Header
View tracker

Silbaaal!!! Önskar vi kunde träffas oftare, men vi är så busy. Vi träffades över en fika på Güntherska, klassiker! Svårt att hinna berätta om allt under en kortare tid men vi lär ju ses snart igen. Inte nog med det så har jag hunnit ta två sprutor och ätit lunch med Alex. Underbart att vara ledig!!!

Likes

Comments

Gooood dagens!!! Satt och skrev ett långt inlägg tidigare men det raderade jag snabbt. För idag vaknade jag på bra humör, otroligt skönt att vakna glad och inte med ångest. Så jag har lagat en god frukost och kollat serier under dagen. Nu tänkte jag däremot städa och sedan uträtta lite ärenden på stan.

Likes

Comments


You're laughing with another boy
Playing games with the stupid girls
You should know that I know this
Still crushing on you, still crushing on you, I

Buying rings like you're a millionaire
And to songs that you've haven't heard
You should know that I know this
Still crushing on you, still crushing on you, I

Still crushing on you

Likes

Comments

I'm feelin' myself. Fett trött på att slösa tid på människor jag ändå kommit över? Det är dags. Komigen det är 2017 liksom? Anyways, jag jobbar på men längtar som tusan till helgen. Ska träffa Sara och Julia!! Fett längesen? Känner jag ens dem längre. Och på lördag ska jag gå ut med massa, wow. Söndagen är också planerad men det kommer vi till senare.

Likes

Comments

View tracker

Ni anar inte hur skönt det var att återgå till lite rutiner idag. Efter att ha varit borta från jobbet i en vecka uppskattas lite att göra! Åkte till Cornelia igår kväll och hade en spontan myskväll, idag har jag mest gjort nödvändigheter här hemma. Är sjukt sugen på Cupido... får se om jag orkar ta mig ner till stan imorgon innan jobbet.

Likes

Comments

Man tager vad man haver am I right!!!! En jäkla massa halloumi och under lite sallad. Var ashungrig först men ni sitter jag här med en halv portion kvar och mår illa, uäh. Har inte åstadkommit så mycket idag, men har i alla fall fått ett paket från Nelly som jag måste skicka tillbaka, asjobbigt.

Likes

Comments

Detta har gjort mirakel med min hy, har aldrig riktigt haft dålig hy, men lite break-outs hit och dit samt knottror som uppstår för att jag blir torr.

Har länge endast använt några test-förpackningar (som hållit hur länge som helst) och det har varit amazing, speciellt hudkrämen (den gula). Men i julklapp fick massa nya produkter, och nu är jag len som en barnrumpa.

Likes

Comments

Sedan en lång tid tillbaka bokade jag och tjejerna upp denna helg tillsammans eftersom Alice åker bort nu i tre månader. Orkar inte berätta allt vi gjorde så låter bilderna tala för sig själva. Hade en asrolig helg och känner mig helt frisk, tydligen så är frisk luft bra för en, visste ej?

Likes

Comments

Men Gud är det fredag redan. Blandar nästan ihop dagarna. Nu är det dock läggdags för mig, är supertrött. Hoppas på friskare ben imorgon!! Heja med mig?

Likes

Comments