bra eftersom att jag mår väldigt dåligt just nu och jag orkar inte ens vara på Linden. Har varit hemma sen i Måndags för att jag mår dåligt. Idag va jag på möte med J och vi kom fram till att jag skulle komma imorgon men det blir bara en halv dag då jag inte orkar vara där hela dagen som det är nu. Känns bra att hon förstår mig och vill hjälpa mig♡ Jag hoppas att jag kan komma tillbaka med nya krafter i nästa vecka! kämpa är det som gäller! För det får verkligen inte bli som det blev här om natten inte bra!!! Så nu fokus på att plugga!


Likes

Comments

Jag förstår själva inte hur ett meddelande kan betyda så mycket. Jag fick ett meddelande idag av en person som betyder väldigt mycket för mig. Hon är underbar fina Mia!
Hennes meddelande finns på bilden nedanför denna texten♥

Likes

Comments

Jag känner mig deprimerad hittar ingen glädje i vardagen. Känner att livet glider mig ur händerna. Jag är inte mig själva finns bara en sak som jag just nu vill och de är att förbil i min soffa. Har ingen lust att gå ut och vill inte täffa någon mer än en person. Jag kommer inte att resa mig ur denna SOFFAN från jag blir tagen på ALLVAR om de i så fall ska få väldigt drastiska handlingar. Orkar inte kämpa mer! Gör allt för att inte skada mig eller.....känner som en stor IDIOT!!!!! Önskar att jag ej fanns:-(

  • 152 Readers

Likes

Comments