View tracker

Var på liseberg i lördags och vann fyra stjärnvinster ;) woohoo =P En kexchoklad , en toblerone , en flaska med choklad och en väska med ahlgrens biilar . hihihi . Fast vi delade med oss ´när vi kom hem . Behöll inte så jättemkt , inte bra att ha massa snask hemma :P hehe . Men man ska dela med sig när man vinner mkt . Annars är man snål ;P Haha

Idag var vi helt inställda på att Andreas skulle till tandläkaren . Var helt säkra på att det var idag . Men icke , är inte förrän imon . Så istället åkte vi och inhandlade en balkonglåda och två "väggkrukor" och blommor som vi planterade förut . Blev skiitmysigt . Och så har älskliingen kopplat in utebelysningen oxå . Haha han är ingen elektriker preciis , men han är jävligt duktiig med el . Fast idag fick han två rätt rejäla kyssar . Haha . Men han tål en hel del han . hihi

Nää nu ska vi mysa innan det är dags att söva .

Men ni får ha det gött

Älskar Dig Andreas ! Du betyder allt för mig . Du , familjen och vännerna gör livet värt att leva (L) Puss

Likes

Comments

Härliigt att vara lediig i detta underbara väder ;)

Igår var jag i Kärra hela dagen . Gick med syrran till vårdcentralen . Skulle ta lite prover och så . Satt där i över två timmar och väntade . Mindre kul haha .

I onsdags åkte jag med Andreas när han skulle bygga altan . Bar as mycket haha . Hjälpte honom massor , så gick väldigt fort att få ihop själva ramen . Ska dit ikväll igen och stabilisera upp den lite bara . Sen ska vi hem och mysa framför Tv:n med potatisgratäng som jag precis gjort klart . Mums . Mkt godare när den har stått några timmar . Hihi

Har legat ute och solat på balkongen nu med . Varmt som satan . Över 3o grader . Tur att vi har konstgjort "gräs" (matta) på balkongen så att man kan ligga på "golvet" och sola . Lite jobbigt att sitta i stolen och sola hela tiden ;P Ska åka och köpa lite blommor som vi ska plantera där ute snart . Kommer blii så fräscht .  Ska även ta kontakt med fastighetsexpeditionen och be om fasadfärg så vi kan måla om . Är rätt sletet , så det fräschar upp rätt bra med lite ny färg :D

Imon ska vi ut till björlanda och fixa med det sista . Sen blir det troligtvis liseberg efter det . Men inget bestämt än .

Nää nu ska jag titta på våra bästa år , sen blir det mer solande och efter det är det dags för en kall dusch . Blir la att jag  bakar något gott oxå innan älsk kommer hem hihi ;)

Nää men ni får ha det så gött i värmen , för det ska jag ha ;P

Älskar min underbara man Andreas ! Vår kärlek är starkast (L) Puss på Diig (K)

Älskar miina underbara vänner som alltiid finns där för miig (L)(L)

Likes

Comments

landet var underbara . Så avkopplande så det finns inte . Synd att dem går så fort bara . Spelat lite spel och bara slappat järnet .

Andreas hjälpte pappa att lacka alla lister på bilen . Blir ju solblekta efter några år , men nu är dem som nya igen :D Ni anar inte hur tacksam min pappa är över det :P Haha han tror att en grejj är hela världen , asså att det går nog aldrig att fixa . Så säger Andreas att det är inga problem och så fixar han det på nolltid . Pappa är så farscinerad haha :P Roliigt .

Dags att byta stötdämpare på våran bil nu med , slår i när man åker över gupp :P Haha . Men det är inga problem , får ta en eftermiddag och åka med älsk och göra det . (fast jag är bara med för sällskapets skull) ;P

Åkte hem från landet i lördags morse , drog hem snabbt och bytte kläder . Sedan ut till björlanda och fortsatte med renoveringen . La in nytt golv . Nu är det bara foder och lister som ska upp , men det tar vi nu på lördag .

Nu har älsk fullt upp på eftermiddagarna med att bygga altaner åt sin brorsas kompis och till en annan kompis . Så han är uppbokat hela denna veckan , evetuellt nästa med om inte allt går som det ska denna veckan .

