Är nu inne på dag 4 av det nya kostschemat - och träningsprogramet känns faktiskt förvånansvärt bra. Kroppen har än så länge svarat bra och känner att jag har mer energi nu än vad jag haft tidigare. Det som varit jobbigt är att man ska äta var tredje timme vilket jag inte är van vid utan ibland kan det gå 5-6 h utan att jag äter.

I går hade vi lite Familjegrillning hos min syster och det var jätte mysigt meg grillning, bastu och avslutades med att spela cranium. Trots denna festlighet så höll jag mig till min kostplan vilket jag är otroligt nöjd över. Det serverades både glass och chokladbollar men nej jag smakade inte ens. Tog några jordgubbar till dessert och sen var jag nöjd! :-) Låter kanske löjligt men jag är stolt för detta steg för mig som bara äääälskar glass! Speciellt gammeldags vaniljglass mmmm.

Dag 4 började jag med sovmorgon var ett tag sedan som jag sov ut ordentligt och innan frukost fick det bli en 47 min lång Powerwalk trots att det duggregnade. I dag är den enda dagen där jag får äta precis hur mkt jag vill och exakt vad jag vill till middag så detta ska jag njuta av riktigt ordentligt.Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments