Solen skiner men det är höst så det blåser och är kallt. En mössa skulle ha vart skönt men jobbigt att springa med. 6x200m stod som huvudfokus på programmet idag. När skolan är på eftermiddagen så vankas det morgonpass. Skönt att känna blodsmak i munnen på morgonkvisten. Loppen gick bra men det är bra jobbigt när kastvindarna tar tag i en och man redan är trött och i dem lägena måste ta ut sig till MAX. Då får man tänka positivt och förstå hur skönt det kommer bli sen när man kommer in och det inte är någon backe eller vind som gör löpningen jobbig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag var det en liten tävling på källbrink som blev väldigt rolig. Det var verkligen en ögonöppnare inför junior SM om 2 veckor (5-7/8)

Efter Rhodos har det blivit hård träning och fullt fokus på att få fram lite explosivitet. Vet ni vad??? Den börjar komma. Nu efter tävlingen har jag dock insett att rutinerna som bara ska sitta i ryggmärgen under tävling fanns inte ens i på denna planet ännu. Skrattade lite åt det för JAG HAR GLÖMT HUR MAN GÖR!!!! 12 år har jag tävlat och tränat och ändå så glömmer man.

Känns jätte skönt att veta vad jag ska fokusera på de kommande dagarna och jag är så positiv inför jsm då denna tävling var så kul.

4.98 i längd med en plankträff i 6e hoppet med vind 0. Vissa undrar vad jag gaggar om och andra fattar exakt haha!

Puss!

Likes

Comments

Hej kompisar!

Vill verkligen dedikera det här inlägget till mina älskade vänner. Innan jag åkte till Rhodos handlade det om att jag skulle komma in i några nya rutiner och jag uppskattade ensamtiden, medan nu efter Rhodos (kom hem för 2 veckor sen) så har jag träffat kompisar nästan varje dag. De dagarna jag inte har träffat kompisar har jag haft så tråkigt, och då har jag verkligen uppskattat den tid jag har fått tillbringa med dem.

Bra tjejkompisar är LIVET!!! Tyck vad ni vill men jag kommer påstå att ni aldirg kommer få en lika stark vänskapsrelation med en kille som ni kan få med en tjej. Killar pratar om brödraskap, då vill jag ta upp systerskapet mellan två tjejer som klickar PERFEKT!

Har några kompisar som inte är i Stockholm just nu och till er: JAG SAKNAR DIG KOM HEM NU!!!!! VI MÅSTE SNACKA OCH SHOPPA!!!!

Likes

Comments

Hej!

Då var det dags, måste blogga lite för att hålla koll på mig själv. Idag började jag en 3 veckors "matplan". Kom hen från Rhodos för 1,5 vecka sedan och där nere var det få måltider men kaloririka. Jag gick faktiskt ner i vikte trots att jag inte tränade så mycket. När jag kom hem så åt jag upp mig igen främst för att få min mage på rätt bana igen. Nu är jag redo för att även ta kontroll över vad som jag stoppar i mig.

Jag ska börja med att "minska" min magsäck i form utav mindre portioner men kanske oftare om det behövs. Detta skrev i ca 10 dagar för bag tror inte jag kommer orka så mycket längre. Nu ska jag börja med att proteindrinkar är min bästa vän till frukost lunch och middag. Sedan blir det frukt eller vatten emellanåt. Vatten kommer nog vara min bästa vän under denna resa. Glöm inte att smaksatt vatten också gå helt okej att dricka, och det är kanske lite roligare att dricka.

Detta proteinpulver använder vi i vår familj, jag gillar jordgubbar mest medan pappa och brorsan föredrar choklad.

Jag har även laddat ner en app som heter vikt koll som finns både för Apple och android som är super enkel att fylla i dagligen. Jag har dock ett problem just nu då min våg tog slut på batteri imorse... Jag kommer väga mig varje dag för skojs skull och sedan varje vecka utvärdera hur det har gått. Min pappa försöker lära mig att vågen är min vän och inte fiende. Haha jag försöker tycka det är kul att ställa mig på vågen men på något sätt blir man alltid lite besviken då man hoppats på en större minskning.

