Header

Delar rampljus med Cole M. Sprouse idag.

Nu ska jag BARA ta en dusch och sen lägga mig och kolla serier hela kvällen. Behöver egentligen slänga in lite saker i tvätten men det får vänta till imorgon. Måste distrahera mig lite när det enda jag vill är att shoppa när jag inte har ett endaste öre. En vecka till lön wish me luck!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Postad i: Matstunder, Vardag

Bakis-crepes

Det var så oroligt fint väder igår så vi bestämde oss för att köpa en pizza och lägga oss i parken vid Islands Brygge. Jättemysigt och så skönt att vi bodde vid vattnet.

På kvällen ville vi turista rejält, så vi satte oss på en restaurang i Nyhavn, beställde in fisksoppa som förrätt och snackade skit. Sen gick vi långa vägen hem och skrattade tills vi somnade. Dessa dagar har känts som en enda lång vecka? Underbart.

Likes

Comments

Postad i: Matstunder, Vardag

Efter 0 h sömn och världens hittills skakigaste flygresa landade jag och Sara äntligen i Köpenhamn kl 08 på morgonen. Trötta och lyriska. Vi åkte direkt till lägenheten och utbytte ca 1 h sömn innan vi gick ner på stan. Hade nog egentligen behövt sova hela lördagen men tar hellre på mig sömnbrist än att inte uppleva Köpenhamn.

Vi strosade runt lite på Strøget och bland bakgatorna för att leta efter någonstans att äta. Vilket var tur då regnet öste ner ca 30 minuter efter vi satt oss. Gos.

Vi kikade lite i butiker och jag fick äntligen med mig min älskade Champion x Weekday sweatshirt med mig hem. Och ett par nya brillor. Sånt får man ju inte nog av.

Köpenhamn kryllar ju av god mat och fina fik, så efter en liten stund satte vi oss igen. Målet var att äta ca 4 gånger om dagen för att hinna med så många bra ställen som möjligt. Food is life.

Aldrig ätit så stor natchotallrik i hela mitt liv. Inte druckit en så stor Strawberry Daquiri heller för den delen. Alltså. Det var jättegott. Tror att det var matkoman som gjorde att vi totaldeckade när vi kom hem sen. En nap som skulle vara på 20 min innan utgång blev två timmar och jag hade ingen aning om att det var kväll. Trodde att det var morgon och att vi missat hela kvällen. Men som tur var inte! Vi gjorde oss snabbt i ordning och drog ner på stan, kom väl hem ca 04 och då satte vi oss och åt Philadelphia-mackor. Njuter så mycket här. Vi hörs.

Likes

Comments

Postad i: Matstunder

Åkte till Barcelona med mamma i början Juni, det var skönt att komma bort lite, äta god mat och sno åt sig lite sol. Favoritstaden verkligen. Vill flytta dit ett tag, och Köpenhamn, men fått sånt jäkla sug på att resa i allmänhet så det kanske får dröja ett tag innan jag bosätter mig i en annan stad. Ni har ju missat supermycket i life men vad gör det, jag kommer ikapp. Välkommen tillbaka Filippa.

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Aaaah gick loss här inne. Så fina kameratillbehör. Min bebis fick sig en ny styling och en ny kamerarem, finns inget jag hellre lägger pengarna på!! Nog för att detta var på en marknad i Thailand, otroligt ekonomiskt.

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Photo-spam på mig och mor. Är vi ens släkt tänker ni? Det tror inte jag. Men älskar henne ändå, min mor. (PS. Vi är släkt omg) Otroligt lika är vi också, i beteende och allt sånt där. Vi har till och med bränt oss, bara hon och jag. Dumma är vi, vi är ju släkt.

Likes

Comments