Jobbade i måndags , gumman min jobbade oxå då . Blev värsta förvånad när jag såg henne där :P Hehe kuliigt . Synd att vi inte var på samma avdelningar bara . Men träffades ju ute hela eftermiddagen . Hihi

Har dessvärre inte fått schemat för sommarjobbet än , men fick reda på att jag och min Nattiis ska jobba en del ihop :D Jiiippiiiie ;D Blev så glad när jag fick höra det . Ska även jobba när jag fyller år , men det är skiit samma . Fyller ändå på en måndag och det är inga jämna år heller för den delen . Får ha kalaset på söndagen i värsta fall ;P

Skönt att sommaren är här , för då ska vi upp till syrrans kille i kugälv och grilla . Bor i ett mysigt litet hus med värsta bigga altanen :D Det kommer bli najjs :D Eventuellt liseberg på lördag om det hinns med . ;P

Nää nu måste jag städa innan älsk kommer hem . Har inte bestämt mig än om jag ska följa med när han ska bygga altan än , men det blir nog inte så . Måste ju se Unga mödrar ikväll ;) ;P Hehe

Nää men ni får ha det gött !!

Älskar min underbara man ! Snart 3 ½ år tillsammans ;) Härliigt :D Puss på Diig Min priins (L)

Älskar miina grymma giirls (L)

Likes

Comments

att det är dags att uppdatera siig lite här nu ... Var ett jävla tag sen jag skrev här sist . Inte för att det hänt något spec eller så .. Men gör det mest för min egen skull ändå ;P

Jobbat en del på olika förskolor och gruppboendet så klart . Men mesta tiiden har jag variit ledig . Hade ju en del kanonfiina dagar förra veckan som spenderades ute i solen på balkongen . Fick miig allt lite färg iaf . Tyvärr brukar jag ju få soleksem =/ mindre kul . Men har klarat mig än så länge . Kliiar så förbannat då . Men men , vill man bli lite brun så man allt ta och stå ut . Man är ju så dum nu , borde egentliigen smörja in sig , men ofta så sitter man så länge att man bränner sig istället . Yeah yeah .

Helgerna har vi spenderat hemma hos Andreas föräldrar . Hjälper dem att ytrenovera övervåningen av deras hus . Har gjort iordning tre sovrum och håller nu på med "hallen" på övervåningen . Rätt stor om man får säga det själv . Men tycker det är väldiigt kul . Blir ju en enorm skillnad iaf . Ska lägga in nytt golv oxå .

Schemat för sommarjobbet kommer förhoppningsvis snart så att älsk kan börja planera in sin semester . Började ju ett nytt jobb i oktober , så har bara 12.5 semesterdagar . Men han har jobbat över rätt mkt , så han har la ca 15 nu eller något . Får la se hur mkt han vill plocka ut .

Är så glad att gumman miin oxå ska jobba på gruppboendet nu i sommar . Hoppas bara att vi kommer i samma arbetslag . Hade varit roligt , även om det inte alltiid är så bra att kompisar jobbar ihop . Men man hittar ju på så mkt med de boende , så hade vart kul om hon och jag kunde tagit med oss några ut på någon aktivitet . Men men , får se om det blir så sen när scheman kommer .

Ska jobba på onsdag , sen när Andreas slutar så ska vi åka upp till Orust och övernatta i mormors och morfars sommarstuga . Mamma och pappa ska oxå dit . Vi stannar la till på fredag , ska ju fortsätta renovera huset över helgen så att det blir färdigt någon gång .

Fick hem 10.000 BC igår . Den var skiit bra faktiiskt . Helt klart värd att se !! =D

Nää nu har jag inte tid att sitta här och skriva mer . Men ni får ha det gött !!

Älskar Diig Andreas !! Vi För Alltiid !! Vår Kärlek Är Starkast , Inget Kan Komma Emellan Oss Två (L)(L) Puss På Diig

Älskar miiin flickoor mest (L) Puss på er (K)

Likes

Comments

Tänk att en låt kan koppla till så många underbara minnen . När jag hör Dj Mangoo - Eurodancer så tar den mig tillbaka i tiiden då man alltiid var ute och umgicks med polarna . Saknar den tiiden så otroliigt mkt ibland , men jag skulle inte vilja byta ut det jag har nu mot något annat . Men att alla dessa minnen dyker upp i huvudet på en bara för att man lyssnar på en speciell låt . Helt sjuukt asså .

Samma när jag hör Outlandish - Aicha så tänker jag på tiiden när jag och gumman miin satt på bussen till och från skolan under gymnasietiiden . Satt alltiid och lyssnade på den låten på Mp3-spelaren ;P  Så jävla underbart . Inga speciella minnen så , men det var helt jäävla underbart !!

