Jag tänkte börja skriva på denna bloggen igen, tog bort tidigare inlägg för hade skrivit om vissa människor jag absolut inte vill ha någon kontakt med längre. Nu blir det en ny start helt från början på denna bloggen. Så en mjukstart med lite om hur min dag har varit och vad jag har gjort.

Idag har jag varit i skolan som vanligt, idag har det varit både en bra och en dålig dag. Jag åkte bussen till skolan som vanligt, hade slöjd och blev nästan färdig med min t-shirt, nästa gång ska jag bara klippa lite. Sen hade vi engelska och då gick jag ut för jag blev arg (ovanligt?), så gick jag hem till mormor och hämta min väska och fick en fralla (ehm okej vem fan fråga?). Sen när jag kom tillbaka till skola så satt jag inne på Ferris kontor och plugga. Efter det hade jag egentligen rast men satt på Ferris kontor för kände inte för att träffa någon på den rasten. Sedan hade vi NO som egentligen skulle va en 50min lektion men vi blev klara rätt så fort så den lektionen blev bara en kvart. Sedan hade jag bara 2 lektioner kvar och det var SO och Elevens val. På SOn hade jag och Ida jättekul av ingen anledning alls. Och på Elevens val blev jag mest bara nöjd. Jag blev färdig med Franska Revolutionen provet som jag fick av min lärare för flera veckor sedan och blev även klar men ett papper alla jobbade med idag men efterblivna lilla jag inte hängde med på men den tog jag med till ev.

Så denna dagen har både vart asbra och skit, men jag är nog mest nöjd.

Så nu på kvällen så satt jag och mamma och prata lite deep och allt kände så mycket bättre efter det. Medans vi satt där och prata kom Andreas hem från gymmet (hängde inte med idag för jag gjorde läxa ist). Så han hjälpte mig lite med NO för min uppgift är betong och han arbetar men det så det blir ju lixom win win. Sen hoppa han in i en dusch och jag och mamma började göra kvällsmat och sedan när Andreas var färdig satte vi oss vi tvn och kollade på något nytt, 60 days in prison eller något sådan hette den serien och jag rekommenderar grovt. Jag och mamma gick precis till våra rum för att sova för det är skola imorn och på kvällen ska jag sova hos mormor, kommer nog bli bra. Men jag tänkte sova nu så jag kanske orkar imorn (vilket jag antagligen inte gör) men imorn kommer nog bli en bra dag. Godnatt. 23:21


Ge gärna tips på vad ni vill läsa om mig eller mitt liv eller mina dagar, Godnatt och sov gott.

Kom ihåg att va alltid snäll för du kan alltid vara steget till att någon inte vill leva längre.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments