Jag är så förbannat lycklig!! 😍❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Att jag aldrig lyssnar på mig själv. Visste från första början att det skulle bli såhär igen.

Likes

Comments

Välkommen tillbaka grova jävla fitt ångest.

Likes

Comments

Kommer sprängas snart. Arg, frustrerad, irriterad, konfunderad, less.. allt på en gång. Jag förstår inte riktigt vad som händer just nu. Nothing makes sense. Känns som att jag bara blivit tilldelad tomma ord som visade sig inte ha någon mening alls. Det är det här som är så kul. Mår piss av det, men lever jag utan det känns det som ett oändligt svart hål är inom mig som inte går att fylla med något annat. Såå, jag får nöja mig med att må piss. Hellre arg än ledsen, det gäller allt. Står ut med att vara arg, men börjar jag bli ledsen så lever jag i konstant panik. Och är det något jag inte klarar av är det panik.

Likes

Comments

Vet inte vad jag ska tänka och tro just nu, än mindre vad jag ska göra. Hatar den här känslan något extremt. Inte nog för att den är jobbig som den är så river den även upp gamla händelser. Kan denna jävla fittångest bara försvinna ur mitt liv!! Det är vid det här läget jag oftast brukar göra misstag och förstöra för mig själv. Jag får väl låsa in mig tills den är över för den här gången. Fittliv.

Likes

Comments

Helt sjukt vad mina drömmar påverkar mina tankar. Drömde en inte så trevlig dröm inatt baserat på en liten skitgrej som hänt tidigare. Och självklart börjar man bli orolig och tänka "men tänk om det är sant?" och grubblar över det som fan. Usch.. önska man kunde blockera såna där drömmar!

Likes

Comments

Fattar verkligen inte hur jag lyckas.. jag försöker och försöker men ändå så vill ALLT bara krångla för mig, eller ja, krångla är nog en stor underdrift i detta fall... VARFÖR???!!! Jag måste sluta vara så äckligt jävla impulsiv så fort jag inte mår bra, för det fuckar bara upp för mig JÄMT!!! Kan någon snälla bara låsa in mig så jag kan sluta förstöra..! Det är först nu när jag fått min diagnos förklarad för mig som jag har börjat se vilka jävla problem jag har. Just nu är det svårt att se några positiva sidor med min adhd alls... För just nu är den ett hinder i precis allt jag gör. Innan så såg jag inte vad jag gjorde för fel riktigt, trodde bara att jag hade extrem otur typ. Men nu när jag ser mina beteenden mer klart så ser jag tydligt själv att det här måste åtgärdas, snarast.. Blir lite ångestladdat med när man inser att man kommer leva med det här helvetet till huvud och känslor livet ut, jag kan lära mig hantera det, men det kommer aldrig försvinna. Jag kan inte fortsätta såhär. Jag kommer ta sönder allt jag bryr mig om tillslut.

Om man säger såhär, jag har jävligt svårt att leva med mig själv just nu.. och jag hatar att jag inte kan kontrollera mig själv.

Likes

Comments

Jag vet inte riktigt om det här är så smart av mig.. men mitt önsketänkande tar över totalt fast jag egentligen inte vet vad jag vill. Vill jag det här? Eller vill jag det andra? Eller vill jag inget av det? Jag har inte den blekaste aning om vad jag ska göra. Jag vet vad jag egentligen vill men det är en för liten chans att lyckas för att riskera att kasta mig ut, egentligen. Men ändå är jag halvvägs ned för stupet och klamrar mig fast på en gren och väntar på om det bär eller brister. Jag vill, mer än nåt annat. Men jag borde inte.

Likes

Comments

Alltså ÅÅÅH vad jag är LESS på att bo här!! jag vill bara ha ett fast jävla jobb nu så jag kan dra härifrån nån jävla gång. Det här suger så jävla hårt!!

Likes

Comments

Nu är jag i en svacka igen. Ingen aptit, ingen ork, tom i huvet, krypande ångest och en anmäll tung känsla över mig. Det är som att jag knappt är närvarande. Vet att det bara är tillfälligt men.. jag hatar det här. Vill inte vara som en vandrande zombie.

Likes

Comments