​Jag är en sån person som alltid tänker och planerar mycket framåt. Som till exempel: Vi lever i en lägenhet i Kristianstad medans tankarna reda är i vår trädgård på landet. Jag vill så hemskt gärna ha ett växthus man kan sitta och fika i eller läsa. Vill gärna med skaffa mig en örtträdgård där jag kan gå och fixa och trixa. Vem säger att det inte kommer bli så - Inte jag iallafall :)

Förhoppningsvis inom snar framtid sitter jag där inne i vårt växthus med glögg, varma pläd, en god bok, julmusik och djuren ligger bredvid på någon pläd och myser :)

Här / Här / Här / Här / Här / Här /

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vi smygstartar med  julen lite. Ino var rätt så sugen :) Stackaren är sugen på allt nu när hon är dräktig. Lillfisen ska ha valpar i början av december,

Likes

Comments

Igår var vi på Ikea och köpte lite tyger :)
Tänkte jag skulle börja med fyra olika, köpte även sytråd och en sax till tyger. Jag var så exalterad. Direkt efter vi kom hem så var det bara till att hämta hunden för att bege oss till Åhus där vi hade bestämt träff med vänner. På hemvägen sen skulle jag köra och hämta upp symaskinen hos mamma och pappa, super taggad för att börja sy  :)

Allt var i sin ordning och stolt som en tupp var jag när allt låg framdukat och det var bara till att hugga in. Det slutade med att jag ringde mamma och dem kom halv 9 på kvällen för att försöka hjälpa mig varför i hela friden jag körde fast HELA tiden :) Tur dem har nära hit.....

Jag ska köpa en ny nål till symaskinen för den var lite skev och även köpa bättre tråd med tanke på den brast rätt så ofta om jag säger så. Det var mammas förklaring på det hela, det kan väl möjligen inte vara jag som har noll koll i sy kunskap   :D

men jag ger inte upp, tror jag ska anmäla mig till en sy kurs för nybörjare.

Likes

Comments

Då ska jag se om detta är något för mig. Har i många år velat fram och tillbaka om jag ska starta en blogg eller inte, kommer så långt till bloggdesignen sen vet jag aldrig vad jag ska skriva. Har börjat med designen några gånger om jag säger så :)

Nu har jag nog hittat en ny rolig hobby - Att sy.

Har inte börjat än men det känns lovande, då jag älskar att pyssla. Ska bli otroligt spännande att börja med tanke på att jag inte har mer kunskap än syslöjden i grundskolan...... Det var ett tag sen.


Google är min nya vän om man säger så. Ska bege mig till mamma och pappa i morgon och få tag på mammas symaskin, sen så bär det av. Har så stora förväntningar hur allt ska gå men det slutar säkert med att jag kastar sakerna på golvet och sen går jag skamfullt och plockar upp dem igen :) Har inget hemma men funderar på att åka till IKEA och köpa hem lite tyger till att börja med.


Här är lite tyger jag tycker är fina iallafall så får vi hoppas att jag har något att visa upp i morgon.

Likes

Comments