Många låtar kopplar man ju till sommaren . Bliir på så jäävla gött humör då . Längtar tillbaka , men ändå inte . Har aldriig haft det så bra som jag har det nu , men vissa minnen bleknar aldriig .

Tex i högstadiiet när jag och gumman satt ute på rasterna och "rappade" till eminems låtar :P Haha LoL på oss , men det var tiider det . Tiider då man alltiid var ute , jag tror aldrig jag satt inne en enda kväll då . Även om man inte gjorde mer än att gå omkriing med alla polare och tjööta och skojja , så gjorde man iaf något . Underbart !! Tro det eller ej , men den tiiden saknar jag faktiiskt ibland !!

Ah herrejävlar , det är tur att man har minne iaf . Så man kan sitta tillsammans med siina vänner och tjöta om liivet som variit . Kuliigt även när man bliir äldre och kommer ihåg det som hände under ungdomens år .

Minns en sak , det var när jag var med Pelle och Markus . Hade vart hemma hos Markus i Angered någonstans och skulle ta oss till Kärra . Gick inga bussar så vi skulle gå över angeredsbron . På vägen diit så får de för siig att tända eld på en papperssäck som stod inne i en busskur . Preciis ovanför brandstationen typ . Haha jag blev liivrädd , trodde någon skulle se oss . Sprang som fan in i tunneln innan bron hahah . Nää fan , då var jag riiktiigt rädd asså ;P Haha . Det glömmer jag aldriig !!

Kanske inte så intressant för er läsare , men det är främst för min egen skull jag skriiver här . Så jag ska minnas det jag gjort ;P Haha

Har jobbat på en förskola i gerrebacka idag , mysiigt . Var lite nervös innan iom att det var första dagen , nya pedagoger , massa nya barn mm . Men jag var cool lugn när jag kom diit . Och när jag fick se att det var äldre barn där så blev jag ännu gladare . Mkt roliigare att jobba med äldre barn som klarar sig själva . Småbarn bara skriiker och bajsar :P haha nä skämt åt sido , dem är så söööta dem små , men jobbiiga . Har jobbat på en annan förskola denna och förra veckan och man märker verkliigen vilken skiillnad det är .

Jobbade halvdag , blir halvdag imon med , skönt det eftersom att det är fredag . Sen hem till mamma och pappa för att träffa syrran en stund innan älsk slutar jobbet och kommer och hämtar mig för då ska vi eventuellt ut och handla kläder till bröllopet . Vill säga om inte älsk hittar något här som han kan ha på sig . Får prova sen när han kommer hem .

Nää nu ska jag bränna fiilm och göra liite nytta . Men ni får ha det gött !!

Älskar miin MAN Andreas (L) Vi Har Det Bäst , det vi har är äkta kärlek (K)

Älskar miina giirls , ni betyder mest (L)(K)

It's judgement day
In the north, computers are takin' over the world
In the east, humans are becoming slave to their own creations
In the south, people are running for their lives
In the west, you have to choose

 

You can run or you can hide
You can talk or you can fight
But remember

Everything you say can and will be used against you

So shut up and dance!
 

Likes

Comments

View tracker

har vi tillbringat hemma hos älsks föräldrar . Har börjat måla om deras övervåning . Hann ett och ett halvt rum . Får fortsätta nästa helg . Och då blir det även bröllop . Ska åka iväg  och handla sen och se om jag hittar något fint jag kan ha på mig . Är ju inte varje dag man går på bröllop om man säger så :P Haha

Btw så är det första gången för mig nu . Hade hoppats på att mitt eget bröllop skulle bli det första , men icke :P Hehe . Nu får man ju lite tips oxå .

Fa vad förbannad jag var förut . Tappade upp ett varmt bad , hoppade i och efter en stund ville jag fylla på med lite mer värme . Men jag fick fan inte upp ploppen . Upp ur vattnet för att leta efter något att dra med , hittade en typ av tång . Det var bara det att jag drog av kedjan , så nu får jag abolut inte upp den . Hmm fatta att man blir irriterad . Det är fan inte ofta man badar , så när man väl gör det så går det åt pipan direkt . Fick skynda mig att tvätta håret innan vattnet skulle skvalpa över . Nu får älsk lite jobb när han kommer hem , stackaren . Haha . Ah så är det när saker och ting inte fungerar . Pajjade fingret med när jag höll på att sliita i kedjan =/

Nää tacka vettja duschen , hoppas på att vi får slängt ut badkaret snart !!!

