Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tro och tvivel

  • Kläder

Likes

Comments

Aaaah gick loss här inne. Så fina kameratillbehör. Min bebis fick sig en ny styling och en ny kamerarem, finns inget jag hellre lägger pengarna på!! Nog för att detta var på en marknad i Thailand, otroligt ekonomiskt.

  • Vardag

Likes

Comments

Photo-spam på mig och mor. Är vi ens släkt tänker ni? Det tror inte jag. Men älskar henne ändå, min mor. (PS. Vi är släkt omg) Otroligt lika är vi också, i beteende och allt sånt där. Vi har till och med bränt oss, bara hon och jag. Dumma är vi, vi är ju släkt.

  • Vardag

Likes

Comments

Det är så fint här. Spenderar dagarna vid stranden och poolen, äter supergod mat och har knappt koll på tiden. Bara när solen går upp och ner. Vill bra fortsätta resa!!!!

Likes

Comments

Strosat runt på stranden idag, ätit god mat och njutit av solen. Äntligen har den kikat fram. Sitter just nu på flygplatsen och väntar på att få flyga till nästa destination, Thailand.

Och grattis till min fina vän Hedda, thinkin' 'bout you.

Likes

Comments

Tänkte passa på att blogga lite nu när jag sitter på hotellrummet och väntar på att resterande ska bli klara innan vi går ut och äter. Vi landade i Dubai sent igår kväll och somnade därför direkt på hotellrummet.

Idag har vi däremot hunnit med massvis eftersom vi blir här en väldigt kort stund.

Vi tog oss upp i Burj Khalifa vilket var en otroligt häftig upplevelse och inte minst ultimat fototillfälle. Ljuset var perfekt då det var molnigt ute och miljön är ju inte att skoj med. Trots min höjdskräck gick det alldeles utmärkt att kika över "kanterna". Tror man helt enkelt blev van efter ett tag.

Efter att ha vandrat om kring där uppe i ca en timme tog krafterna slut, blir många sura miner efter ett tag haha. Mall of Dubai har så mycket god mat att bjuda på men för oss blev det burgare, men det är ju det godaste?

Älskar att det enda man gör när man är utomlands är att äta <3 Man smakar på så mycket gott. Hann shoppa lite också, men det kommer ni säkert få se på mig under resan.

Wow. Det är så fint här!!! Fontänshowerna här är ungefär varje halvtimme, otroligt fint. Klockan är ganska sent hos oss just nu så jag hoppas på mat strax. Imorgon blir det beachen!!

  • Vardag

Likes

Comments

En torsdag utöver det vanliga. Vilka fantastiska vänner.

Likes

Comments

På väg till jobbet. Det är verkligen så fint väder idag. Hade helst velat gå en långpromenad med hunden och avslutat med en kopp te hemma. Äh. Tänkte köpa med mig lite snacks efter jobbet och lägga mig och kolla en film, things to look forward to right?

Likes

Comments

Planta nr två som flyttat in i mitt rum. Kommer ha en djungel snart men älskar det!!! Kan inte bärga mig tills dessa börjar växa, och framförallt till att få se hur de ser ut när jag flyttar hemifrån. Huuuuge. Crazy plant lady over here.

Annars så har jag varit ledig idag, otroligt skönt med en lugn morgon. Träffade Alex över en lunch och sedan gick jag runt och shoppade lite. Nu ska jag ligga i sängen och kolla serier ett tag innan jag åker och träffar Johanna, vi ska äta middag!

Likes

Comments