God förmiddag! Dagen bjuder på att jag gick upp halv sju för att köra pojkvän till jobbet, åka hem till min sjuka kissemiss och nu umgås med Melissa för att hon den bortskämda snorungen ska till Thailand i tre veckor PÅ PRAKTIK... WHAT?! Hur är det en möjligt!? Aja oavsett vad så har veckan hittills varit upp och ner. Min katt är sjuk och det är inte alls roligt, utöver det så gick ridningen jättebra igår och det kändes super! Prinsessan var lika fin spm vanligt. Vi hade bommar också och hon är lite speciell när det kommer till markarbete, lite stressad men igår var hon superlugn och lätt att ha och göra med.

Tänkte träna lite idag också, troligtvis utomhus. Tänkte åka till gymmet men kände att utomhusträning lockade lite mer idag, Perfekt väder för det! Tänkte skriva ett inlägg sen angående att träning många gånger kan kännas som ett måste, iallafall för mig. Jag har tipsat om detta i ett tidigare inlägg då jag tycker det är viktigt att uppmärksamma hur träning ska kännas!
Ha en bra dag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ja, som rubriken lyder mår jag väldigt bra förutom över två saker. Min älskade katt är sjuk men hon får komma hem idag och kommer bli frisk! För det andra går inte träningen speciellt bra för tillfället. Har varit förkyld och motivationen har inte varit på topp allmänt, men men ska köra box imorgon med min bästa vän så får hoppas det kan linne liten morot till att få till aka motivationen lite. Box är förövrigt skitroligt så det borde ni prova! Det bästa är att åka med någon som man är van att träna med så den personen kan puscha dig lite, för det är riktigt jobbigt. Jag har kört med både min kompis och med pappa och blivit helt slut alla gånger. Tror faktiskt box och spinning är mina två favoriter av konditionsträning, det innehåller både styrka då det är mestadels styrketräning som faller mig i smaken men man får samt upp flåset. Jag tycker det ganska tråkigt med konditionsträning så att kunna blanda både styrka och kondition är superbra för mig! Sen är ju ridningen också en stor passion eftersom man tränar både styrka och kondition men samtidigt har en så stor relation till et så stort djur. Känslan är helt magisk, som att ta PB i knäböj.
Vilken träningsform är din favorit?

Likes

Comments

Min pojkvän säger att jag är en planerare, kan garantera er att han ändrade sig idag. Morgonen började med god frukost och jag sa ”ska vi åka till Spanien?” Och hans svar va ”Aa”. En timme senare var det bokat. Så jag och min kära ska åka ner till Spanien i april, I know dum tid egentligen men det skitdyrt på sommaren för mig som student och skolan krockar, därav fick det bli april och jag kommer garanterat bada endå! Kan säga att jag går till jobbet with a smile! 🌴🌴

Likes

Comments

Åh äntligen helg! Har jobbat mycket fredagar nu de senaste veckorna, så skönt att få sluta skolan idag och inte känna stress över att jag varken jobbar idag eller imorgon, superskönt! Det kommer bli en lugn helg iallafall, bara mys och mer mys!

Blev ingen träning idag då jag tränade tisdag, onsdag oh torsdag denna vecka trots att jag inte kände mig helt hundra procent frisk. Konstigt nog mår jag bättre nu men vila är minst lika viktigt som träningen!

Ha en bra helg allihop!

Likes

Comments

Bara jag som är ner testa detta recept? En riktig lördagsmat med parmesan och allt sådant gott! Kyckling is life! Går att göra allt med kyckling till alla olika typer av tillbehör.

Likes

Comments

Det är bara några månader kvar till studenten! Ett år för sent men jaja. Gymnasiearbete och naturkunskap är vad som står på schemat och slutar 11.10, snacka om lyx! Tränade igår och idag kan jag inte prata... så ska hem och göra en god lunch och ta ett bad! Kan iallafall säga att gårdsgens träning känns rejält idag, har aldrig varit stelare!

Likes

Comments

Var på gymmet för flesta gången på flera dagar! Så skönt att åka dit och få känna att man lever lite och lyfta lite tyngre. Jag blir ofta mer motiverad av att åka till gymmet, vet inte varför men så är det. Gymmet bidrar till en högre motivation tycker jag eftersom det träning all over, ute kan andra saker störa fokuseringen tycker jag. Gillar dock både uteträning och gymmet!

Passet:

Marklyft - 5 set

Marklyft med bred fotställning och händerna nära varandra för att ta i med ben och rumpa

Knäböj med kettelbell - 2 set
Knäböj med kettelbell - 2 set
Hoppsquats - 2 set
Utfall - 2 set/ben

Plus magövningar, jag skriver inte dem för det olika för alla vad man tycker passar

Ha en bra fortsatt dag!

Likes

Comments

Godmorgon! Måste bara säga att jag älskar mitt schema nu, ledig på onsdagar ska man inte gnälla över! Superlyxigt! Ska ta mig iväg till gymmet tänkte jag och försöka köra ett långt pass där jag kör igenom hela kroppen tungt i lugn takt! Ha en underbar dag!

Likes

Comments

Saknar den här känslan. Under denna period tränade jag 10 set marklyft två gånger i veckan och det gav så bra resultat på rygg och bål, kände mig extremt stark och det gav mig ven bättre håll Omg i både vardagen och ridningen. Detta är alltså en throwback, ska börja med detta igen och träningen ska bli min vardag! Ska fokusera till hundra procent, gör det du också! Men glöm inte att ha kul!

Likes

Comments

Omg! Kolla vad fint 🍁

Tisdagar är bästa dagen, stallet! Pannkakor och hästar! Det är livet.

Likes

Comments