tja... snart ett nytt år och ja.... som man läser på rubriken så en av minna drömmar är att bli duktig på judo asså bra inte hålla på att tänka vad man ska göra för "kast" utan bara göra det! Men idag så köpte jag whey-80 och två shakers tror det stavas så haha :D och de är dem åt höger om man tänker whey-80 i mitten den andra två gröna fick jag i julklapp!!!

Men snart tänker jag att jag ska ta mig till gymmet mer en vad jag har varit nu, och judon som vanligt.... Dock har man inte mot så bra på ett tagg så Tis & tor träningarna har vart väldigt jobbiga men det ska jag försöka klara av nu efter 2016 är över.....

men ja ska försöka satsa mycket i år på judon och inte ge upp så fort jag mår dåligt igen... hoppas ni har det bra och tränar eller kör någon sport....

Här är alla mina shakers och vattenflaskor det roliga är att jag ärligt använder alla vatten flaskor och allt haha så ingen får stå bara :D

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu har man inte lagt upp så mycket för att man inte har tränat en massa, var sjuk för föra veckan, och föra veckan var det lov så det var ju inte så många där :-/ Men har man bara ont i magen och haft det i några dagar vett knappt varför men jag vett att jag är mycket stressad och vi kommer fram till att de e det som kanske gör att jag har ont!!!!

Men nästa vecka så kommer jag dock i tre veckor sluta jävligt sent i skolan en vad jag brukar kommer gå tis-tor 08:10-17:00 och ska under Mån-tor försöka träna kampsport jag går i, ja jag går i judo och tänker att jag ska börja i karate prövat det en del nu och tycker att det är kul och mycket bra! Så ska nu denna vecka fast mycket i skolan kämpa mig till träningen!

Bilden nedan ska jag försöka om jag inte har för, för mycket i skolan att göra!!!!!

jag hoppas det blir mer skrivande och att det blir en förändring snart!!!!

Likes

Comments

Idag var det judon igen, jag venne men fått in att man börjar 17 men börjar 18 haha😂

Jaja jag och jojo trodde till en början att det skulle bli jag och hon för några kunde ej!
Efter så kom två till så det blev lagom den här gången 😂
Köra olika övningar idag var vi på golvet newasa, så inga fallteknik körde man dock!
Köra räkan och springa bambi grejsamojs IT hur man stavar!
Jag körde lite med jojo med det var kul, när man körde fasthållningar så blev det panda kram haha 🐼
Sen så körde man med en annan då mitt revben fick lite stryk men de var liksom ingens fel ytan jag tred mig han vred sig så revbenet tog då!

Hemma nu!


Idag mesans man väntade på att träna tog jag en bild på min bästa älskade panda och fixade den lite 😍🐼

Likes

Comments

Måndag igen och jag åker till judon ca kl 15:40 från stan

Då jag mötte jojo (panda) som jag åker spårvagnen med till judon. idag på judon så blev det bara jag och jojo för dem andra var borta på något annat :D

Men det var ändå kul för tränaren vile visst köra slut på oss först så vi fick börja bära varandra, som dock inte gick jätte bra för, jag är dock för lång och så! Men vi klarade det!
När man var två idag så fick man iallafall nötta in en ny teknik som heter sasae-tsurikomi-ashi och Harai-tsurikomi- ashi

Det var dem vi köra och nötade idag med mig bästa panda :D till grön bälte om ni vill se så finns det video på dem :D 

och

Likes

Comments

Nu är det den 5/9-2016 och jag har bestämt att denna vecka så ska jag börja med judon igen, Då det blir Måndagar, Tisdagar och Torsdagar så ofta jag kan och som schemat i skolan vill vara med i min planering :D

Men nu är det Måndag

Idag så satt jag och kollade på lilla-judogruppen som är innan mig och det var lite kul för vill ju bli tränare så kollade lite extra!

