Header

De är 28 grader varmt och livet leker. Helt otroligt hur mycket lyckligare man blir så fort man kan slänga på sig ett par shorts och linne och svettas ihjäl. Kväll fyller en av våra vänner år så vi ska fira henne. Kommer nog bli en bra kväll. Som de nästan alltid är.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej
Idag om ungefär en halv timme är det dags att sätta sig på bussen till flyget. Flyget hem till Sverige i några dagar. Ska bli så jävla härligt att träffa familj och vänner de ända tråkiga är att min kära pojkvän inte kan följa med. Men inte mycket man kan göra. Bloggar från älskade lilla Nyköping nästa gång. Puss

Likes

Comments

Hej babes
Jag har jobbat hela dagen och sitter nu nedbäddad i min soffa. Och jag vet inte de är bara en sådan kväll som mycket tankar går runt i mitt huvud. Om man är vän med någon ska de va ömsesidigt man ska bry dig om varandra och veta vart man alltid har varandra. Med mina närmaste vänner kan de gå månader när vi inte pratar och sekunden jag pratar med den igen så är de som att vi aldrig varit i från varandra. Men vad gör man när en vänskap inte är så längre? När är de dags att ge upp?

Likes

Comments

Hej älsklingar
De har varit en solig och bra dag med hjärtat. Vi gick till ett café som ligger nära oss och åt frukost i solen. Sen har vi bara vandrat runt i colchester och njutit av varandras sällskap. Otroligt bra dag. Senare idag ska jag även ut och äta med några tjejer så har en perfekt ledig dag.

Likes

Comments

De jag vill säga är bara att alla tjejer är vackra precis som dom är. De finns inget som säger att du måste vara pinsmal, inget som säger att du måste ha stora bröst liten midja och stor rumpa för att vara snygg. Alla är vackra. Så länge du är bekväm i dig själv och inte skäms så är du vacker. Och tjejer mycket av den skammen vi har på grund av olika delar av din kropp är för att vi inte tar hand om varandra. Ta hand om varandra va snälla, stötta och sluta hata.
Be strong
Be proud
Be you

Likes

Comments

Idag är det dags att jobba igen. Önska verkligen att jag jobbade mer än två dagar i veckan just nu för jag gillar verkligen mitt jobb. Men med två dagar i veckan blir det inte mycket pengar. Och alldeles för mycket dö tid jag letar för tillfället efter ett till jobb så man kan ha två och balansera ut de med. Så önska mig lycka till.

Likes

Comments

Otroligt simpelt. Och Nude färger som är min crush för tillfället. De är allt jag vill fylla min garderob med. Och de kanske finns plats för en del svart också.

Likes

Comments

Idag är en stormig dag. Vädret har ändrat varje minut och i ungefär tio min va de Hagelstorm. Och jag och Henke va som barn och hade jätteroligt åt de. Vi va på stan och köpte lite nytt till mannen och lunchade med vänner. Tog även en promenad på kvällskvisten.

Likes

Comments

Hej hjärtan
Igår hade jag och min kärlek en lugn dag i soffan. De regnade ute så vi kollade på Netflix hela dagen och åt gott. Sånna dagar behövs alltid. Idag är de lite mer spänning och jag ska gå till stan inte de mest intressanta sakerna jag behöver göra men så länge vädret är fint så är promenaden härlig.

Likes

Comments