Postad i: Vardag

Godkväll mina älsklingar och ursäkta frånvaron. Man kan säga att jag varit både trött och upptagen. Men idag är det min födelsedag!! Och det har jag firat med supergod middag ute, en lång sovmorgon, och lite kvällsfika på det. Men det slutar inte där! Imorgon ska jag nämligen träffa några vänner ute och äta middag, och sen kanske lite andra svänger förbi. Så man får göra när man inte ska ha något firande själv! Men nu är jag supertrött efter denna dag, vi hörs antagligen imorgon.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Mer sånna här kvällar tack, träffar min kära Elin alldeles för sällan men det är alltid lika mysigt när vi ses. Vi satte oss på Café Linné och pratade i timmar över en kopp Chailatte. Nu ska jag däremot hem och kolla på Wahlgres Värld samt sätta upp lite planer inför kommande månad. Fick livets livspepp efter idag så dags att få dessa tankar på papper så jag inte glömmer dem. Gör det ni också!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Äntligen! Känner mig som en ny människa, hade verkligen tröttnat på mina tråkiga och bleka naglar, som dessutom gått av då det var ett tag sedan jag gjorde dem hehe. Idag är jag alltså ledig, ska träffa Elin lite senare men innan dess ska jag bara slappa framför TVn, är så trött 😴

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Kvällens sällskap här ovan. Jobbar för fullt vilket leder till lite vardag, men har några planer för veckan i alla fall. Fyller trots allt år soon, ursäkt att göra lite roliga saker! Tänkte lägga mig i sängen och titta på The Last Song med dessa två, det förtjänar jag efter idag!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Älskar ni inte när ni, utanför nattklubben, glider förbi en människa som sitter på trottoarkanten och stannar dig för att ge dig komplimanger för dina skor. Så du sätter dig bredvid för att utbyta några ord, varpå det visar sig att ni har samma stjärntecken och gillar samma saker. Så du tar kort på denna stund, för ni båda älskar att fota, att fota är konst.

Det var min lördag. Och en sån liten del av den. Idag är jag trött, men glad.

And no, jag röker definitivt inte. Det enda som gjorde oss olika faktiskt.

Likes

Comments

Goood morgon landkrabbor! Hur mås det idag? Själv så befinner jag mig i sängen och mår toppen. Ska ligga här hela dagen hade jag tänkt, sååå skönt.

Kvällen bjöd på massa roligheter, trots att jag inte alls tycker BJ är kul, så hade jag världens trevligaste och roligaste sällskap. Jag och Sara köpte med Max som vi åt när vi kom hem, förmodligen därför jag mår bra haha.

Men ikväll är det bara att gå på't igen ba.

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Verkligen en grå dag. Var för trött för att göra en ordentlig frukost, och ingen av de serier jag kollar på lockade. Känslorna åker berg- och dalbana idag minst sagt. Kikade lite på stan innan min lektion, och efter ska jag åka till jobbet och stänga. Snaaart helg.

  • Vardag

Likes

Comments