Ledig idag , jobb resten av veckan . Hoppas att jag träffar gumman på jobbet då ;)

Ska göra mig iordning nu och börja med maten , men ni får ha det gött !!

Älskar Min Andreas ! Det är ÄKTA Kärlek mellan oss två . Älskar dig för eviigt (L)

Älskar miina underbara giirls (L)

Likes

Comments

Haha den är lätt värd att läsa :D Främst till kvinnor :P Haha

Musiken är från Linda Sundblad - Oh Father

När jag vakna imorse, 
Då var jag riktigt på gång
Ja riktigt duktiigt fuktiig
När jag la handen, på urbans kalsong

Men urban, urban han söv han
Han bara snarka och vände sig om
Och jag försökte, men han va nte sugen
Han va inte redo för nå hålligång

Refr:
Då var jag faktiiskt tvungen att sliirva med näven
Åhh herregud va gött
Runt, åh runt, åh runt i små cirklar i sänga
Tills det blev riktigt blött

Prat:
"Urban, go gubben urban, är du vaken?
Nej, då hinner jag en vände till
Åh fy fasen vad gött"

Fastän urban är go han
Så vill jag vara ifred ibland
Och bara känne min egen
Välsignande hand

För det är nyttigt, åh så befriande
Man slutar tänke, åh varver ner
Ja med handa, inne i trosa
Ja då bekymrer en sig inte mer

Refr:
För det är så jävla gött åh få sliirva med näven
Åh bara få sin egen tiid
Och gnugga liite ensam i sänga på morra´n
Och bara kunne känne sig frii

Så kvinnor kom igen nu ta fram högernäven
Och slirva på så mycket ni kan
Känn efter vad du tycker är sköönast i världen
Så kan du lära upp din man

Prat:
"Ja fy fasen
Varför ska man slösa på spa´n och grejjer för 4ooo kroner för lite gurker på ögat, när en kan ta av sig lösnaglarna och bara slirve med den där goe näven?
Ja det är så gött så det är inte klokt"

Fortsättning refr...............

 

Haha ah den är goo den låten . Idag är jag lediig , har jobbat på förskolan tisdag-torsdag . Skönt att man blev lediig idag :D

Ska jobba nästa vecka med , härliigt att veta att det kommer in lite på kontot :D Nu har jag fått in en fot på det här stället , så vi får la se . Hoppas på mer jobb . Vill egentliigen inte jobba med barn , men det får bli så till en början . Tills jag vet vad jag vill göra . 
 

I söndags var vi på Elmia . Najjsiiga biilar det :P Synd bara att det var så mkt folk . Jag kan inte påstå att jag är jätte intresserad av bilar preciis , men älsk och Christian hade ju änna velat gå fram och titta närmre och även fråga lite om bilarna . Men dem orkade inte pga allt folk . Men vi fick oss iaf en liten utflykt . Älskliing köpte två najjsiiga tröjjor där med :D Hihih

Ikväll blir det Let´s Dance och imon ska vi hem till andreas föräldrar och måla om lite :D Kuliigt värre hehe :P

Nää nu ska jag städa här och tvätta . Har inte orkat när jag kommit hem från jobbet . Ska byta sängkläder med , till viita :D Så himla fräsht och sexiigt ;P

Ni får ha det gött !!

Älskar Min Andreas mest av allt . Vi två i all eviighet (L)

Älskar miina underbara giirls (L) Puss På ER (K)

 

Likes

Comments

Igår åkte jag , älsk och syrrans kille till älsks jobb för att grejja med bilarna . Andreas skulle byta bränslefilter på våran biil och sen skulle han hjälpa Christian att göra fästen till brandsläckare óch lite annat till hans jobbarbil .

Träffades kl 9 och var klara runt 11 . Efter det åkte vii ut till Andreas föräldrar . Hans bror med tjej var där . Stod och tjötade ett tag . Vid 2 åkte dem andra , så vi frågade om älsks mamma behövde hjälp med något inför morgondagen . (idag) . Så vi hjälpte henne att plocka iordning och städa och så . Blev jättefiint . Hihi . käkade och så med dem innan vi drog oss hemåt runt 9 .

