Att vara självmordsbenägen, eller att få reda på att man är det, upptäcka det själv eller att nån annan gör det, den känslan är hemsk. I början visste jag inte att jag var deprimerad eller självmordsbenägen, tills jag började gråta mig till sömns varje kväll, började få tankar på självmord och börja bråka mer och mer med vänner. Jag har varit deprimerad i ungefär tre år, och skurit mig i ungefär två och ett halv år, håller inte koll så bra. Men det lossnar efter ett tag och man glömmer det, tänker på vad man gör för fel och rättar till det. Jag skär mig inte längre och mår ganska bra, har inte gått ur min deprision riktigt än men det håller på att lossna, sakta men säkert. Jag har fortfarande blekta ärr på armen och på mina ben och det är fruktansvärt, ändå är jag stolt att jag överlevde en svår tid.

Det var allt för mig denna gång, ska verkligen försöka uppdatera mer jag lovar hahah <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan!

Jag är en bisexuell tjej som är vegitarian, kommer uppdatera denna bloggen när jag känner för det. Jag kommer mest skriva om självskadebeteende och självmordstankar då jag själv lider av det, och på hur bästa sätt försöka få bort dom.. Kommer även skriva lite om olika sexuella läggningar, homofobi osv..

Jag själv har levt i en mörk skugga sedan runt 2014 och hamnade i en djup deprision, slutade vara med vänner och slutade äta. Men nu mår jag bättre och har lite smått börjat om på nytt!

Det var allt för mig så får ni hade fint sålänge!

Likes

Comments