Wake me up

Weekend

Postad i: Matstunder, Vardag

Gårdagens dejt, fina Ewa. Vi åt lunch på Güntherska och jag fick även min födelsedagspresent. Två böcker, perfekt. Fick egentligen Catcher in the Rye (asbra bok, läs den om ni inte har det) men den har jag redan läst. Så bytte ut den mot två andra varav en är How to kill a mockingbird. Har inte läst den konstigt nog så det ser jag fram emot.

Sedan gick vi och shoppade lite inför kvällen. Firade Frida med hennes familj vilket var superkul. Avslutade på Birger Jarl as usual, men somnade gott i sängen i rimlig tid. Imorse blev jag ompysslad och bortskämd med både glass o chips i sängen. Fint.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Postad i: Tankar och ord, Vardag

På grund av jobb i Stockholm i helgen bodde jag och Michaela kvar i Stockholm. En helg på Story Hotel med massa skratt och lite sömn. På fredagen låg vi i sängen och drack vin framför idol. Och på lördagen blev det Bardot och sedan Bergmans. Det var minst sagt en underbar helg och skönt att komma bort lite. Känns som att jag svävar lite på moln just nu känslomässigt, lite av en kittlande känsla. Det är härligt.

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Blev överraskad i helgen av mina fina vänner. De bjöd på god mat, champagne, rödvin och en härlig utgång precis som jag älskar! Suttit hemma alldeles för många helger nu, så det var verkligen härligt att få göra sig extra snygg. Nu är jag på banan igen!

Likes

Comments

Postad i: Matstunder

Fått äran att dejta två fina kvinnor idag. Min mamma och Frida.

Mammsen som alltid ställer upp. Behövde uträtta lite ärenden som krävde bil, tur att hon kunde hjälpa mig med det. Är ju så snurrig i huvudet just nu men efter denna vecka kanske jag ser rakt igen.

Jonsson fick bli dejt nummer två för dagen. Prata och planera stod på agendan, men framförallt äta. Vi provade nya restaurangen the Loco som ligger i gamla Biztrons lokaler. Supermysigt och god mat! Där skulle man kunna bjuda ut någon, alltså godkänt.

Sitter och sammanställer lite jobb inför imorgon. Men börjar bli alldeles för trött strax och då ska jag faktiskt sova direkt.

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Hittade lite fint klotter idag. Vi åkte in till gamla stan för att äta lite glass och gå runt lite. Välbehövligt eftersom jag resten av kvällen bara suttit med jobb som ska göras.

Likes

Comments