Idag ska vii först hem till miina föräldrar och käka gott . Sen på eftermiddagen ska vi hem till Andreas föräldrar och käka där . Bliir mkt mat idag . Tycker egentliigen att det är väldiigt onödiigt att fiira påsk , men man träffas ju iaf och har kul =)

Imon ska vi till Elmia , jag , andreas , sarah och christian . Hoppas på att det kommer att blii kul ;P Åker tiidigt på morgonen , så får vi se när vi kommer hem :P hehe

Nää nu ska jag göra miig iordning , men ni får ha en Glad Påsk :D

Älskar Min Andreas (L) Vi Två Mot Världen För Eviigt (K)

Älskar miiina underbara giirls som alltiid ställer upp (L) Ni är GULD värda (K)

Likes

Comments

I lördags jobbade jag kvällen . Värsta soft , fanns typ inget att göra när jag kom diit . Satt och tjötade med arbetskamraten hur länge som helst . Tittade på Tv och liite så . Det är ju inte så mycket som ska göras , de boende är ju lediiga från siina "jobb" så dem vill ju bara vara hemma och ta det lugnt . Och det får man ju acceptera =)

Tittade på melodifestivalen på jobbet med , till och från . Får ju springa liite fram och tillbaka för man ska ge medicin och hitan och diitan :P Men det var soft . Hon jag jobbade med slutade 21 och jag gick till 21.3o . Så jag fick ju ta rapporten med nattpersonalen som börjar 21.15 . lite jobbigt ibland tycker jag , i lördags var det dansken som jobbade och han snackar danska . Inte alltiid lätt att förstå . Pratar ju så fort med :P Haha . Men det gick iaf bra .

Efter det gick jag hem till mamma och pappa där även älskliingen var . Han hade ätit och så tillsammans med dem . Iaf , tittade på resultaten av festivalen och sen satt vi och tjötade och lyssnade på gamla godiingar :P

Åkte la hem viid 12 eller nåt .

Nu i veckan har jag variit lediig , har gått igenom alla flyttlådor som stod i källaren . När vi flyttade så ville jag inte slänga allt , fick sån ångest . Tänkte det skulle vara lättare efter ett tag . Fick iaf slängt hur mkt skolpapper som helst , det enda jag sparade var arbeten . Det är liite  kul att ha . Även saker från dagiis/lågstadiiet . Kul att läsa alla berättelser . Fan vad man uttryckte sig konstiigt . Skrattar gott när man läser det :P

Var på föreningens "återvinningscentral" och slängde så mkt igår . Fick ihop 3 svarta sopsäckar med nästan bara skolpapper :P Haha fatta att man har samlat på sig under livets gång :P

nu i helgen ska vi eventuellt till Elmiia . har aldrig variit där , så det bliir premiiär för miin och älsks del . Syrrans kille har variit där varje år så det var han som frågade om vi ville med .

Nästa vecka ska jag jobba på en ny förskola i Kärra , tisdag - torsdag . Hoppas att det kommer blii najjs =) Men enliigt gumman miin så var det rätt bra . Och det är härliigt =)

Nää nu ska jag göra liite nytta här , men ni får ha det gött !!

Älskar Diig Andreas !! Jag är världens lyckliigaste som har Diig vid Miin siida . Vii 2 för eviigt , det lovar jag diig och det kommer jag att hålla .

Älskar er tjajjor , och på torsdag träffar jag miin gumma igen (L) puss puss på eer (K)

Likes

Comments

man jobba imon ändå då ja :P Haha . Hade hoppats på att få vara ledig men dem ringde för en stund sen och frågade om jag ville hoppa in mellan 16-21.3o . Yes tänkte jag . Slipper jobbahela dagen iaf . Får liite sovmorgon med älskliingen ändå hihi . Och så hinner vi grejja liite hemma innan det är dags för mig att dra till jobbet . Skönt det =)

Mammsen var nyss hemma på lunch , hade med siig mat som vi delade på . Såå goo é hon .

Ska strax dra till jobbet , börjar kl 14 -21 . Hoppas att det är lugnt där borta idag . Hade vart skönt . Men det brukar det ju vara =)

Nää ska göra miig iordniing nu och sen ska jag titta på våra bästa år innan jag ska dra .

Men ni får ha det gött !!

Älskar min priins Andreas !! Vi Två Mot Världen För Eviigt (L)

Älskar miina underbara giirls som alltiid finns där för miig . Ni vet vilka ni är (L) (K)

Likes

Comments