Blev en promenad med kameran idag! Massa vårkänslor även om det kom massa snö igår kväll/inatt. Men vad gör det när solen skiner och allt är så perfekt?!
Ha en fin dag alla! ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Ja nu var det ett tag sen jag skrev här. Men ska försöka få ordning på träningen igen så kanske jag blir bättre :) 

Sitter med en extremt svår och flummig  uppgift i skolan. Den måste vara inlämnad ikväll så jag har en lång eftermiddag framför mig. Jag har ju gått dryga 1 år på lärarlinjen och haft svåra uppgifter men denna jag gör idag tar nog priset. USCH!

Nu ska jag gå ut på en powerwalk så kanske jag blir av med denna förbannade huvudvärken!

Ha en fin fredagskväll alla!

Likes

Comments

Ja, då kör Johan Olsson sitt sista lopp.. Så sorgligt.. Han är i fantastisk form och han är farlig i femmilen idag. Men man får väl förstå honom också. Har två småbarn, aldrig hemma och tränar något sjukt mycket!
Men hatten av för en otrolig idrottare och människa!

Likes

Comments

Åh! Ännu en dag ska vi stå på stadion och heja på svenskarna! Idag blir det medalj igen! :D
Ska bli så kul att se på stafett, det har jag aldrig gjort. Och ikväll blir det antagligen ner och kolla på medaljcermonin om det blir någon medalj vill säga :) Det är såååå mycket folk och sånt drag på torget, helt otroligt.
Vi bor ca 1 km från torget och när Kalla fick medalj i tisdags så slog jublen emot en när vi stod ute och lyssnade. HELT OTROLIGT! Att ljud kan kännas på det sättet, även 1km ifrån. 
Så idag tar vi GULD!

Likes

Comments

Åh herregud! Det blev en fantastisk powerwalk (och även joggning) förut!
Som ni vet så bor jag i Falun och här kryllar det av skidåkare nu när det är VM och allt.
Tog mig en Powerwalk där jag brukar gå, till Lugnet. Så jag gick och när jag väl var framme vid lugnet hade flera skidåkare redan sprungit förbi mig. Men det bästa med hela powerwalken var när två italienare var ute på sin promenad. De gick samma väg som jag fast lite före, så tänkte jag hakar på dom i deras tempo.
Detta borde sett väldigt roligt u.., Två pigga italienare och efter kommer jag, flåsande, svettig och sliten.
Bestämde mig att jogga hem, och OJ! vad lätt det gick! Såhär vill jag att det ska kännas varje dag!

Måste bara säga att det känns mycket bättre, jag känner mej starkare och orkar mycket mer. Hoppas det fortsätter i rätt håll och att jag orkar hålla motivationen igång :)

Kram på er!

Likes

Comments

Ja nu har det varit en s.k. fuskvecka! Jag har varit hemma hos mina föräldrar och då är det inte lika lätt att hålla sig borta från allt socker. Det har inte blivit några PWs men det har blivit några promenader i ganska lugnt tempo. Så det känns ganska ok ändå.

Ikväll ska jag ut och springa tänkte jag, eller om det blir en PW. Får se hur kroppen mår. Sov så fruktansvärt dåligt i natt...

Likes

Comments

Jag vägde mig i morse! Och nu är jag glad :D 1,5 kg på 12 dagar! Jag som har fuskat så mycket och inte varit så igång med mina PWs. Så jag var nästan rädd att jag hade gått upp. Men 1,5 kg!!!!!!

Likes

Comments

Hittade en jättebra spellista på Spotify här om dagen!
Perfekt till powerwalks! Ni måste kolla in den! Både nya och gamla låtar, mest gamla kanske, men de gör en pigg i kroppen!
Brukar även köra igång listan på morgonen då jag är trött och har svårt att vakna. Tar inte lång tid innan man är igång och dansar 😄


Likes

Comments

Förra veckan var ingen bra vecka.. Jag fuskade jättemycket med sockret och träningen. Hade inte många PWs men blev en långtur istället på 1,3 mil..
Men denna vecka har det blivit bättre. Eller iaf lite bättre! 4km i måndags, 4km igår och även 4 km idag! Går fram och tillbaka till skolan.. Ja det är väl iaf bättre än inget!
Hinner inte med en promenad ikväll heller.. Har massor med plugg som jag måste göra!
Hoppas jag hinner med allt jag ska göra och även hinna med några PWs!
Ska åka till mina föräldrar till helgen så jag vill hinna med allt plugg innan, så jag slipper det när jag är med dom! Måste ju få fira min FÖDELSEDAG! Wii!

Likes

Comments