Min träning idag gick ut på att köra Newasa (golvet) Våran uppvärmning var väll ca 15 minuter då vi gjorde kullebyter,räkan ( potatis säcken) , åla ( framåt och bakåt ) , Köttbullen --> sen även några fast hållningar han jag med!
Det var det jag han med idag men det var väldigt kul att börja, får se i slutet av månaden om det blir gymmet med :D

Likes

Comments

Idag så blev det judon igen, efter en bra helg :D

På judon i dag så skulle man "Gradera sig" så det blev att vi körde igenom alla kast som vi skulle kunnat och sen till sist det vi ska kunna nu :D Men till en början så skulle vi bli varma och gosiga så vi började med att springa runt mattan och ja vevade på armar sparka ben på rumpan m.m!

haha Vi skulle gör en massa kullebyter fram och back och sen ska man ljula det kan inte ens jag haha men man måste ju alltid pröva.... :@ jaja det var ändå en anderLunda träning på en måndag. Under tiden vi tränade så gick en av mina naglar sönder så det började blöda (nageln var ej lång så inte därför) men ja så fick sätta på ett plåster. Tänkte säga en sak som jag tycker att jag var väldigt duglig på det var att jag vågade att bli kastad den här gången alla gånger idag, dem andra träningarna har inte gått som jag har viljat men nu gick det!

JA men nu är jag och min älskade panda Graderade och några till men ni vett ju vem panda (jojo ) e hon är ju med på alla judo träningar så men panda e ju en panda nu e vi orange grattis :D

​MINA BÄLTEN <3 

Likes

Comments

​Hej! 

Har ju inte skrivit på ett tagg men jaja! 

Idag blev det judo så man åkte dit men jojo, judon började kl 18.00 vi började lite med uppvärmning som hm.... räkan,breda kulebyter, Typ bambi gång och framotfall, efter det så körde man ne-wasa "då man gör typ sittandes" det var kul! 

Man fick upprepa vad man inte kanske ska föra för då kan man förlora på det m.m och vi körde också stående de var med kul och ja lärde mig lite mera:D 

Kl 19:00 då var det fys jag var redan trött men jag man sprang och bytte om och då skulle man ha två olika vikter på denna träning! jag tåg 5kg och 10 kg och de räckte för man körde ju judon inan!  jag kommer inte ihåg vad saker och ting heter jag får kanske börja lära mig dem men men! 

ja kul var det och 

Likes

Comments

Ja det var ett tagg man skrev här!

Idag blev det judo, till uppvärmning så körde vi fotboll och jag hamnade tur i samma lag som min bästa "panda"
💕
För varje mål så skulle man göra

10- armhävningar
Sen
10- set/ups
Sen
10- Höga hopp

Och det är ju för varje mål!!!
Idag var det även en hårt gång jag stängde av allt om kring och försökte köra som jag brukar, efter en Stund fick jag knä och axel vid hakan och bet mig i gungar två gånger!!!
Ja "panda" var med duktig idag man fick även en "panda" kram!!!


Till slutet orkade inte mitt knä så jag gav upp lite tigdigare!

Likes

Comments

Judo japp!!! 

idag efter skolan så blev det judo tränaren pratade lite med en annan vet ej vem så jag lennart och jojo och johanna började springa runt mattan som en uppvärmning medan man skulle röra på armar, plocka äpplen m.m! 

efter det så körde vi ipon= kast sen körde vi farmotfall typ kulle-byta kul men hade presis ätit så magen rigerade lite gran :) om ni kanske vill se vilka kast vi håller på med så kan jag lägga ut det i nästa inlägg! för nu har jag ganska ont i mina armar mest axeln för att en körde och mina två axlar gick det inte så bra för så det blir , tyvärr säkert ingen mera judo denna vecka :) men det kommer bli fys och kanske en spring tur :) som ni kan få se mera av sen ha det bra och kör hårt :) 

här har ni med två bilder på min grupp just i dag :Ö

Likes

Comments