Godmorgon
Kom precis hem från gymmet efter ett sten tufft armpass på gymmet. Fyfan vad jobbigt de var idag..
Är väldigt trött efter igår kväll så var inte sådär jättepigg på att dra till gymmet idag men men.. Nu är de färdigt 👌🏼👌🏼
Ska dra mig hemåt nu och äta mat😍, har inte så mycket planer idag för dagen så får se vad som händer, få ta de som de kommer 😋
Hoppas ni får en bra dag och träna mycket 😏

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Glöm aldrig vad du kämpar för. Det kan vara vikt minskning, muskel bildning, väl mående. kämpa och tänk positivt, DU KAN!

Likes

Comments

Hej,
Testade idag på ett nytt gym, tyvärr var det inte så bra som vi trodde. Det var trångt och mycket folk, men det funkade. Idag tränade vi ben och rumpa. Ett par bra övningar vi gjorde idag var squats, utfallssteg. Nu har vi kommit hem och ska äta en kycklingsallad och en protiensmoothie!
Ha det bra sä länge, kram

Likes

Comments

Välkommen till våran träning och kost blogg! Här hoppas vi att du vill vara med oss och utvecklas inom träningen. Det finns ingenting negativt med att träna bra och äta god men nyttig mat.

här kommer vi att skriva om våran träning samt våran kost. vi kommer att ge tips på flera olika goda men nyttiga maträtter. Vi kommer också att dela med oss om våran egen träning och hoppas att du vill hänga med.

Vi kommer också att tipsa och beskriva flera olika övningar som är bra på olika sätt. Sedan kommer vi självklart lägga ut lite motivations citat lite då och då.

Ha det bra så länge för nu drar vi till gymmet och det borde ni också göra! ;)


Likes

Comments