Förutom viktkoll har jag även min pappa som ser till att påminna mig om mina nya rutiner. Sätter mig gärna och äter frukost med honom för då vet jag att jag inte fuskar. För speciellt nu i början är det väldigt enkelt att GLÖMMA (!!) sina nya matvanor. Man gör mer än man tror på rutin, och dessa rutiner ska nu brytas.

Lycka till, till mig själv!

Likes

Comments

Hela outfiten från h&m!
Skorna hittade jag på loppis, byxorna var förra årets sommarkläder, croptop basic kläder som finns hela året om. Skinnjackan är från när jag hade 36 i storlek, nu klämmer jag mig i den

En svart bas som FRAMHÄVER mina as sköna nya coola skor!!!!

Grekisk mottagning är fest då måste man klä sig festligt också. Klänning från Michael Kors (yes, ränderna är åt rätt håll) mina bekvämaste skor som också är en del utav min blå samling.

  • Kläder
  • 178 Readers

Likes

Comments

Nu hoppas jag på att vara klar med skolan... I ca 2,5h satt jag med ett härligt matte prov för matte 3b som jag inte klarade innan studenten, idag fick jag en ny chans och det kändes mycket bättre men man vet aldrig. Matte 3 är en utökad kurs för mitt program men det behövs till högskolan om man vill lösa någon slags ekonomi så jag kände att de bara var och kriga sig igenom det. Kriga är rätt ord då denna kurs var den svårast genom alla 3 åren... Det tyckte nog fler då endast 3 i min mattegrupp blev godkända innan studenten. 3(!!!!)

Likes

Comments

Skolan är över... Inte bara sommarlov utan förevigat för JAG HAR TAGIT STUDENTEN!!!

Igår måndag var första riktiga passet efter helgens fester och det bestod utav sprint och intervaller. Intervaller har jag inte sprungit på ca 1 månad på grind utav tävlingar och de ni... Det kändes!!! Ville spy och försvinna från denna planet efter. På kvällen blev det ett frustrerande kastpass med någon smärta i skulderbladen som gjorde att jag fick i aggression kasta golfbollar istället för spjut...

Emellan träningarna blev det en tripp till mormor som serverade middag i form utav pannbiffar med feta ost i.
Btw har min kära mormor lyckat gått ner 10kg på en kortare tid. Som hon själv sa "jag kunde inte måla tånaglarna längre och då var det ju dags att göra något," Nu kan hon måla dem igen och hon mår allmänt bättre. Hon la om sin kost för träna orkar hon inte. Mindre kolhydrater var "botemedlet"

  • 178 Readers

Likes

Comments

Hej!

Det var längesen jag bloggade... Förlåt! Men var i Portugal i 10 dagar där de var lite och dåligt internet. Den internet tiden och tålamodet gick åt till att uppdatera sig överallt. Sen kom jag hem förra tisdagen och verkligheten kom som ett slag i magen..! Har nu i 1 veckan försökt få ordning på livet. Några bättre utan vidare bra sömn och tårarna har runnit, MEN nu är jag tillbaka på ett hyfsat bra spår och kan skymta ljuset i tunneln.

Likes

Comments

Brist på internet och tid har resulterat i inget bloggande... Men träningen har rullat på bra och jag har gått igenom i stort sätt alla pass. Nu är jag väldigt redo för att börja ta onice utmana mig själv också. Ska bli härligt att åka till Portugal (idag26/3)

  • Träning
  • 202 Readers

Likes

Comments

Imorse gick träningen väldigt bra faktiskt! På joggen kände jag mig lite seg men de blev ju bättre sen. Kände mig oerhört smidig idag när jag förödare ta mig över några häckar. På eftermiddagen däremot var de lite jobbigare... För de första var det ca. 3 veckor sen jag körde ett ordentligt gympass. Sedan var de massa nya övningar idag, och när man göra något nytt är man inte så bra... Men sånt förstår inte jag och jag blev besviken på mig själv ett flertal gånger MEN JAG GAV INTE UPP. Gjorde alla övningar och rätt antal repitioner. Så jag var ändå ganska stolt när jag var klar. Nu är för övrigt alla träningskläder och saker hemma iför resan. Ska bara se till att packa ner rätt saker (endast de absolut viktigaste.)

  • Träning
  • 202 Readers

Likes

Comments