Hej på er! Idag har det varit en riktigt mysig dag.

Jag vaknade runt 10 och insåg att det var otroligt fint väder, det är vår ute! Så jag hörde av mig till min kompis och frågade om hon ville ha en liten "photoshoot" som vi har pratat om några gånger men det har aldrig varit väder.

Så vi gick ut och hade det jättekul, verkligen! Sen gick vi till espresso house och tog en fika, ni måste prova deras cheesecake med choklad och hasselnötter, den är sååå god!!

Sedan gick jag bara hem och åt hemlagad pizza och kollade på mellofinalen. Vad tycker ni, var det rätt låt som gick vidare till eurovision? Jag hejade på Jon Henrik Fjällgren och Aninia samt Nano men men Robin var också helt okej:))


Det här inlägget kommer dock upp imorgon (söndag på morgonen) så då kommer jag förmodligen vara och träna med min kompis, vi ska börja vårat "hälsosammare liv" imorgon haha, få se hur det går. Ni får höra mer om det imorgon men idag för er blir det då;)


Ha en bra dag,

kram!

Jacka: Vero Moda, förra årets modell. Finns att köpa på: http://www.mandeldesign.se/9484-3/jacka-från-vero-moda/vmcurl-short-fake-fur-creme

Byxor: Gina Tricot- Molly High waist jeans

Tröja; Hm, gammal modell. Liknande:https://bikbok.com/sv/7187250_F930

Skor: Din sko- https://feetfirst.se/dinsko-boots-svarta-300434


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej,
idag har jag varit sjuk så jag har inte gjort så mycket. Mest suttit hemma och kollat på serier, men det är inte det jag skulle skriva om idag. 

Jag tänkte dela med mig av lite tankar.
Idag är det internationella kvinnodagen, en dag som har uppmärksammats i 100 år, i 100 år har vi gått runt och grattat kvinnor. Varför undrar jag? Det är klart att man ska uppmärksamma tjejer en dag som idag, men vi ska inte gå runt och gratta varandra. Vi ska uppmärksamma kvinnor.

Kvinnor som blir misshandlade, kvinnor som dagligen kämpar för att gå i skolan, som blir utsatta för kränkningar. Smutskamningar. Kvinnor som gifts bort i ung ålder till sina släktingar, till äldre män. Kvinnor som tvingas jobba istället för att gå i skolan och bygga den framtid de vill. Kvinnor som inte får göra som de vill, som inte får äga och älska sin egna kropp, sitt egna liv.

Kvinnor som dagligen blir sexualiserade för att de har "för lite kläder", för att vi ser ut på ett visst sätt, kvinnor som blir utsatta för sexuella trakasserier för att vi klädde oss för "utmanande".

Vi lever även i ett samhälle där vita män är överrepresenterade och ja det är fakta. Vi måste ändra på det här. VI måste få ett jämställt samhälle för ALLA! Det ska inte spela någon roll vad du har för kön, ursprung, färg, etnicitet eller liknande, alla sa ha samma rätt och samma förutsättningar i livet.

Så snälla sluta gratta kvinnor, uppmärksamma dagen, men forsätt även att uppmärksamma kvinnor alla dagar i veckan, varje år. För kvinnor kan, vi kan allt.. Vi är starka, vackra, otroliga människor som förtjäna samma rätt som andra. Jag vet att det inte är bara kvinnor som ställs inför orättvisor utan det gäller alla kön, kvinnor, män, ickebinär och ja alla i samhället (förlåt att jag inte skriver ut alla kön men då skulle inlägget bli väldigt långt, jag respekterar alla och jag vill inte att det blir någon missförstånd).

Och till alla tjejer som läser det här, eller nej inte bara tjejer. Till dig som läser det här, kom ihåg att du är så jäkla grym, otrolig, speciell, bra och glöm aldrig att älska dig själv för den du är för det finns ingen som du och glöm inte, ändra dig inte för någon, för det finns bara en som är som dig själv och det är du.

Så nu hoppas jag att ni har haft en bra dag och att alla där ute förstår hur bra ni är, god natt hörs snart
Kram


Likes

Comments

Hej, nu sitter jag hemma i soffan och är helt slut efter som var. Fråga mig inte hur för det var inte jag som åkte Vasaloppet det var min pappa haha.
Det var en härlig helg, vi åkte runt på olika stationer och hejade på pappa och sen stod vi i Mora och grattade när han kom i mål.

Nu väntar en vecka med mycket plugg och prov, har ett på onsdag och jag kan ingenting till det så det känns ju lovande..

Hoppas ni har haft en bra dag och fortsatt trevlig kväll,
kram

Likes

Comments

Hej, till er som läser det här!
Nu är inte klockan så mycket men jag kände ändå för att uppdatera, ska nämligen inte göra så mycket mer idag.

Var precis och fikade med min mamma och bror, har inte träffat honom på länge efteraom att han inte bor hemma längre.
Nu sitter jag i bilen och ska iväg och handla, ska nämligen upp till Dalarna imorgon och heja på min pappa som ska medverka i Vasaloppet, jag vet, helt sjukt! 9 mil på skidor, strongt jobbat!

Sen ikväll ska jag plugga, har lov men livet som naturare är fullt med plugg men det är kul ändå!

Vad gör ni nu? Har ni lov?

Vi hörs sen igen, kram💕

Likes

Comments

Hej!
Tänkte att mitt första inlägg inte ska handla om något speciellt.
Var i stan idag med min kompis och shoppade lite, var väldigt lite folk för att vara Stockholm vilket jag inte klagar över. Det blev några fynd och är otroligt nöjd för en gångs skull!
Vet att det inte blev de bästa bilderna, men det är de jag hittade på stan.

Hoppas ni vill följa med mig och min vardag och se vad jag hittar på.

Hörs snart,
kram Towe

Likes

Comments