Idag var det första dans träningen denna höst termin. De var jätte roligt, man fick träffa alla dans kompisar igen. Längtar redan efter nästa tisdag. De blev 4 h dans idag för mej hade showdans de två sista timmarna i skolan och när jag kom hem åkte jag direkt till Närpes. Nu ska jag laga läxorna och sen kolla tv.
Hoppas alla har haft en bra dag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår åkte vi till Jakobstad där vi hämtade ett tv åt Kim. Påvägen hem åkte vi till Vasa till Kims lägenhet där jag lagade taco. Kom hem halv 11 tiden

Idag hade jag mycket att släpa till skolan 3 väskor. Vi hade löpträning på gymnastik de första timmarna, de var kul. Sen bar det till skog på biologi, där vi plockade växter. Nu ska jag gå 2 km på springmattan och läsa på fysik prov tills imorgon. Andra gången jag skriver detta inlägg nu för råkade radera de första gången men jag,
Hoppas alla har haft en bra dag!

Likes

Comments

Lördagen slutade inte så bra. Fick jätte ont i huvudet så låg i två timmar i sängen tills huvudvärken blev bättre. Senare på kvällen kollade jag serie och gick och sov.
Jag är verkligen en morgon människa, idag steg jag upp klockade 8.40 började städa rummet och började läsa på ett fysik prov. Senare idag​ ska jag åka till Jakobstad med min bror Kim. 
​Hoppas alla får en bra söndag!


Likes

Comments

Vaknade idag klockan 9 tiden plattade håret och åt frukost. Sen åkte jag iväg mot Söff i Närpes. Det min dansgrupp var på hette Cultural studio, där testade vi afrikansk dans och hip hop dance hall. Vi uppträde med några nummer vi hade lärt oss på våren. Efter fick jag skjuts av min brors flickvän hem. Vi gosade med katterna. Nu ska jag kolla serie och testa hip hop dansen vi har lärt oss idag. Hoppas alla får en bra lördag!

Woke up today 9 am, fixed my hair and ate breakfast. Later I went to Söff in Närpes. The thing my dance Group went on is called Cultural studio. There we tried African dance and hip-hop dance hall. We performed some dances we had learned on the spring. After I got a ride from my Brothers girlfriend home. We snuggled with the cats for a while. Now I will watch some series and try the hip hop dance that we learnd us today. Hope everyone have a good Saturday!

Likes

Comments

Äntligen fredag!
Idag har jag haft husse tillval, vi lagade drömtårta och olika dietmat. De va gott, fast jag trodde att de skulle vara äckligt. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Funderar att åka till Malax men ganska långt dit och dåligt väder för tillfället. 
​Hoppas alla får en bra helg!Likes

Comments

1 Hur lång är du? 169 cm
​2 Singel eller i ett förhållande
? Singel
3 Hur ska din kille vara? Snäll, söt och omtänksam
4 De här är jag superdålig på? Stava och att läsa
5 Någon jag ser upp till? Mina syskon
6 5 Bilder som gör mig glad

7 Vad längtar du efter? Höstlovet
8 Favorit års tid?
Sommar så varm och skönt då
9 Mina rädslor? rädd för ormar och små kryp
10 Dina 3 favoritserie? Prison break, Vampire Diaries och Pretty LIttle Liars

Likes

Comments

Vaknade 6.50 idag, var ganska skill kläde på mej och gick med katterna. Sedan gick jag ut och väntade på Taxi. Taxi skjutsade mig till en buss hålls plats där jag väntar på bussen i 20 min. I skolan hade jag modersmål prov de gick helt okej.

Efter skolan åkte jag till en kompis i Malax. Jag var där typ 2h sen åkte vi med cykel till ett ställe som heter Socken, det är ungdomsställe typ. De var tungt att cykla så jag gick den sista biten. På socken spelade jag biljard och var med mina kompisar. Senare på kvällen fick jag skjus till affären av en kompis, och efter de var klockan 9 min syster kom och hämtade mej. Jag åkte till henne. Mina föräldrar kom med skolsaker åt mig och jag tänkte att jag kan ju nog ändå åka hem. Bilresan tog en stund och när jag kom hem gick jag i duschen. Nu ska jag läsa på 3 förhör tills imorgon och skriva det här blogg inlägget. Är jätte trött nu efter idag och hoppas alla har haft en bra dag!

Likes

Comments

Igår var ja och hälsade på min systers och hennes kattungar, det är så söta. Jag har bara bild från igår på den ena katten för den andra gömde sig för mig. Men nere i högra hörnet har jag en gammal bild på de. Jag hjälpte också till att laga in lite ved med henne.

Just nu övar jag på modersmål prov till imorgon får se hur det går när katten är så intresserad av datorn, trycker på knappar och försöker få tag i de som är inne i skärmen. Jag ska försöka blogga varenda dag, men kan hända att inte jag har tid. I alla fall kommer det två inlägg varje vecka!

Likes

Comments