Header

Sitter i trädgården och njuter av solen och det härliga vädret. Tankar energi och laddar inför en ny vecka. Imorse fick jag till ett riktigt bra träningspass så att göra ingenting nu känns helt ok😊

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Klockan närmar sig 05 denna söndag och jag sitter här och försöker lista ut lite bra extra övningar till dagens träningspass. På schemat står ben och mage men jag brukar alltid försöka lägga till några extra rump övningar dessa dagar bara för att de är roligt och för att i min ålder så krävs de en hel del för att tyngdlagen inte ska dra ner baken haha.
Var så himla trött igår kväll att jag somnade innan 8a och sov nästan hela natten. Har ju mått lite sisådär i huvudet den senaste tiden och haft svårt att sova men idag känner jag mig utvilad:)

Back in progress och bilden till vänster är för 2 månader sedan och bilden till höger från igår. Kanske är svårt att se men jag tycker de har hänt en hel del i form och rundning:)

Likes

Comments

När veckan varit jobbig men träningspasset går så himla bra och är så sjukt roligt så är känslan oslagbar. Idag stod rygg och biceps på schemat men körde lite militär press för att de är så roligt. Fick till 100kg i mark som inte alls kändes tungt samt 40 kg i militär press som kändes sjukt bra. 😄😄 Det är pass som dessa som jag verkligen älskar och som gör så himla mycke för själen.
.

Likes

Comments

Jag vet att majoriteten av inläggen i denna blogg är positiva och glada men den senaste tiden har jag haft det jäkligt kämpigt psykiskt. Den här resan tar verkligen på mina krafter stundtals och det jobbigaste och svåraste av allt är kosten. Mina gener gör det svårt för mig att gå upp i vikt och jag är så jäkla trött på att äta så de står mig upp i halsen.
Jag vill verkligen gå upp i vikt men min kropp jobbar inte riktigt med mig. Sen är de massa småskit i resten av livet som gör att det blir extra tufft.
Ska försöka sova tidigt idag och förhoppningsvis ta mig till gymmet imorgon bitti.

Likes

Comments

Igår satt jag här och bloggade om hur taggad jag var till att träna idag och hur mycke jag längtade. När jag slutade jobbet var dock den känslan som bortblåst och tröttheten slog mig i huvudet. Valde att lyssna på kroppen  och ta en extra vilodag och åkte hem och gick en promenad i skogen med semlan istället😊

Likes

Comments

Idag är de onsdag vilket innebär att imorgon ska jag träna😄
Är just nu inne i ett sådant flow att jag längtar till varje träningspass. Kosten däremot går lite sisådär då jag fick en reaktion i kroppen pga för mycke protein. Ja har ju aldrig direkt skött kosten så min kropp fick en chock nu när jag ändrade maten så mycke. Har därför minskat ner på äggen och protein dryckerna och magen känns redan bättre:)
Visst jag vi har hittat en sal att poseringsträna i också wieee😄😄

Likes

Comments

Idag var jag på gymmet redan vid halv 6 och var så otaggad att jag var säker på att jag skulle åka hem igen. Dock vände de när jag väl kom dit och började köra. Hade så himla roligt att tiden bara flög iväg och nästan 2h senare så gick jag därifrån med ett leende och väldigt trött. Har verkligen sjuk träningsvärk i ben och rumpa sen gårdagen pass så imorgon lär jag inte va kartig. Nu blir de två vilodagar innan nästa pass på torsdag om allt går enligt planerna. Förra veckan fick jag till 5 riktigt bra pass och jag hoppas kroppen fortsätter vara med mig nu:)

Likes

Comments

Idag stod mage och ben på schemat och efter 1.5 h var jag död. Testade nya övningar på både ben och mage och fick riktigt bra kontakt. Dock lär de nog kännas en hel del imorgon men de var det helt klart värt. Sen vidare till stallet för massa bus på fältet med leia😀😀

Likes

Comments

Jag har ju ett mat schema som jag följer till 98%men ibland så tillåter jag mig själv att fuska. (som när jag har mens och trycker i mig kakor på jobbet, helt fel yrke att jobba som bagare då haha) . Nåt annat jag också fuskar med är bröd. Min frukost består mest av ägg i olika former och smothies. Äter jag bröd så är det osötat och grovt men när jag jobbar mina helger så tillåter jag mig själv att njuta av en vit surdegs fralla med stark ost. Det är verkligen höjdpunken på min jobbhelg haha.

Längtar redan tills imorgon då jag får äta det igen för sen dröjer det 2 veckor till nästa gång:P


Likes

Comments