Kostschemat fortsätter och lika så träningen. Helt galet hur myckwt mer energi och ork jag har på gymmet nu när jag äter mer regelbundet dvs. var tredje timme. Kostschemat funkar med bra och tycker för det mesta att jag får det till att funka, även om middagen tar lite mer tid att tillaga men det är mest för att jag inte planerat tillräckligt bra.

Dagens träning varade ca 1 h och 40 minuter och bestod av Rygg + Biceps. Märktes verkligen att det var en varm dag då gymmet var så gott som tomt. När styrketräning var klar avslutade jag passet med lite konditionsträning i form av löpning i trappor x 10 samt snabba fötter på trapporna 5 ggr.

Sjukt gött pass och hade sjukt bra pump på dagens pass. Glädjen är verkligen enorm just nu eftersom jag redan börjar se bra resultat efter bara 1 vecka in i det nya kostschemat. Hade aldrig kunnat tro att musklerna skulle börja synas så fort, viste väll att jag egentligen hade dem gömda någonstans.

Natt natt!Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ja då var det söndag igen. Helt galet hur snabbt helgen har gått. Precis som i går började jag dagen med att ta en PW på 46 minuter för att sedan äta lite frukost. Det är ganska skönt att starta dagen på detta sättet, man får så otroligt mycket energi efter en morgonpw.

Efter att tvätten var fixad kom raslösheten krypande så körde lite styrketräning på hemmaplan idag. Dammade av sambons gammla hantlar och körde lite biceps, triceps, bröst och axlar. Blev inte lika intensivt och jobbigt som det brukar bli på gymmet men vad gör det, allt är bättre än inget.

Likes

Comments

En måltid i veckan dvs. Lördagens middag får jag äta precus hur mycket jag vill och vad jag vill men det är den enda måltid som jag får välja fritt i veckan. Mitt hjärta lät mig välja helt fritt, utan invändningar så då fick det bli Tacos! Satt som en smäck!

För vissa låter det kanske konstigt att man ska leva så strickt som jag gör just nu men detta är något jag vill och därför kämpar jag för det. Klart som fan att jag skulle vilja trycka i mig en hel burk med B & J men nej när jag bestämmer mig för något blir det så! Alla har vi val och göra och just nu så är detta vägen jag valt.

Resten av kvällen spenderar jag med att bara ta det lugnt och umgås lite med underbara Viki och min älskling! <3 Bättre lördag än såhär kan man inte få.

Likes

Comments

Är nu inne på dag 4 av det nya kostschemat - och träningsprogramet känns faktiskt förvånansvärt bra. Kroppen har än så länge svarat bra och känner att jag har mer energi nu än vad jag haft tidigare. Det som varit jobbigt är att man ska äta var tredje timme vilket jag inte är van vid utan ibland kan det gå 5-6 h utan att jag äter.

I går hade vi lite Familjegrillning hos min syster och det var jätte mysigt meg grillning, bastu och avslutades med att spela cranium. Trots denna festlighet så höll jag mig till min kostplan vilket jag är otroligt nöjd över. Det serverades både glass och chokladbollar men nej jag smakade inte ens. Tog några jordgubbar till dessert och sen var jag nöjd! :-) Låter kanske löjligt men jag är stolt för detta steg för mig som bara äääälskar glass! Speciellt gammeldags vaniljglass mmmm.

Dag 4 började jag med sovmorgon var ett tag sedan som jag sov ut ordentligt och innan frukost fick det bli en 47 min lång Powerwalk trots att det duggregnade. I dag är den enda dagen där jag får äta precis hur mkt jag vill och exakt vad jag vill till middag så detta ska jag njuta av riktigt ordentligt.Likes

Comments

Varit ganska frånvarande i mitt skrivande ett par veckor och det beror på att jag har haft mycket annat i mitt privatliv som varit jobbigt. Råga på allt detta så blev min tröning lidande pga tre veckors förkylning och därmed tappet av allt vad motivation till träning heter.

Har ett tag känt att trots att jag själv är cert.Kost-och träningskonsult så skulle jag personligen behöva någon som pushar mig lite extra och ställer krav på mig för att jag ska få fram dem resultat som jag vill. Därför har jag nu tagit tag i detta. Har nämligen tagit kontakt med en PT som kommer att hjälpa mig och idag började mitt nya träning - och kostprogram.

Är otroligt motiverad och ser verkligen fram emot att träna hårdare än vad jag har gjort på länge. Hoppet är att jag ska börja uppdatera mer här nu framöver så att nu kan få följa min progress. :-)

Dagens träning bestod av ett ben och magpass som slutades med 20 min cardio i form av löpning och gång. Kan säg att efter att ha kört så gott som slut på benen är det inte det lättaste att springa. Det tog emot och trodde att benen skulle svika mig när som.

Dags att sova i morgon är det dags för dag 2 och Ketellbells står på schemat.

Natt Natt!

Likes

Comments